Horoscopul săptămânii 7-13 august. Balanța scapă de un stres mare

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec


Dragostea va fi în prim-plan în această săptămână.

Dacă ești într-o relație, așteaptă-te să zboare scântei, deoarece pasiunea va fi la maximum în aceste zile. Te vei simți mai unit/ă și mai apropiat/ă de partenerul/a de viață și, împreună, puteți depăși orice provocări care vă apar în cale.

Dacă ești singur/ă, te vei simți extrem de atras/ă de cineva nou, de cineva care te bucura de cum îl zărești. Ai încredere în instinctele tale și vei face alegerea corectă ori de câte ori ai dubii.

Dragostea plutește în aer, așa că lasă magia să se întâmple!

Săptămâna aceasta vei da dovadă de mai mult curaj la locul de muncă. Acest lucru ar putea duce la o creștere a venitului tău lunar.

Te vei simți motivat/ă să îți asumi proiecte noi care îți vor îmbunătăți situația financiară în mod substanțial.

Din păcate, unele cheltuieli imprevizibile îți vor domoli puțin bucuria. Astrele te sfătuiesc să-ți gestionezi atent banii și să fii avar/ă cel puțin în a doua jumătate a săptămânii.

Taur


Va fi o săptămână interesantă pentru tine.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, tu și partenerul/a de viață veți fi mai romantici decât de obicei. Lucrurile între voi funcționează fără efort și vei simți o conexiune mai profundă cu persoana iubită.

Dacă ești singur/ă, te vei simți atras/ă de o persoană misterioasă. Fii deschis/ă pentru dragoste, însă și atent/ă la cei pe care nu îi cunoști.

Trebuie să știi clar ce vrei înainte de a te implica într-o relație.

Dacă ai o afacere, în această săptămână vei fi martor al expansiunii acesteia.

Ai încercat până acum să faci totul pe cont propriu, dar ai realizat că nu poți avea succesul mult dorit/ă fără să ai o echipă în jurul tău. Bună alegere!

Se poate spune că abia acum începe drumul tău spre bogăție. Va fi un drum cu totul nou și necunoscut, din care nu au cum să lipsească provocările și obstacolele, însă extrem de împlinitor.


Gemeni


Dragostea e peste tot în această săptămână!

Vei fi plin/ă de energie pozitivă pe care vei vrea să o împărtășești cu persoana iubită. Sărut-o, ține-o de mână, fii mai afectuos/oasă și totul va fi perfect.

Dacă ești singur/ă, vei flirta mult în aceste zile, însă fără rezultatele pe care ți se dorești sau la care speri. Astrele te sfătuiesc să ai ceva mai multă răbdare, deoarece lucrurile bune nu se obțin ușor.

Va fi agitație mare la începutul acestei săptămâni în sectorul financiar.

Ca să ai bani mai mulți, e necesar să faci unele schimbări în stilul tău de viață, coborând puțin ștacheta.

Nu îți stabili obiective mărețe, deoarece riști să pierzi tot ce ai agonisit până acum.

Rac


Există cineva de care îți place de mult timp.

Fii mai încrezător/oare pentru o aborda persoana respectivă. Cu siguranță nu se va întâmpla nimic dacă nu faci tu primul pas. În caz contrar, dacă acționezi, șansele de a primi un feedback pozitiv sunt foarte mari.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, cel mai probabil vei avea parte de o ceartă cu iubitul/a sau soțul/soția. Vestea bună este că nu va fi nimic grav, iar împăcarea va fi extrem de dulce.

Primele zile ale acestei săptămâni vor trece fără evenimente notabile pe plan financiar.

Apoi, nevoile vor crește, precum și facturile, ceea ce te va ambiționa să muncești mai mult pentru a obține mai mult.

De asemenea, astrele te sfătuiesc să ceri o mărire de salariu, deoarece șefii tăi vor fi mai binevoitori în această perioadă și ți-o pot acorda fără prea multe întrebări.

Leu


Săptămâna aceasta ar putea fi decisivă pentru tine în ceea ce privește unele chestiuni amoroase.

Astrele te sfătuiesc să nu mai lași loc de mister și secrete în relația ta. Tot ce e neclar trebuie lămurit înainte de a-ți face rău singur/ă.

Dacă ești singur/ă, încearcă să nu fii atât de critic/ă față de toate admiratoarele sau admiratorii, lasă lucrurile să se întâmple natural!

Săptămâna aceasta poate aduce câteva rezolvări în ceea ce privește banii.


Sunt șanse mari să primești o sumă de bani, extrem de utilă pentru tine, de la o persoană apropiată.

Dacă ai o afacere, vei avea cadrul potrivit să construiești o altă situație financiară mai bună, care să îți permită să îți achiți mare parte din datorii.

Fecioară


Ești, din fire, o persoană foarte sensibilă. Chiar și o schimbare a tonului cuiva te scoate din zona de confort.

Acest lucru se va întâmpla cu partenerul/a de viață în această săptămână. O ceartă aparent minoră se poate transforma într-o tragedie, în opinia ta.

Încearcă să fii mai puțin sensibil/ă, este pentru binele tău!

Săptămâna aceasta va trebui să accepți anumite restricții financiare, să te pui serios pe economii și să îți codori standardele în ceea ce privește stilul tău de viață.

Cauzele pot fi diverse, dar cel mai probabil au legătură cu micșorarea veniturilor unor membri ai familiei tale.

Ajută cât poți, fă tot ce poți!

Balanță


Dacă ai un/o partener/ă de curând, s-ar putea să simți că plutești. În consecință, astrele te sfătuiesc să rămâi cu picioarele pe pământ, deoarece s-ar putea să fii dezamăgit/ă de ceea ce va urma.

Dacă ești căsătorit/ă, găsește anumite activități noi pe care le poți face împreună cu soțul sau soția. Gătiți împreună, spre exemplu.

Petrecând mai mult timp împreună, vă veți apropia din nou ca la început.

Stresul legat de unele datorii, împrumuturi sau economii începe să dispară din această săptămână.

Veniturile tale nu vor crește foarte mult, însă suficient cât să îți permită să răsufli ușurat/ă după mult timp de restricții.

Nu vei trăi în lux și opulență, însă te vei culca fără grija zilei de mâine.

Scorpion


Săptămâna aceasta va fi una obișnuită pentru tine în ceea ce privește dragostea. Există lucruri frumoase și lucruri care te îngrijorează în relația ta, dar asta nu e ceva nou.


Weekendul este cel mai bun moment pentru a vorbi despre dorința ta de a avea copii.

Dacă ești singur/ă, de asemenea, vei căuta cu disperare pe cineva care te poate face mamă sau tată.

Numeroase vor fi pericolele care se vor abate asupra ta în această săptămână. Cel mai mare are legătură cu impulsivitatea ta care te determină să iei decizii riscante și negândite.

Drept urmare, vei avea ghinion în urma alegerilor financiare pe care le faci, deoarece vor fi cu totul neinspirate.

Deși nu îți stă în fire, tot ce vei face va fi să te plângi apropiaților de cât de rău îți merge.

Săgetător


Ești genul de persoană căreia nu îi place să piardă timpul și care îți dorește o relație de lungă durată.

Din păcate, nimeni nu pare suficient de bun pentru tine acum, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să te distrezi.

Dacă ai deja pe cineva, s-ar putea să discuți cu partenerul/a despre căsătorie.

Domeniul financiar este în plină schimbare, cauți soluții inteligente la problemele cu care te confrunți și faci economii cât se poate.

Vestea bună este că pașii pe care îi faci sunt cei corecți, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Cât de curând, situația ta va fi una stabilă.

Capricorn


Trebuie să înțelegi că partenerul/a de viață nu trebuie să aibă aceleași pasiuni ca și tine, din contră, este mai bine să fie cu totul diferite.

Opusurile de atrag, nu uita acest lucru! De aceea, astrele te sfătuiesc să nu încerci să-ți schimbi partenerul/a, deoarece s-ar putea ca iubirea dintre voi să dispară.

Dacă ești singur/ă, vei avea parte de momente pasionale fără obligații.

Vin vremuri mai liniștite pentru tine în ceea ce privește banii.

Chiar dacă va trebui să îți achiți anumite datorii și să plătești diverse obligații noi, sentimentul de după va fi unul împlinitor.

Situația ta financiară nu va mai fi deloc cum era și a venit vremea să înveți din greșelile din trecut.


Vărsător


Nu ești deloc încântat/ă de cum a ajuns relația ta să fie în acest moment. Pare că nimic nu îți mai convine la partenerul/a de viață și simți că iubirea dintre voi s-a evaporat.

E de prisos să discuți despre această problemă acum, deoarece săptămâna aceasta nu ți se va acorda atenție. Așteaptă un moment mai prielnic!

Dacă ești singur/ă, poate este timpul să închei definitiv ceva din trecut pentru a putea să începi un nou capitol al vieții tale.

Sectorul financiar va fi unul dinamic în această săptămână.

Săptămâna vine cu șansa de a avea venituri mai mari de pe urma muncii tale. Deși nu va fi vorba de o creștere majoră, vei simți că începi să o duci mai bine și că nu te vei opri aici.

Ambiția ta își spune cuvântul.

Pești


Este posibil să existe o mare problemă în relația ta acum și, cel mai probabil, este vorba despre infidelitate.

Dacă ai aflat ceva de genul acesta despre partenerul/a de viață sau dacă doar suspectezi că se întâlnește cu altcineva, săptămâna aceasta este momentul ideal pentru o confruntare.

Nu ai nimic de pierdut, ci de câștigat!

Săptămâna aceasta vei învăța foarte multe lucruri despre bani și valori.

Situația ta financiară nu este nici îngrijorătoare, dar nici excepțională. Așadar, din lecțiile primite vei învăța cum să te îmbunătățești și cum să fii mai productiv/ă.

Nu vor avea loc miracole peste noapte, așa că ai răbdare!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod