Horoscopul săptămânii 3-9 iulie. Fecioara agresivă va avea de pierdut

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei întâlni pe cineva extrem de interesant și nu vei mai putea să îți iei ochii de la el. Fă primul pas pentru a te apropia de acea persoană, deoarece dacă aștepți, ea nu va veni la tine.

Dacă ești implicat/ă deja într-o relație serioasă, dar te simți neîmplinit/ă, fă-ți timp pentru a te gândi bine la ce ar trebui să faci pentru a schimba situația. Nu lua decizii la nervi, deoarece nimeni nu este responsabil de fericirea ta decât tu!

Bani

Ai mult noroc când vine vorba de cariera ta. S-ar putea chiar să obții o promovare în această săptămână.

Știi deja că acest lucru vine la pachet cu ceva bani în plus, așa că nu trebuie să fii modest/ă. Mândrește-te cu ceea ce obții, deoarece totul e pe merit.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau îți dorești să te implici într-o afacere, tot ce trebuie să faci este să cauți persoanele potrivite care să te ajute sau cu care să faci echipă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Relația ta ar putea fi puțin tensionată și instabilă în această săptămână. Din fericire, este doar o etapă temporară și totul va reveni la normal în curând.

Astrele îți sar în ajutor și trimit către viața ta amoroasă un val de energie pozitivă. Profită de ea și planifică împreună cu partenerul/a o călătorie romantică.

Dacă ești singur/ă, apar oportunități grozave în fața ta, chiar și atunci când crezi că totul e pierdut.

Bani

Astrele te sprijină în această săptămână în ceea ce privește banii.

Munca grea va da roade și poți simți acest lucru, în sfârșit, la buzunar. Vei realiza că toate eforturile tale au meritat din plin, deoarece de multe ori te plângeai că nu sunt cu folos.

Nu te opri acum, ești pe val!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Nu poți rezista să nu te cerți în această săptămână. Fie că ai motiv sau nu, vrei să dezbați totul și să te impui.

Pe de altă parte, încerci să îți convingi partenerul/a să iasă din zona de confort și să facă lucruri noi. Când te confrunți cu un refuz, te enervezi și ies scântei.

Dacă ești singur/ă, reușești să selectezi atent persoanele de care te înconjori și, astfel, să mergi la sigur dacă va veni vorba de o posibilă relație amoroasă.

Bani

Ești norocos/oasă în ceea ce privește banii, în special aceia proveniți din afaceri.

Dacă ești un salariat obișnuit, nu vor exista schimbări pe plan financiar, deoarece nu vei primi prea curând mărirea mult dorită și nici nu îți vei căuta un alt job.

Este un moment bun pentru munca în echipă, deoarece vei învăța multe lucruri utile de la cei din jur, lucruri care îți vor fi utile în viitor. Mai mult decât atât, te vor motiva să muncești mai mult sau să îți asumi proiecte noi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Săptămâna aceasta, oamenii vor fi efectiv atrași atât de felul în care arăți și te porți, cât și de inteligența ta. Oricum, de regulă, ești ca un magnet, dar acum te întreci pe tine.

În aceste condiții, nu ai cum să fii singur/ă, însă nici complet luat/ă. Te joci cu partenerii pe degete și îți stă bine așa, momentan.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, zilele acestea vei avea parte de câteva certuri minoare, dar toate vor fi rezolvate cu ușurință.

Bani

Săptămâna aceasta nu este cea mai bună pentru a investi bani în imobiliare. Nu o duci rău pe plan financiar, dar nu vei avea fler să faci alegerile corecte.

La locul de muncă vei observa o greșeală pe care cineva a făcut-o sau o greșeală în sistem. Șeful tău va fi foarte mândru de tine și te va recompensa.

Dacă ai dat bani cu împrumut, nu te aștepta să îi recuperezi prea curând.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, încearcă să previi gândurile negative în această săptămână. Dacă dai dovadă de mai mult optimism, atunci vei atrage oamenii potriviți în viața ta.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, cel mai probabil relația ta va avea parte de unele suișuri și coborâșuri care trebuie tratate cu prudență.

Nu spune lucruri pe care s-ar putea să le regreți mai târziu! Așteptările tale exigente sau nerealiste ți-ar crește șansele de divorț.

Bani

Săptămâna aceasta ar trebui să eviți certurile inutile cu partenerul/a de viață, deoarece acestea ar putea duce la pierderi financiare, mai ales dacă aveți o afacere de familie.

De asemenea, va fi necesar să achiți unele taxe, însă știai că trebuie și te-ai pregătit pentru asta.

E posibil să fii nevoit/ă să faci unele cheltuieli ca urmare a unor defecțiuni ale laptopului sau ale altor gadgeturi de care nu te poți lipsi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

În ceea ce privește viața de cuplu, ar trebui să eviți comportamentul exagerat și agresiv. Ai putea urma o cale greșită din cauza agresivității tale și a unui proces de gândire negativă.

Declarațiile negative și gândirea pesimistă te vor face să fii anxios/oasă și să exagerezi inutil în dragoste.

Renunță la acest comportament, astfel încât lucrurile să meargă bine în relație. Vor exista numeroase certuri cu partenerul/a, pe care ar fi bine să le închei, nu să le alimentezi.

Bani

Ar trebui să dai dovadă de răbdare la locul de muncă. Hărnicia ta și natura ta muncitoare, precum și determinarea ți-ar putea aduce noroc financiar și sprijin din partea șefilor tău.

Este un moment bun pentru a finaliza proiectele în care ești implicat/ă, îți pot aduce ceva bani în plus. Puțini, dar buni.

Unii nativi ar putea avea probleme cu legea, așadar pot exista plăți bruște sau taxe suplimentare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Dacă ești implicat/ă într-o relație, te vei bucura la maximum de timpul petrecut alături de partener/ă.

Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să îi lași acestuia/acesteia spațiu să respire.

Mesajele și apelurile telefonice ar putea fi cruciale în ceea ce privește viața ta amoroasă. Sunt importante pentru consolidarea relației. Însă, cu măsură!

Bani

Săptămâna aceasta, abordarea ta optimistă va avea rezultate benefice în ceea ce privește munca și banii.

Evită să te îndoiești de oamenii cu care lucrezi sau care lucrează pentru tine, deoarece, în caz contrar, acest lucru ar putea duce la stres, conflicte inutile și pierderi financiare.

Zilele acestea s-ar putea dovedi a fi foarte productive pentru cariera ta. Orice are legătură cu străinătatea este favorizat.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Deoarece aceasta ar putea fi o săptămână dificilă, cuplurile căsătorite trebuie să depună eforturi pentru a-și consolida relația.

Din cauza anumitor responsabilități familiale, pot apărea ciocniri de ego și dezacorduri.

Tensiuni inutile ar putea exista pe fond de oboseală, stres sau lipsuri materiale.

Bani

În această săptămână, pot exista unele cheltuieli imprevizibile pentru a repara lucrurile în jurul casei sau familia ta ți-ar putea cere ajutor financiar.

De asemenea, ai putea fi nevoit/ă să suporți unele cheltuieli pentru nunți și petreceri.

Poți evita o criză financiară făcând în avans o strategie pentru cheltuielile tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Dialogurile cu sexul opus sunt favorizate în această săptămână. Acționează cu mai mult curaj atunci când vine vorba de persoana care îți place.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, s-ar putea să ai un fel de dezacord cu partenerul/a de viață într-una din aceste zile.

Poate exista o detașare emoțională care trebuie abordată. În cazul cuplurilor de lungă durată, poate exista un decalaj de comunicare.

Bani

Săptămâna aceasta este posibil să ai parte de unele câștiguri de la clienți străini sau de la muncă. Cu toate acestea, pot exista unele cheltuieli neplanificate pentru sănătate și educație. Așadar, orice venit suplimentar este binevenit în acest moment și oricând.

Dacă o duci bine cu banii, poți face o investiție majoră în terenuri sau proprietăți, dar astrele îți sugerează să fii prudent/ă înainte de a finaliza afacerea.

Fii atent/ă când vorbești la telefon sau prin e-mail. Încearcă să ai răbdare și să fii calm/ă, astfel încât să nu faci greșeli în timp de finalizezi orice acțiune legată de munca ta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Comunicarea greșită sau comunicarea ostilă poate apărea în relația ta în această săptămână.

O mică întâlnire cu familia și soțul/soția ar putea fi o oportunitate pentru tine de a petrece timp de calitate cu ei.

Evită să te superi dacă cel/cea pe care îl/o placi nu îți dă atenție. E posibil să nu îți înțeleagă intențiile, nu că nu te place la rândul lui/ei.

Bani

Înainte de a face orice investiție semnificativă sau o achiziție importantă, efectuează câteva cercetări și verificări în această săptămână.

Unii dintre voi pot suferi pierderi bănești ca urmare a ignoranței voastre.

Pe de altă parte, un succes neașteptat poate apărea dacă te angajezi în altă parte. În acest caz, vei primi vești pozitive.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Săptămâna aceasta poate aduce distracție și bucurie în viața ta amoroasă. Dar, probabil, aceasta va fi și o perioadă plină de provocări emoționale pentru tine.

Relațiile și dragostea vor înflori, însă nu după ce trec de anumite teste.

Cuplurile căsătorite se vor simți împlinite.

Dacă ești singur/ă, astrele te vor sprijini să-ți găsești pe cineva. Relația începută în aceste zile ar putea fi mai mult pentru distracție decât pentru angajament pe termen lung.

Bani

Săptămâna aceasta vei avea noroc în ceea ce privește situația ta financiară.

Această perioadă te va ambiționa și mai tare și te va face să iei unele decizii pripite în goana după bani.

Poziția financiară din această săptămână va fi puternică. Chiar și după achitarea oricăror plăți sau împrumuturi restante, vei mai avea bani în buzunar.

De asemenea, conjuncturile din aceste zile sunt foarte utile pentru dezvoltarea ta profesională.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Există modalități de a-ți face relația să funcționeze mai bine, trebuie doar să vrei.

Vor fi momente când armonia din cuplu poate fi perturbată în această săptămână. Cu toate acestea, vei putea face față problemelor în mod eficient.

Dacă ești singur/ă, este momentul perfect pentru a vorbi cu acea persoană care te atrage. Astfel, vei afla mai multe lucruri despre ea și te vei convinge dacă o vrei cu adevărat sau nu în viața ta.

Bani

Pe măsură ce săptămâna trece, situația ta financiară se îmbunătățește. Se zăresc vești bune în ceea ce privește banii în viitorul apropiat.

Partea a doua a săptămânii ar putea fi favorabilă pentru a lua orice decizie semnificativă.

Deși ar trebui să te aștepți la câteva oportunități favorabile de avansare profesională în această săptămână, nimic nu este garantat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod