Horoscopul banilor pentru săptămâna 3-9 iulie. Taurul este pe val

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai mult noroc când vine vorba de cariera ta. S-ar putea chiar să obții o promovare în această săptămână.

Știi deja că acest lucru vine la pachet cu ceva bani în plus, așa că nu trebuie să fii modest/ă. Mândrește-te cu ceea ce obții, deoarece totul e pe merit.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau îți dorești să te implici într-o afacere, tot ce trebuie să faci este să cauți persoanele potrivite care să te ajute sau cu care să faci echipă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Astrele te sprijină în această săptămână în ceea ce privește banii.

Munca grea va da roade și poți simți acest lucru, în sfârșit, la buzunar. Vei realiza că toate eforturile tale au meritat din plin, deoarece de multe ori te plângeai că nu sunt cu folos.

Nu te opri acum, ești pe val!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești norocos/oasă în ceea ce privește banii, în special aceia proveniți din afaceri.

Dacă ești un salariat obișnuit, nu vor exista schimbări pe plan financiar, deoarece nu vei primi prea curând mărirea mult dorită și nici nu îți vei căuta un alt job.

Este un moment bun pentru munca în echipă, deoarece vei învăța multe lucruri utile de la cei din jur, lucruri care îți vor fi utile în viitor. Mai mult decât atât, te vor motiva să muncești mai mult sau să îți asumi proiecte noi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta nu este cea mai bună pentru a investi bani în imobiliare. Nu o duci rău pe plan financiar, dar nu vei avea fler să faci alegerile corecte.

La locul de muncă vei observa o greșeală pe care cineva a făcut-o sau o greșeală în sistem. Șeful tău va fi foarte mândru de tine și te va recompensa.

Dacă ai dat bani cu împrumut, nu te aștepta să îi recuperezi prea curând.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta ar trebui să eviți certurile inutile cu partenerul/a de viață, deoarece acestea ar putea duce la pierderi financiare, mai ales dacă aveți o afacere de familie.

De asemenea, va fi necesar să achiți unele taxe, însă știai că trebuie și te-ai pregătit pentru asta.

E posibil să fii nevoit/ă să faci unele cheltuieli ca urmare a unor defecțiuni ale laptopului sau ale altor gadgeturi de care nu te poți lipsi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ar trebui să dai dovadă de răbdare la locul de muncă. Hărnicia ta și natura ta muncitoare, precum și determinarea ți-ar putea aduce noroc financiar și sprijin din partea șefilor tău.

Este un moment bun pentru a finaliza proiectele în care ești implicat/ă, îți pot aduce ceva bani în plus. Puțini, dar buni.

Unii nativi ar putea avea probleme cu legea, așadar pot exista plăți bruște sau taxe suplimentare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta, abordarea ta optimistă va avea rezultate benefice în ceea ce privește munca și banii.

Evită să te îndoiești de oamenii cu care lucrezi sau care lucrează pentru tine, deoarece, în caz contrar, acest lucru ar putea duce la stres, conflicte inutile și pierderi financiare.

Zilele acestea s-ar putea dovedi a fi foarte productive pentru cariera ta. Orice are legătură cu străinătatea este favorizat.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână, pot exista unele cheltuieli imprevizibile pentru a repara lucrurile în jurul casei sau familia ta ți-ar putea cere ajutor financiar.

De asemenea, ai putea fi nevoit/ă să suporți unele cheltuieli pentru nunți și petreceri.

Poți evita o criză financiară făcând în avans o strategie pentru cheltuielile tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta este posibil să ai parte de unele câștiguri de la clienți străini sau de la muncă. Cu toate acestea, pot exista unele cheltuieli neplanificate pentru sănătate și educație. Așadar, orice venit suplimentar este binevenit în acest moment și oricând.

Dacă o duci bine cu banii, poți face o investiție majoră în terenuri sau proprietăți, dar astrele îți sugerează să fii prudent/ă înainte de a finaliza afacerea.

Fii atent/ă când vorbești la telefon sau prin e-mail. Încearcă să ai răbdare și să fii calm/ă, astfel încât să nu faci greșeli în timp de finalizezi orice acțiune legată de munca ta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Înainte de a face orice investiție semnificativă sau o achiziție importantă, efectuează câteva cercetări și verificări în această săptămână.

Unii dintre voi pot suferi pierderi bănești ca urmare a ignoranței voastre.

Pe de altă parte, un succes neașteptat poate apărea dacă te angajezi în altă parte. În acest caz, vei primi vești pozitive.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei avea noroc în ceea ce privește situația ta financiară.

Această perioadă te va ambiționa și mai tare și te va face să iei unele decizii pripite în goana după bani.

Poziția financiară din această săptămână va fi puternică. Chiar și după achitarea oricăror plăți sau împrumuturi restante, vei mai avea bani în buzunar.

De asemenea, conjuncturile din aceste zile sunt foarte utile pentru dezvoltarea ta profesională.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Pe măsură ce săptămâna trece, situația ta financiară se îmbunătățește. Se zăresc vești bune în ceea ce privește banii în viitorul apropiat.

Partea a doua a săptămânii ar putea fi favorabilă pentru a lua orice decizie semnificativă.

Deși ar trebui să te aștepți la câteva oportunități favorabile de avansare profesională în această săptămână, nimic nu este garantat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod