Horoscopul săptămânii 29 mai-4 iunie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Relaţia cu partenerul de viaţă nu mai funcţionează ca altădată. Duci lipsă de linişte, iar gelozia acestuia te scoate din minţi. Acum este apogeul, iar tu ai putea avea reacţii la care el nu se aşteaptă, dar care îl vor învăţa o lecţie. Atât timp cât posesivitatea lui nu are o bază solidă, iar tu eşti împăcată cu tine, ai tot dreptul să cauţi dreptate.

Este o săptămână bună în ceea ce priveşte afacerile sau proiectele colective. Stai bine la capitolul convingere, de aceea încearcă să mergi până la capăt atunci când vrei să obţii ceva cu orice preţ. Indiferent câte piedici ţi s-ar pune, nu te lăsa întoarsă din drum!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Un eveniment recent la care nu ai putut participa i-a provocat partenerului tău de viaţă o nesiguranţă în ceea ce priveşte relaţia voastră. Nu e indicat să ţii la orgoliul tău mai mult decât la el, de aceea ai face bine să îi explici sincer care au fost motivele şi te va înţelege într-un final. Nu decazi dacă îi oferi ce are nevoie!

Există şansa de a câştiga mai mulţi bani în acastă săptămână, însă acest lucru te va îndepărta de munca ta de bază. Poţi face bani frumoşi dintr-o pasiunea sau o afacere personală, dar asta nu înseamnă că trebuie să îţi neglijezi sarcinile de la serviciu. Este o situaţie delicată pe care trebuie să o manageriezi cu maximum de responsabilitate şi înţelepciune.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va fi destul de dificilă pentru tine, pentru că eşti suprasolicitată pe toate planurile. Poţi face o mică pauză de la viaţa ta sentimentală intensă de altfel, mai ales dacă aceasta îţi pune beţe în roată pe plan profesional. Partenerul sau familia te va înţelege atât timp cât le explici ce se întâmplă în acest moment, ba chiar te va ajuta!

Viaţa ta profesională cere mai multă atenţie de la tine, mai ales că ai o mulţime de sarcini de dus la bun sfârşit. Amânările nu trebuie să mai existe în aceste zile, altfel rişti să pierzi sume importante de bani. Atunci când te vei elibera, vei ştii că ai luat cea mai bună decizie, dar până atunci, dedică-te în totalitate!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Relaţia ta amoroasă te face să ai sentimente dintre cele mai diverse. Dacă acum îţi iubeşti şi apreciezi nespus partenerul, ziua următoare situaţia ar putea să se schimbe radical şi să îi vezi doar defectele. O faptă bună de-a lui nu are efect pe termen lung pentru tine, de aceea pretenţiile tale exagerate îi vor pune capac spre weekend.

Cu cât ai mai mulţi bani, cu atât vrei mai mult. Ai intrat într-o pasă în care eşti pusă pe economii mari şi uiţi să te mai bucuri chiar şi de micile plăceri pe care ţi le poate oferi viaţa. Nu trebuie să fii cheltuitoare, însă ai grijă să nu treci în extrema cealaltă. Din când în când, apelează la puşculiţă pentru a-ţi face mofturile!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Promiţi multe, dar faci puţine. Încearcă să renunţi la a mai pune pe primul loc imaginea pe care o ai în faţa celorlaţi şi gândeşte-te mai mult la nevoile partenerului de viaţă. Nimic nu ar trebui să conteze mai mult decât liniştea din sânul familiei, de aceea găseşte acel echilibru la care tânjeşti dintotdeauna.

Nu eşti decisă ce vrei să faci cu economiile tale, de aceea amâni o hotărâre importantă pentru evoluţia ta. Uneori, dacă nu faci lucrurile la momentul potrivit, rişti să pierzi trenul care te poate duce acolo unde ţi-ai dorit întotdeauna. E în regulă să nu iei decizi impulsive şi pripite, însă nici nu pierde prea mult timp în jurul lor!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea deloc parte de linişte în aceste zile, cel puţin nu înainte de ziua de vineri. Descoperi că între tine şi partener există mari nepotriviri, lucruri pe care le-ai ignorat încă de la începutul relaţiei. E posibil ca cineva să îţi fi deschis ochii, şi chiar dacă acum treci printr-o perioadă dificilă, merită să faci o schimbare în viaţa ta amoroasă!

Dacă viaţa sentimentală nu îţi aduce prea mari satisfacţii, încearcă să te axezi pe ceea ce îţi garantează bucurie. Concentrează-te pe muncă sau pe unele pasiunile ale tale pe care le-ai dat uitării în ultima perioadă. Cu cât construieşti mai multe lucruri, cu atât te vei simţi mai utilă şi mai plină de încredere. Ca să nu mai spunem că îţi poţi suplimenta şi veniturile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta ai putea fi acuzată de partenerul de viaţă că îl ignori şi că nu eşti atentă la ceea ce e important pentru el. Uneori, ce auzi ţi se par prostii pe care nu merită să le bagi în seamă, dar atunci când se adună, totul se poate transforma într-o adevărată bombă. Ca să scapi de gura lui, deşi ai lucruri mult mai importante de făcut, prefă-te inocent că îl asculţi.

Pentru tine e foarte importantă evoluţia ta profesională, iar în aceste zile numai la asta ţi-e gândul. Faci planuri de bătaie, aplici strategii noi în munca pe care o desfăşori sau chiar faci schimbări radicale în ceea ce priveşte job-ul. Cert este că ai curaj şi nimic nu poate ieşi prost nici ca statut, nici financiar atât timp cât eşti sigură pe aptitudinile tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Între tine şi partenerul de viaţă situaţia s-a înviorat. Poate v-aţi făcut deja planuri de vacanţă şi v-aţi vorbit mai afectuos decât în ultima perioadă. Dacă eşti singură, încearcă să ai mai multă încredere în tine, dar şi în bărbaţii din jurul tău. Dacă nu încerci, nu vei reuşi să te apropii niciodată de cineva. Chiar şi decepţiile au părţi bune!

Astrele sunt de parte ta în aceste zile, chiar dacă nu pare deloc aşa la începutul săptămânii. Eşti pusă să faci lucruri noi şi te panichezi destul de repede atunci când trebuie să ieşi din zona ta de confort. Spune da provocărilor cu inima deschisă, doar aşa vei reuşi să evoluezi profesional şi financiar!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

O minciună nevinovată la care ai apelat recent îţi va provoca nelinişti în viaţa sentimentală în aceste zile. Chiar dacă nu ai făcut nimic grav, partenerul tău începe să pună la îndoială cuvântul tău. Încearcă să nu te scuzi prea mult dată fiind situaţia, pentru că efectul poate fi exact invers. Cine se scuză, se acuză!

Dacă munca pe care o desfăşori este una de echipă, ar trebui să încerci să comunici mai mult cu partenerii ori colegii tăi. Doar dacă sunteţi cu adevărat uniţi vei reuţi să obţii rezultatele mult dorite, adică bani mai mulţi. În caz contrat, va trebuie să depui efort suplimentar, ceea ce nu te încântă prea tare în acest moment.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Aveţi nevoie de mai multă intimitate în cuplu, atât tu, cât şi partenerul de viaţă. Pentru că în ultima perioadă aţi fost mereu înconjuraţi de oameni, neînşelegerile dintre voi s-au înteţit. Planificaţi-vă o vacanţă de câteva zile şi detaşati-vă de toate problemele. Dacă eşti singură, profită de toate oportunităţile care apar pentru a cunoaşte oameni noi!

Vei avea parte de un început de săptămână destul de dificil, multă muncă şi mulţi nervi. Trebuie să îţi asumi responsabilitatea de a trece atât prin situaţii bune, cât şi prin unele mai puţin plăcute. Din fiecare eşec ai ceva de învăţat, important este să nu îl laşi să te doboare. Dacă vei avea probleme cu banii, gândeşte pozitiv!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru nativele singure în această săptămână. Îl vei găsi pe acel cineva căruia nu vei mai vrea să îi dai drumul, dar suprinzător va fi locul în care vă veţi întâlni. Important este să profiţi de timpul tău liber pentru a socializa tot mai mult şi de a participa la activiăţi de grup!

Vei avea şansa de a primi unele recompense în această săptămână, însă doar dacă vei reuşi să îţi duci sarcinile la bun sfârşit. Încearcă să te organizezi cât de bine poţi, iar apoi să fii liberă pentru distracţie în weekend. E important ca la serviciu să te dedici exclusiv, dar când eşti acasă în timpul liber să te detaşezi de tot ce înseamnă job.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână ar trebuie să te concentrezi mai mult pe familie sau pe partenerul tău de viaţă. Unele probleme mai vechi stau la pândă să reapară, de aceea trebuie să tai răul de la rădăcină. Nimic nu poate sta în calea ta dacă ştii cum să acţionezi când treci printr-o perioadă de criză. Greşelile mai vechi ar trebui să te fi învăţat ceva!

Ai nevoie de pragmatism în această săptămână, dacă nu vrei să rămâi cu buzunarele goale. Apar cheltuieli la care nu te aşteptai, ceea ce înseamnă că ai putea avea tendinţa de a lua decizii greşite. Dacă trebuie să îţi chelţuieşti banii pe ceva cu care nu dai piept în mod obişnuit, măcar încearcă să reduci cheltuielile în altă parte!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod