Horoscopul banilor în săptămâna 29 mai-4 iunie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună în ceea ce priveşte afacerile sau proiectele colective.

Stai bine la capitolul convingere, de aceea încearcă să mergi până la capăt atunci când vrei să obţii ceva cu orice preţ. Indiferent câte piedici ţi s-ar pune, nu te lăsa întoarsă din drum!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Există şansa de a câştiga mai mulţi bani în acastă săptămână, însă acest lucru te va îndepărta de munca ta de bază.

Poţi face bani frumoşi dintr-o pasiunea sau o afacere personală, dar asta nu înseamnă că trebuie să îţi neglijezi sarcinile de la serviciu. Este o situaţie delicată pe care trebuie să o manageriezi cu maximum de responsabilitate şi înţelepciune.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viaţa ta profesională cere mai multă atenţie de la tine, mai ales că ai o mulţime de sarcini de dus la bun sfârşit.

Amânările nu trebuie să mai existe în aceste zile, altfel rişti să pierzi sume importante de bani. Atunci când te vei elibera, vei ştii că ai luat cea mai bună decizie, dar până atunci, dedică-te în totalitate!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cu cât ai mai mulţi bani, cu atât vrei mai mult.

Ai intrat într-o pasă în care eşti pusă pe economii mari şi uiţi să te mai bucuri chiar şi de micile plăceri pe care ţi le poate oferi viaţa. Nu trebuie să fii cheltuitoare, însă ai grijă să nu treci în extrema cealaltă. Din când în când, apelează la puşculiţă pentru a-ţi face mofturile!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu eşti decisă ce vrei să faci cu economiile tale, de aceea amâni o hotărâre importantă pentru evoluţia ta.

Uneori, dacă nu faci lucrurile la momentul potrivit, rişti să pierzi trenul care te poate duce acolo unde ţi-ai dorit întotdeauna. E în regulă să nu iei decizi impulsive şi pripite, însă nici nu pierde prea mult timp în jurul lor!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă viaţa sentimentală nu îţi aduce prea mari satisfacţii, încearcă să te axezi pe ceea ce îţi garantează bucurie.

Concentrează-te pe muncă sau pe unele pasiunile ale tale pe care le-ai dat uitării în ultima perioadă. Cu cât construieşti mai multe lucruri, cu atât te vei simţi mai utilă şi mai plină de încredere. Ca să nu mai spunem că îţi poţi suplimenta şi veniturile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru tine e foarte importantă evoluţia ta profesională, iar în aceste zile numai la asta ţi-e gândul.

Faci planuri de bătaie, aplici strategii noi în munca pe care o desfăşori sau chiar faci schimbări radicale în ceea ce priveşte job-ul. Cert este că ai curaj şi nimic nu poate ieşi prost nici ca statut, nici financiar atât timp cât eşti sigură pe aptitudinile tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele sunt de parte ta în aceste zile, chiar dacă nu pare deloc aşa la începutul săptămânii.

Eşti pusă să faci lucruri noi şi te panichezi destul de repede atunci când trebuie să ieşi din zona ta de confort. Spune da provocărilor cu inima deschisă, doar aşa vei reuşi să evoluezi profesional şi financiar!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă munca pe care o desfăşori este una de echipă, ar trebui să încerci să comunici mai mult cu partenerii ori colegii tăi.

Doar dacă sunteţi cu adevărat uniţi vei reuţi să obţii rezultatele mult dorite, adică bani mai mulţi. În caz contrat, va trebuie să depui efort suplimentar, ceea ce nu te încântă prea tare în acest moment.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei avea parte de un început de săptămână destul de dificil, multă muncă şi mulţi nervi.

Trebuie să îţi asumi responsabilitatea de a trece atât prin situaţii bune, cât şi prin unele mai puţin plăcute. Din fiecare eşec ai ceva de învăţat, important este să nu îl laşi să te doboare. Dacă vei avea probleme cu banii, gândeşte pozitiv!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea şansa de a primi unele recompense în această săptămână, însă doar dacă vei reuşi să îţi duci sarcinile la bun sfârşit.

Încearcă să te organizezi cât de bine poţi, iar apoi să fii liberă pentru distracţie în weekend. E important ca la serviciu să te dedici exclusiv, dar când eşti acasă în timpul liber să te detaşezi de tot ce înseamnă job.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai nevoie de pragmatism în această săptămână, dacă nu vrei să rămâi cu buzunarele goale.

Apar cheltuieli la care nu te aşteptai, ceea ce înseamnă că ai putea avea tendinţa de a lua decizii greşite. Dacă trebuie să îţi chelţuieşti banii pe ceva cu care nu dai piept în mod obişnuit, măcar încearcă să reduci cheltuielile în altă parte!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod