Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 29 mai-4 iunie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Relaţia cu partenerul de viaţă nu mai funcţionează ca altădată.

Duci lipsă de linişte, iar gelozia acestuia te scoate din minţi. Acum este apogeul, iar tu ai putea avea reacţii la care el nu se aşteaptă, dar care îl vor învăţa o lecţie. Atât timp cât posesivitatea lui nu are o bază solidă, iar tu eşti împăcată cu tine, ai tot dreptul să cauţi dreptate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Un eveniment recent la care nu ai putut participa i-a provocat partenerului tău de viaţă o nesiguranţă în ceea ce priveşte relaţia voastră.

Nu e indicat să ţii la orgoliul tău mai mult decât la el, de aceea ai face bine să îi explici sincer care au fost motivele şi te va înţelege într-un final. Nu decazi dacă îi oferi ce are nevoie!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va fi destul de dificilă pentru tine, pentru că eşti suprasolicitată pe toate planurile.

Poţi face o mică pauză de la viaţa ta sentimentală intensă de altfel, mai ales dacă aceasta îţi pune beţe în roată pe plan profesional. Partenerul sau familia te va înţelege atât timp cât le explici ce se întâmplă în acest moment, ba chiar te va ajuta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Relaţia ta amoroasă te face să ai sentimente dintre cele mai diverse.

Dacă acum îţi iubeşti şi apreciezi nespus partenerul, ziua următoare situaţia ar putea să se schimbe radical şi să îi vezi doar defectele. O faptă bună de-a lui nu are efect pe termen lung pentru tine, de aceea pretenţiile tale exagerate îi vor pune capac spre weekend.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Promiţi multe, dar faci puţine.

Încearcă să renunţi la a mai pune pe primul loc imaginea pe care o ai în faţa celorlaţi şi gândeşte-te mai mult la nevoile partenerului de viaţă. Nimic nu ar trebui să conteze mai mult decât liniştea din sânul familiei, de aceea găseşte acel echilibru la care tânjeşti dintotdeauna.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea deloc parte de linişte în aceste zile, cel puţin nu înainte de ziua de vineri.

Descoperi că între tine şi partener există mari nepotriviri, lucruri pe care le-ai ignorat încă de la începutul relaţiei. E posibil ca cineva să îţi fi deschis ochii, şi chiar dacă acum treci printr-o perioadă dificilă, merită să faci o schimbare în viaţa ta amoroasă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta ai putea fi acuzată de partenerul de viaţă că îl ignori şi că nu eşti atentă la ceea ce e important pentru el.

Uneori, ce auzi ţi se par prostii pe care nu merită să le bagi în seamă, dar atunci când se adună, totul se poate transforma într-o adevărată bombă. Ca să scapi de gura lui, deşi ai lucruri mult mai importante de făcut, prefă-te inocent că îl asculţi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Între tine şi partenerul de viaţă situaţia s-a înviorat.

Poate v-aţi făcut deja planuri de vacanţă şi v-aţi vorbit mai afectuos decât în ultima perioadă. Dacă eşti singură, încearcă să ai mai multă încredere în tine, dar şi în bărbaţii din jurul tău. Dacă nu încerci, nu vei reuşi să te apropii niciodată de cineva. Chiar şi decepţiile au părţi bune!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

O minciună nevinovată la care ai apelat recent îţi va provoca nelinişti în viaţa sentimentală în aceste zile.

Chiar dacă nu ai făcut nimic grav, partenerul tău începe să pună la îndoială cuvântul tău. Încearcă să nu te scuzi prea mult dată fiind situaţia, pentru că efectul poate fi exact invers. Cine se scuză, se acuză!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Aveţi nevoie de mai multă intimitate în cuplu, atât tu, cât şi partenerul de viaţă.

Pentru că în ultima perioadă aţi fost mereu înconjuraţi de oameni, neînşelegerile dintre voi s-au înteţit. Planificaţi-vă o vacanţă de câteva zile şi detaşati-vă de toate problemele. Dacă eşti singură, profită de toate oportunităţile care apar pentru a cunoaşte oameni noi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru nativele singure în această săptămână.

Îl vei găsi pe acel cineva căruia nu vei mai vrea să îi dai drumul, dar suprinzător va fi locul în care vă veţi întâlni. Important este să profiţi de timpul tău liber pentru a socializa tot mai mult şi de a participa la activiăţi de grup!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână ar trebuie să te concentrezi mai mult pe familie sau pe partenerul tău de viaţă.

Unele probleme mai vechi stau la pândă să reapară, de aceea trebuie să tai răul de la rădăcină. Nimic nu poate sta în calea ta dacă ştii cum să acţionezi când treci printr-o perioadă de criză. Greşelile mai vechi ar trebui să te fi învăţat ceva!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod