Horoscopul săptămânii 27 iulie-2 august. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Fecioară se va putea bucura liniştită de iubirea pe care i-o oferă partenerul, însă nu e dispusă să îi răspundă la fel.

Leu(22 iulie - 22 august)

Traversezi o perioadă în care te simţi tot mai atrasă de partenerul de viaţă şi îi priveşti defectele ca pe ceva interesant. Dacă eşti singură, ai toate şansele să te implici într-o aventură amoroasă destul de riscantă, pentru că brusc ai nevoie de senzaţii tari. Încearcă să fii mai raţională şi să nu acţionezi implusiv!

Este o perioadă bună pentru afaceri, însă trebuie să fii foarte atentă atunci când trebuie să semnezi documente importante. La locul de muncă duci o bătălie grea pentru supremaţie, iar colegii tăi nu se lasă mai prejos. Miza este mare, însă ai toate şansele să câştigi o sumă importantă de bani!

Ar trebui să adopţi un stil de viaţă mai sănătos, în ultima perioadă nu ai mai ţinut cont de nicio regulă. Din această cauză rişti să fii lipsită de vlagă în majoritatea timpului, iar puterea de concentrare să scadă simţitor. Schimbă-ţi modul de gândire cât mai rapid şi fii mai responsabilă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea parte de o săptămână plină de iubire şi voie bună, iubitul tău arătându-se mai îndrăgostit ca oricând. Bucură-te de această perioadă frumoasă din viaţa ta, căci nu va fi lipsită de greutăţi pentru totdeauna. Dacă nu aveţi copii, puteţi face acele lucruri care nu vor mai fi posibile odată cu apariţia acestora. Lăsaţi micile neînţelegeri deoparte şi nu vă axaţi pe nimicuri!

Vei traversa o perioadă destul de agitată la locul de muncă, iar volumul mare de muncă te poate lăsa fără puteri în fiecare seară. Aspiri la poziţia de lider, însă mai ai mult de muncă până să ajungi acolo, aşa că nu îţi face speranţe deşarte. Este foarte important să te mulţumeşti cu banii pe care îi câştigi în acest moment!

E posibil să întâmpini unele probleme ale sistemului digestiv, însă nu vei fi luată prin surprindere. Dai piept cu acest disconfort de multă vreme şi ai fost dintotdeauna o fire mai sensibilă. Cu toate că eşti foarte atentă la ceea ce mănânci, uneori îţi încalci propriile reguli şi ai de suferit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil ca în această săptămână, o strânsă prietenie să se transforme într-o poveste de iubire. Dacă eşti singură şi te atrage acel bărbat, nu ezita să încerci să vezi ce iese. Pune în balanţă avantajele şi dezavantajele, nu ar fi indicat să vă irosiţi relaţia care nu va mai putea fi niciodată la fel!

Este o perioadă tocmai bună pentru planuri, o schimbare profesională nu ar strica deloc. Fie că este vorba de schimbarea jobului, fie de o mărire de salariu, veştile vor fi cu siguranţă bune pentru tine. Încearcă să fii în relaţii bune cu toată lumea, însă în special cu şefii şi colegii tăi.

Excesele din ultima perioadă îşi vor spune cuvântul cât de curând, de aceea există riscul ca durerile să te sperie la un moment dat. Fie că vei avea probleme cu stomacul ori cu greutatea, încrederea în tine îţi va fi stârpită, iar planurile date peste cap. Este foarte important să duci o viaţă echilibrată, chiar dacă îţi va părea greu la început.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este foarte important să fii mulţumită cu ceea ce ai, şi nu ar trebui să excluzi de aici relaţia dintre tine şi partener. Dacă ai ales să fii cu el cu siguranţă i-ai văzut multe calităţi, aşa că nu te gândi acum doar la defectele cu care ai dat piepi pe parcurs ce v-aţi cunoscut mai bine. Dacă eşti singură, fă o selecţie printre admiratori şi alege-l pe cel mai bun!

Ai nevoie de o schimbare, iar în această săptămână cauţi cu disperare să o faci posibilă. Fie că este vorba de schimbarea echipei, fie îţi doreşti să îţi schimbi profilul, veştile sunt bune şi te vor ajuta să evoluezi. Situaţia financiară rămâne neschimbată, cel puţin pentru moment.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă vei fi destul de stresată pe parcursul acestor zile. Starea de agitaţie poate fi uşor confundată cu semnalmentele anumitor boli, însă nu trebuie să te îngrijorezi deloc. Cel mai important lucru pe care îl poţi face este să încerci să te relaxezi mai mult!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta va fi destul de agitată şi va trebui să îi împaci pe toţi cei dragi ţie în egală măsură. Iubitul şi familia ta sunt cei mai importanţi, aşa că dacă nu ai timp pentru toţi, indicat ar fi să îţi sacrifici prietenii. Este un moment mai sensibil în care trebuie să fiţi mai uniţi ca oricând.

Este o săptămână bună pentru călătorii în interes de serviciu, energia pe care o ai este perfectă pentru astfel de activităţi. Vei avea şansa să cunoşti persoane influente care îţi pot face nişte oferte de nerefuzat. Situaţia financiară nu se va schimba prea curând, însă viitorul tău sună destul de bine!

Eşti într-o formă de zile mari şi nimic nu te poate opri din a fi veselă şi energică. Nu bagi în seamă lucrurile negative, de aceea psihicul tău este mai puternic ca oricând. Din fericire pentru alţii, eşti o bună companie care sare în ajutor mereu când e nevoie. Încearcă totuşi să nu exagerezi, ci să îţi păstrezi şi o rezervă de energie doar pentru tine.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Este o perioadă bună pentru relaxare în compania celor dragi, şi dacă eşti în concediu nu ezita să îţi petreci tot timpul alături de ei. În acest fel, relaţia ta sentimentală poate evolua şi vă puteţi îndrăgosti pentru a doua oară unul de celălalt. Dacă relaţia de cuplu trece printr-un moment mai delicat, ai face bine să fii mai deschisă şi să comunici mai mult!

Este o săptămână bună pentru investiţii, de aceea trebuie să faci orice pentru a-ţi înmulţi banii pe care îi ai. Primeşti o mulţime de oferte, însă trebuie să alegi cu grijă în ce te bagi şi ce afaceri începi. Ascultă de sfatul unei persoane cu mai multă experienţă în domeniu, iar dacă nu ţi-l oferă din propria iniţiativă, cere-l tu!

E posibil ca în această săptămână să fii lipsită de energie, fără însă să întâmpini probleme de sănătate. Tristeţea şi singurătatea sunt sentimentele definitorii ale acestor zile, dar totul depinde doar de tine. Învaţă din greşelile pe care le faci, însă nu te deprima!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în această săptămână să apară unele divergenţe între tine şi iubitul tău, şi toate din cauza faptului că ai impresia că ţi se cuvin toate. Cel mai probabil intervine o uşoară invidie din partea lui, însă de tine depinde cum îl faci să se simtă. Ascultă-l atunci când are ceva să îţi spună, altfel va acumula frustrări!

Vei avea parte de o săptămână stresantă şi tensionată la locul de muncă, şi cel mai probabil o să oboseşti psihic, dar şi fizic. Trebuie să demonstrezi că eşti cea mai bună dintre toţi şi că îţi meriţi poziţia, de aceea presiunea va fi destul de mare. Acum are loc bătălia pentru siguranţa financiară a viitorului tău.

Nu vei întâmpina probleme serioase de sănătate, însă nici nu se poate spune că te vei simţi perfect. Oboseala îşi va spune cuvântul în cea de-a doua jumătate a acestei săptămâni, şi nu trebuie să ignori semnalele de alarmă. Dormi mai mult şi bucură-te de pauzele de la job fără să te mai gândeşti tot la muncă! Prietenii te pot ajuta!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă te-ai despărţit recent de iubitul tău, e posibil ca în această săptămână să revii la sentimente mai bune faţă de acesta. Nu ai trecut peste această schimbare şi o parte din tine îşi doreşte să vă împăcaţi indiferent de cât de mult te-a dezamăgit. Cântăreşte bine situaţia pentru a nu îţi provoca mai mult rău decât bine!

Vei avea parte de o săptămână agitată la locul de muncă şi cel mai probabil vei ajunge să cedezi nervos din orice. Încearcă să te organzezi mai bine, iar dacă simţi că nu faci faţă ia-ţi câteva zile libere. Multele schimbări cărora trebuie să te adaptezi rapid te vor obosi mai mult decât ai fi crezut! Situaţia financiară este una bună!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă se poate spune totuşi că eşti cu psihicul la pământ. Stresul pe care l-ai acumpulat de-a lungul timpului îşi spune acum cuvântul. Va trebui să te relaxezi mai mult, iar un concediu bine meritat poate fi soluţia perfectă. Nu ezita să profiţi la maxim de zilele însorite de vară!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să laşi dragostea deoparte şi să te ocupi mai mult de viaţa ta sentimentală. Din fericire pentru tine ai un partener care te susţine şi care nu se enervează atunci când nu ai timp de el. În weekend încearcă să te detaşezi şi să recuperezi ceea ce ai pierdut în cursul săptămânii. O excursie doar voi doi ar putea fi o idee minunată!

Este foarte important ca în această săptămână să ai grijă să acorzi atenţie în mod egal atât vieţii personale, cât şi celei profesionale. Chiar dacă ţi-ai propus să faci mai mulţi bani, nu îţi sacrifica familia pentru acest lucru! Munceşte în continuare ca şi până acum, la un moment dat vei fi promovată!

Dacă simţi unele neplăceri fizice, nu le neglija! În această săptămână este indicat să nu laşi nimic nerezolvat, mai ales dacă este vorba de sănătatea ta. Poţi începe să faci mai multă mişcare, în ultimul timp ai renunţat dând vina pe căldura de afară!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cu siguranţă nu vei acorda deloc atenţie vieţii tale sentimentale în această perioadă, însă nu eşti de condamnat. Doar acum ai şansa de a face unele lucruri, iar familia ar trebui să te înţeleagă şi chiar să te încurajeze. Chiar dacă pierzi unele momente frumoase în cuplu, vei avea timp să recuperezi timpul pierdut!

Ai nevoie de multă energie în această săptămână pentru a putea duce la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus. E şansa ta să te faci remarcată, însă totul depinde doar de tine. Dacă joci ricant, e posibil să câştigi o sumă de bani la care nici nu sperai, însă ttrebuie să analizezi mult înainte de a acţiona!

Chiar dacă cedezi foarte repede ispitelor culinare, ai face bine ca în această perioadă să te mai abţii din a face excese. Stomacul tău nu este nici pe departe atât de puternic pe cât crezi, de aceea ai grijă la alimentaţie. Te poţi umple de energie consumând mai multe legume şi fructe!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei comunica foarte bine cu partenerul de viaţă în această perioadă şi vei reuşi să acoperi golurile produse cu ceva timp în urmă. Chiar dacă regulile relaţiei voastre sunt destul de absurde şi dificile, vă potriviţi şi sunteţi mulţumiţi amândoi cu viaţa pe care o duceţi împreună. Tot ce trebuie să faci este să nu întreci limita!

Este o perioadă bună pentru îmbogăţirea cunoştiinţelor, aşa că nu spune nu unor cursuri de specializare sau unor călătorii în interes de serviciu. Ai şansa de a cunoaşte oameni cu potenţial în afaceri, oameni care la un moment dat te pot ajuta în evoluţia ta profesională. Nu alerga numai după bani!

Fii deschisă către schimbare, iar stresul în care te-ai obişnuit să trăieşti se va evapora. Este foarte important să ai o sănătate mentală de fier, doar aşa vei reuşi să ajungi unde îţi doreşti. Dacă suferi de anumite afecţiuni de multă vreme, încearcă să te ţii sub control cât de mult poţi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vor exista diverse nemulţumiri cu privire la viaţa ta de cuplu, însă nu trebuie să faci o dramă din asta. Este foarte important să discuţi cu partenerul de viaţă şi să laşi orgoliile deoparte. Încearcă să aduci ceva nou, e posibil să vă fi plictisit unul de celălalt din cauză că faceţi mereu aceleaşi lucruri. Dacă eşti singură, vei vrea să experimentezi cât mai multe lucruri din punct de vedere sexual.

Banii vor fi în centrul atenţiei în această perioadă, şi tocmai de aceea vor exista unele discuţii aprinse cu cei dragi pe această temă. Cu toate că nu ai de ce să te plângi, pentru tine ecomomiile devin un stres din ce în ce mai mare ce va ajunge să îi lezeze şi pe cei din jurul tău! Bucură-te mai mult de ceea ce ai!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă tot trebuie să ai grijă de fizicul şi psihicul tău. Chiar dacă ai o energie ieşită din comun, învaţă să nu o iroseşti inutil. Este o perioadă bună pentru ieşiri cu prietenii şi pentru distracţie, mai ales dacă eşti în concediu. 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod