Horoscopul săptămânii 27 iulie-2 august. Află previziunile pentru zodia ta!

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Nativa din Fecioară se va putea bucura liniştită de iubirea pe care i-o oferă partenerul, însă nu e dispusă să îi răspundă la fel.
1 din 13
Traversezi o perioadă în care te simţi tot mai atrasă de partenerul de viaţă şi îi priveşti defectele ca pe ceva interesant. Dacă eşti singură, ai toate şansele să te implici într-o aventură amoroasă destul de riscantă, pentru că brusc ai nevoie de senzaţii tari. Încearcă să fii mai raţională şi să nu acţionezi implusiv!

Este o perioadă bună pentru afaceri, însă trebuie să fii foarte atentă atunci când trebuie să semnezi documente importante. La locul de muncă duci o bătălie grea pentru supremaţie, iar colegii tăi nu se lasă mai prejos. Miza este mare, însă ai toate şansele să câştigi o sumă importantă de bani!

Ar trebui să adopţi un stil de viaţă mai sănătos, în ultima perioadă nu ai mai ţinut cont de nicio regulă. Din această cauză rişti să fii lipsită de vlagă în majoritatea timpului, iar puterea de concentrare să scadă simţitor. Schimbă-ţi modul de gândire cât mai rapid şi fii mai responsabilă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod