Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 27 iulie-2 august. Află ce spun astrele!

Nativa din Peşti are nevoie de odihnă mentală, stresul din ultima perioadă începe să îşi spună cuvântul în această perioadă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ar trebui să adopţi un stil de viaţă mai sănătos, în ultima perioadă nu ai mai ţinut cont de nicio regulă.
 
Din această cauză rişti să fii lipsită de vlagă în majoritatea timpului, iar puterea de concentrare să scadă simţitor. Schimbă-ţi modul de gândire cât mai rapid şi fii mai responsabilă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E posibil să întâmpini unele probleme ale sistemului digestiv, însă nu vei fi luată prin surprindere.
 
Dai piept cu acest disconfort de multă vreme şi ai fost dintotdeauna o fire mai sensibilă. Cu toate că eşti foarte atentă la ceea ce mănânci, uneori îţi încalci propriile reguli şi ai de suferit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Excesele din ultima perioadă îşi vor spune cuvântul cât de curând, de aceea există riscul ca durerile să te sperie la un moment dat.
 
Fie că vei avea probleme cu stomacul ori cu greutatea, încrederea în tine îţi va fi stârpită, iar planurile date peste cap. Este foarte important să duci o viaţă echilibrată, chiar dacă îţi va părea greu la început.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă vei fi destul de stresată pe parcursul acestor zile.
 
Starea de agitaţie poate fi uşor confundată cu semnalmentele anumitor boli, însă nu trebuie să te îngrijorezi deloc. Cel mai important lucru pe care îl poţi face este să încerci să te relaxezi mai mult!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti într-o formă de zile mari şi nimic nu te poate opri din a fi veselă şi energică.
 
Nu bagi în seamă lucrurile negative, de aceea psihicul tău este mai puternic ca oricând. Din fericire pentru alţii, eşti o bună companie care sare în ajutor mereu când e nevoie. Încearcă totuşi să nu exagerezi, ci să îţi păstrezi şi o rezervă de energie doar pentru tine.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

E posibil ca în această săptămână să fii lipsită de energie, fără însă să întâmpini probleme de sănătate.
 
Tristeţea şi singurătatea sunt sentimentele definitorii ale acestor zile, dar totul depinde doar de tine. Învaţă din greşelile pe care le faci, însă nu te deprima!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei întâmpina probleme serioase de sănătate, însă nici nu se poate spune că te vei simţi perfect.
 
Oboseala îşi va spune cuvântul în cea de-a doua jumătate a acestei săptămâni, şi nu trebuie să ignori semnalele de alarmă. Dormi mai mult şi bucură-te de pauzele de la job fără să te mai gândeşti tot la muncă! Prietenii te pot ajuta!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă se poate spune totuşi că eşti cu psihicul la pământ.
 
Stresul pe care l-ai acumpulat de-a lungul timpului îşi spune acum cuvântul. Va trebui să te relaxezi mai mult, iar un concediu bine meritat poate fi soluţia perfectă. Nu ezita să profiţi la maxim de zilele însorite de vară!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă simţi unele neplăceri fizice, nu le neglija!
 
În această săptămână este indicat să nu laşi nimic nerezolvat, mai ales dacă este vorba de sănătatea ta. Poţi începe să faci mai multă mişcare, în ultimul timp ai renunţat dând vina pe căldura de afară! 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Chiar dacă cedezi foarte repede ispitelor culinare, ai face bine ca în această perioadă să te mai abţii din a face excese.
 
Stomacul tău nu este nici pe departe atât de puternic pe cât crezi, de aceea ai grijă la alimentaţie. Te poţi umple de energie consumând mai multe legume şi fructe!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Fii deschisă către schimbare, iar stresul în care te-ai obişnuit să trăieşti se va evapora.
 
Este foarte important să ai o sănătate mentală de fier, doar aşa vei reuşi să ajungi unde îţi doreşti. Dacă suferi de anumite afecţiuni de multă vreme, încearcă să te ţii sub control cât de mult poţi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă tot trebuie să ai grijă de fizicul şi psihicul tău.
 
Chiar dacă ai o energie ieşită din comun, învaţă să nu o iroseşti inutil. Este o perioadă bună pentru ieşiri cu prietenii şi pentru distracţie, mai ales dacă eşti în concediu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod