Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie. Află ce te aşteaptă!

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

1 din 13
Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână, mai ales dacă eşti implicată într-o relaţie de lungă durată. Este foarte importantă comunicarea dintre tine şi partener în aceste zile, doar aşa veţi reuşi să sudaţi şi mai mult relaţie. În cazul în care eşti singură, cel mai probabil tot socializarea te poate scoate din depresie şi îţi poate aduce mai mulţi pretendenţi decât sperai. Cu toate acestea, nu oferi oricui şansa de a face parte din viaţa ta!

Se prea poate ca în această săptămână să îţi iasă în cale oferte de nerefuzat. Cu toate că nu ai face orice pentru bani, acum mai mult decât oricând eşti tentată să îţi asumi riscuri. Atât timp cât nu îţi superi şefii ingorându-le sarcinile urgente, îţi poţi vedea liniştită şi de alte treburi pe care le ai şi care ar putea să îţi aducă mai mulţi bani. Fii ambiţioasă şi nu te mulţumi cu puţin!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod