Horoscopul săptămânii 25 februarie-3 martie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta nu ai de gând să uiţi de nicio persoană dragă ţie. E posibil ca partenerul de viaţă să fie chiar gelos din cauza faptului că nu îi acorzi lui cea mai mare atenţie. Cu toate acestea, nu îi permite să îţi strice voia bună şi fii destul de tranşant cu privire la el. Ştii foarte bine că nu greşeşti cu nimic şi îl implici în toate activităţile tale, dar nu îţi poate cere să i te dedici numai lui.

Colegii de muncă ar putea să îţi saboteze succesul din cauza invidiei. Încearcă pe cât posibil să îţi faci treaba cât de bine poţi, fără să le răspunzi cu aceeaşi monedă. În cazul în care alegi să îţi pierzi timpul cu ei, rişti să îţi scadă veniturile în viitorul apropiat. Cu toate acestea, nu le permite să te calce în picioare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru Taurii singuri, pentru că aceştia au toate şansele să cunoască persoane interesante. Se vor simţi atraşi de cei cu care pot purta discuţii intelectuale şi cu care împărtăşesc aceleaşi pasiuni. Dacă eşti implicat deja într-o relaţie serioasă, nu ar strica ca de 1 martie să pregăteşti ceva deosebit în doi.

Este o săptămână bună pentru a te gândi la unele schimbări profesionale în viitorul apropiat. Nu o duci rău cu banii, dar nu ar strica să profiţi la maximum de toate abilităţile tale. Atunci când vezi că planurile tale nu se îndreaptă către direcţia bună, nu ezita să renunţi la ele şi să îţi faci altele!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca relaţia de cuplu să îţi acapareze viaţa socială cu care erai obişnuit până acum. Dacă eşti la început de drum, cu siguranţă te vei concentra mai mult pe partenerul de viaţă şi vei uita de prieteni. Cu toate acestea, încearcă să îţi menţii toate relaţiile la fel de strânse, pentru că nu se ştie niciodată ce îţi rezervă viitorul.

Ai nevoie de bani în această săptămână pentru a termina unele proiecte pe care le-ai început recent. E posibil să fie vorba de renovarea apartamentului sau de achiziţionarea unor electrocasnice de care chiar ai nevoie. Foloseşte-ţi toate resursele în acest sens şi nu ezita să accepţi ajutor financiar din partea celor din jur, dacă chiar este necesar!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta ar trebui să fii mai bun şi mai înţelegător cu privire la ceea ce nu tolerezi la partenerul de viaţă. Începe primăvara cu dreptul şi demonstrează-i că sentimentele tale sunt pure indiferent de reproşurile pe care i le mai aduci din când în când. Este momentul perfect pentru declaraţii de iubire, mărţişoare şi plimbări romantice!

Încearcă pe cât posibil ca în această săptămână să eviţi orice tranzacţie financiară majoră! Nu semna documente importante pe grabă şi nu te înscrie la cursuri de perfecţionare dacă nu eşti sigur că vei avea timp să te ocupi de asta. Situaţia ta materială lasă de dorit şi nu poţi arunca cu banii dacă nu eşti sigur că vei avea beneficii de pe urma acţiunilor tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu este o săptămână prea bună pentru tine pe plan sentimental. Ai parte de o cumpănă, şi poate fi vorba chiar de o despărţire neaşteptată. Schimbările se anunţă a fi radicale, cu toate că ceea ce se întâmpla în relaţia ta nu prevestea acest lucru. Dacă eşti singur şi vrei să cunoşti pe cineva, nu acţiona cu naivitatea unui adolescent în faţa primei sale iubite.

Chiar dacă îţi place să ai mereu ceva economii puse deoparte, în această săptămână te vei vedea nevoit să apelezi la puşculiţă. Unele evenimente neprevăzute îţi dau planurile peste cap şi vei avea parte de mai multe cheltuieli decât te-ai fi aşteptat vreodată. Cu toate acestea, la finalul săptămânii te vei simţi împăcat cu tine că ai reuşit să acoperi tot ce era urgent.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi plină de realizări personale pentru tine. Ai parte de multe reuşite, iar acest lucru te face să ai mai multă încredere în tine şi să acţionezi pe măsură pe plan sentimental. Relaţia cu partenerul de viaţă se îmbunătăţeşte şi vă implicaţi în tot mai multe proiecte de viitor comune.

Săptămâna aceasta vei avea parte de multe cheltuieli, în special în zilele de luni şi marţi. Dacă e vorba de sănătate, nu face economii, altfel vei ajunge să regreţi această decizie! Încearcă să investeşti mai mult în propria persoană şi mai puţi în lucrurile care nu îţi sunt atât de necesare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi una bună pentru tine pe plan sentimental şi te vei convinge pentru a mia oară că ai întâlnit persoana perfectă. Nu ar strica totuşi să fii mai atent la nevoiele partenerului de viaţă, pentru că e posibil ca el să nu fie genul care să îţi spună exact ce vrea de la tine. Ar vrea să îţi pui mai mult mintea la contribuţie!

Din fericire, în această săptămână o să ai parte de un câştig neaşteptat datorită căruia îţi vei recăpăta şi buna-dispoziţie. Dacă ai în preajmă un prieten sau o rudă aflată în impas financiar, întinde-i o mână de ajutor fără a sta pe gânduri!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

1 martie va fi un moment bun de petrecere a timpului în doi. Poţi organiza o cină romantică, puteţi face plimbări lungi prin parc şi puteţi să vă declaraţi iubirea mai mult decât o faceţi în mod normal. Dacă eşti singur, nu e cazul să intri în depresie din această cauză, pentru că toată lumea ştie că nu mişti niciun deget ca să schimbi situaţia.

În acest interval de timp, trebuie să te pregăteşti mental pentru mai multe cheltuieli decât de obicei. 1 martie va fi o zi solicitantă financiar pentru tine, însă acest lucru se întâmplă doar pentru că tu îţi doreşti să trăieşti aşa. Luxul şi opulenţa vor înlocui în cazul tău tradiţionalul mărţişor!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca partenerul de viaţă să se revolte în primele zile ale acestei săptămâni şi să îţi reproşeze că eşti mult prea posesiv. Chiar dacă ştia de la începutul relaţiei că ai probleme cu gelozia, acum i se pare că ai atins apogeul. Încearcă să nu îi răspunzi la fel de agresiv, pentru că altfel lucrurile ar putea degenera.

Cine încearcă să îţi pună beţe în roate la locul de muncă, însă vei reuşi să ieşi din nou cu fruntea sus. Atunci când colegii tăi vor să îţi saboteze planul, cel mai bine e să le răspunzi cu aceeaşi monedă şi să nu te laşi intimidat. Din fericire, spre sfârşitul săptămânii lucrurile vor reveni la normal.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E posibil ca unele persoane din exterior să se implice în viaţa ta sentimentală, fie că eşti singur sau nu. Dacă eşti singur, vor încerca să îţi bage pe gât potenţiali parteneri cu care nu ai nimic în comun şi cu care, cu siguranţă, ţi-ai pierde timpul. Dacă eşti implicat într-o relaţie, vei primi sfaturi cu privire la cum ar trebui să îţi ţii lângă tine partenerul de viaţă. Indiferent de caz, spune ca ei, dar fă ca tine!  

Pentru tine, săptămâna aceasta va fi extrem de liniştită din punct de vedere financiar. Dacă până acum ai stat cu grija banilor, lucrurile se vor schimba la 180 de grade. Totuşi, încearcă să arăţi că eşti o persoană chibzuită şi că nu te laşi uşor dusă de val!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea parte şi de lucruri bune şi de lucruri rele în această săptămână. Cu toate că în zilele de luni şi marţi vei simţi că cedezi nervos din cauza indiferenţei partenerului de viaţă, la finalul săptămânii acesta va avea grijă să îşi repare toate greşelile. Faptul că te ţine într-un joc continuu îţi menţione viu interesul pentru el şi nu te lasă să te plictiseşti.

Săptămâna aceasta vei descoperi că mulţi dintre prietenii tăi vor să profite de starea ta materială din această perioadă. Cum au văzut că ai mai mult succes pe plan profesional, cum au început toţi să mişune în jurul tău. Nu accepta toate propunerile lor şi dacă te simţi abuzat, rupe relaţia cu aceştia!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei ceda prea uşor insistenţelor partenerului de viaţă şi nu pare că eşti dispus să faci compromisuri pentru acesta. E posibil ca el să creadă că nu îl iubeşti suficient şi să înceapă să se îndepărteze de tine în viitorul apropiat. Dacă eşti singur, ai parte de mai mulţi admiratori decât ai fi sperat vreodată, însă nu eşti genul care să facă alegeri fără să fie nevoie să lupte pentru a câştiga pe cineva.

Dacă vrei să evoluezi profesional şi să câştigi în acelaşi timp mai mulţi bani, renunţă la ideile tale învechite şi ascultă de cei care vin cu forţe proaspete din urmă. Cu toate că nu trebuie să îţi pierzi identitatea, fă totul posibil să ţi-o îmbunătăţeşti. Mai mult decât atât, astrele te sfătuiesc să nu intri în polemici cu şefii la finalul săptămânii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod