Horoscopul săptămânii 25-31 decembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Zilele de Sărbătoare îţi aduc linişte şi pace pe plan sentimental. E un moment numai bun să recâştigi dragostea partenerului de viaţă, mai ales dacă între voi au fost tensiuni în ultima perioadă. Dacă elti singură, cu siguranţă te axezi pe familie şi prieteni, însă tot vei resimţi lipsa unui iubit în viaţa ta. Cu toate acestea, nu e cazul să zăboveşti prea mult pe această temă, nu e atât de grav precum crezi uneori!

Nu e rost de câştiguri mari în această perioadă, poate nici mai mici, dar e complet normal. Sărbătorile sunt marcate şi de zile libere, dar şi de mai multe cheltuieli pe daruri şi atenţii. Dacă ai şansa de a te remarca în carieră, nu ezita să o faci, e prea puţină lume care e preocupată acum de afaceri sau de viaţa profesională.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă o săptămână bună pentru nativele implicate în relaţii la distanţă. Perioada sărbătorilor le poate aduce partenerul de viaţă aproape de ele. Nimic nu poate sta în calea fericirii lor atât timp cât îşi doresc ca lucrurile să meargă bine în viaţa lor privată. E nevoie de câteva compromisuri, însă vor merita din plin!

Chiar dacă ţi-ai dori să te concentrezi în continuare pe profesie, în aceste zile ai face bine să iei o pauză şi să te axezi pe lucruri mai importante, cum ar fi familia. Astrele sunt de partea ta şi îţi păstrează un loc al tău pentru o şansă pe viitor. Nu o duci rău cu banii, aşa că nu e cazul să iei măsuri acum, dar poţi avea în vedere schimbări profesionale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Perioada Sărbătorilor e una perfectă pentru împăcări, dar asta nu înseamnă că trebuie să o faci în orice condiţie. Dacă partenerul de viaţă ţi-a greşit grav, nu e cazul să laşi totul deoparte doar pentru că simţi nevoia să fii mai bună. Gândeşte responsabil şi pe termen lung! Dacă totul merge bine în viaţa ta sentimentală, înceracă să te bucuri mai mult de tot ce ţi se întâmplă!

Chiar dacă majoritatea oamenilor sunt liberi în această perioadă, tu ai şansa de a te face remarcată dacă munceşti în continuare. Dacă situaţia ta financiară este una neplăcută, fă tot ce ţine de tine pentru a obţine mai mulţi bani. Banii vor veni mult mai rapid dacă alegi să munceşti în echipă, însă trebuie să fii mai comunicativă şi mai deschisă către idei noi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu e exclus ca în această săptămână să cunoşti pe cineva care să îţi dea palpitaţii. Problema gravă apare în momentul în care eşti implicată deja într-o relaţie serioasă. Atunci, flirtul va avea repercusiuni serioase care se vor răsfrânge atât asupra ta, cât şi a celor dragi. Dacă eşti singură, nimic nu poate fi mai îmbucurător decât să ai pe cineva alături de care să petreci clipe frumoase în aceste zile.

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional în aceste zile. Cu toate că acum ai intrat în repaus, munca depusă până acum va începe să dea roade. Acum mai mult decât oricând, orice sumă în plus îţi va fi de mare ajutor. Perioada Sărbătorilor este foarte aglomerată şi costisitoare, de aceea niciun venit în plus nu strică în acest moment.

Leu(22 iulie - 22 august)

Aceste zile sunt benefice pentru apropierea dintre tine şi partener. Atât tu, cât şi partenerul tău trebuie să vă mai apropiaţi unul de celălalt, cu menţiunea că nu trebuie să deveniţi dependenţi unul de altul. Imediat după Sărbători, programele voastre nu vă vor mai uni atât de mult şi nu ar trebui să lăsaţi acest lucru să vă afecteze pe alte planuri. Dacă eşti singură, lasă tristeţea deoparte şi bucură-te de toţi cei care te iubesc!

În această săptămână ar trebui să te concentrezi mai mult pe relaţii şi nu pe bani. Nu duci lipsă de ei, aşa că nu e important să faci sacrificii în acest sens. Este important să faci ceea ce simţi şi să te laşi mai mult ghidată de inimă. Într-un moment de maximă intensitate, cineva îţi va da un sfat extrem de valoros, ia-l în seamă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Perioada Sărbătorilor îţi aduce şi stres, dar şi relaxare. Va fi un mix de sentimente, iar asta presupune multă stăpânire de sine. Pe cât de mult te poate enerva partenerul tău de viaţă, pe atât îţi va oferi şi momente de neuitat. E posibil ca neînţelegerile să apară din cauza familiilor şi a faptului că nu reuşiţi să îi împăcaţi pe toţi. Trebuie ca de anul acesta să te schimbi şi să începi să te gândeşti mai mult la tine, nu să te laşi pe plan secund.

Nu o duci rău cu banii, aşa că de data aceasta îţi poţi permite achiziţionarea unui obiect pe care ţi-l doreai de multă vreme. Din fericire, te bucuri de suportul celor dragi în ceea ce priveşte investiţiile visate. Ai cheltuieli mai mari decât în alte perioade, dar nu e cazul să te plângi deloc. Bucură-te de tot ce obţii cu ajutorul banilor!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Sărbătorile sunt mai mult un motiv de stres pentru tine decât de bucurie. Pe cât ai vrea să iasă bine, pe atât rezultatele sunt dezamăgitoare. Încerci să îi împaci pe toţi, şi cu toate că renunţi la tine, cei din jur tot nu sunt mulţumiţi şi îţi aduc reproşuri. Cel mai important lucru de care trebuie să ţii cont este să nu te cerţi cu partenerul de viaţă din cauza celor din jur!

Nu o duci rău cu banii, iar în această săptămână îţi faci curaj pentru câteva cumpărături. Cel mai probabil, investiţia constă în îmbunătăţiri ale imaginii tale, aşa că magazinele de haine şi saloanele de înfrumuseţare te vor aştepta. În weekend, mergi într-o călătorie scurtă sau la o petrecere fastuoasă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine între tine şi partenerul tău de viaţă. Cu toate că nu te aşteptai, vei primi o veste din partea acestuia care te va face să uiţi de toate relele prin care ai trecut. Cel mai probabil primeşti cadou vacanţa mult dorită, şi cum altfel decât dă plecaţi doar tu şi iubitul tău. Moşul îţi aduce exact ce ai scris pe listă!

Fii serioasă cu privire la bani şi organizează-i bine înainte să rămâi fără ei. Cu riscul de a fi catalogată prea strânsă la pungă, nu cheltui impulsiv şi nu te lăsa manipulată de cei din jur. Vei face o mare greşeală dacă vei accepta o invitaţie costisitoare pe banii tăi. Cel mai important lucru este să nu permiţi celor din jur să profite de tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Priveşte viaţa cu mai mult optimism şi extrage din ea doar ce e bun şi frumos. Cu toate că nu e bine să fugi de realitate, uneori e indicat să te ţii cât mai departe de negativism. Acum a venit acel moment în care trebuie să ignori ce nu-ţi convine la partenerul de viaţă şi să te axezi pe calităţile lui. După aceste zile, trage o linie şi vezi ce descoperi, vei fi surprinsă plăcut!

Încearcă să te deconectezi în aceste zile de la viaţa profesională şi să nu te mai gândeşti la bani. Chiar dacă acest subiect este de interes pentru tine, nu-l face o prioritate şi în zilele de Sărbătoare. Un proiect în care eşti implicată ar putea impune prezenţa ta, însă amână acest lucru cât de mult poţi. Acum, familia e cea mai importantă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tratează orice dispută pe care o ai cu partenerul de viaţă cu mai mult amuzament. Încearcă să aplanezi conflictele prin glume şi voie bună, altfel Crăciunul ar putea fi unul nefericit pentru tine. Dacă eşti singură în aceste zile de Sărbătoare, atunci ai putea fi uşor deprimată, însă e ceva normal. Nu te izola şi stai mai mult în compania celor dragi!

Bucuria vine din lucruri mărunte în acest zile, cum ar fi cadouri sau bonusuri la locul de muncă. Bucură-te de nimicuri, adunate ele fac enorm. Traversezi poate cea mai bună perioadă a ta după mult timp în care ai fost stresată şi concentrată la serviciu, de aceea acum trebuie să iei o pauză şi să te deconectezi de la tot. Ai bani cât să o duci bine şi să trăieşti după standardele dorite.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Perioada Sărbătorilor te face să te gândeşti la un fost iubit la care ai ţinut enorm. Dacă nu ai niciun angajament şi nici el nu e implicat într-o relaţie, poţi încerca să dai de el şi să vezi dacă mai poate fi ceva salvat. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, concetrează-te mai mult pe intimitatea dintre tine şi partener. Aveţi nevoie de mai multe astfel de momente!

Situaţia ta financiară nu e deloc una bună, iar această perioadă va fi una şi mai solicitantă din punct de vedere financiar. Din păcate, vei fi nevoită într-una din zilele acestei săptămâni să te împrumuţi de bani de la o persoană cu care nu se poate spune că te afli într-o relaţie bună. Cu toate că nu e o veste bună, perioada Sărbătorilor îi face pe oameni să fie mai buni şi să te ajute, lucru care în alte condiţii nu ar fi fost posibil.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Această perioadă a Sărbătorilor e numai bună pentru nativele singure. Acestea au şansa de a cunoaşte persoane noi dacă dau curs invitaţiilor pe care le primesc. Ai mulţi admiratori şi nu eşti conştientă de puterea ta de seducţie, dar acum vei începe să realizezi puţin câte puţin. Vei ajunge în weekend să nu mai faci faţă telefoanelor şi mesajelor. Nu e necesar să alegi nimic, distrează-te!

Crăciunul este o perioadă de linişte pentru majoritatea oamenilor, numai pentru tine nu. Firea ta visătoare îşi face fel şi fel de scenarii menite să spulbere orice pace atât din familie, cât şi din cercul tău social. Faptul că te vaiţi constant de problemele pe care le ai cu banii, nu numai că îi va face pe cei din jur să te evite, ci îi va şi determina să cerceteze dacă chiar aşa este sau te foloseşti de ei!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod