Horoscopul săptămânii 20-26 octombrie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Oricât de mult ai încerca să îţi împaci partenerul de viaţă, cu siguranţă nu îţi va reuşi. Nu mai contează dacă tu eşti de vină sau el, ideea este să găsiţi împreună o soluţie. Nu te lăsa condusă de impuls, altfel e posibil să regreţi mai târziu.

Încearcă să îţi înmulţeşti banii pe care îi ai în acest moment, fără să îţi fie vreun pic teamă de eşec. Astrele sunt de partea ta, însă tu trebuie să faci alegerile corecte. Alege obiectele care nu se vor demoda niciodată!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, ci din contră vei fi mai energica decât în ultimele zile. Profită cât poţi de această perioadă şi participă la activităţi pe care în mod normal nu ai putea să le faci.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu îi permite iubitului să îţi controleze viaţa, altfel vei ajunge să nu te mai poţi desprinde. Fie că îţi spune cu ce să te îmbraci, fie îţi interzice să faci anumite lucruri, cu siguranţă nu sună bine pentru viitorul tău. Gândeşte-te serios şi ia măsuri!

Chiar dacă vei fi întreruptă de tot felul de evenimente neprevăzute, este important să nu abandonezi proiectele pe care le-ai început. Nu te încrede în colegi şi încearcă să lucrezi mai mult singură decât în echipă.

Te-ai îngrăşat şi nu ştii cum să dai jos kilogramele în plus? Mergi la un nutriţionist şi nu ţine cure drastice pe care ţi le-a recomandat o colegă de la serviciu. Dacă totuşi nu îţi permiţi să mergi la unul, încearcă să te documentezi tot mai mult despre alimentaţia sănătoasă şi despre sport.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei avea parte de unele dicuţii în contradictoriu în această săptămână, şi va trebui să ştii cum să le gestionezi. Nu trebuie să renunţi la viaţa ta de dragul iubitului, dar nici nu trebuie să îl ignori definitiv. Găseşte o cale de mijloc!

Trebuie să înveţi să separi viaţa personală de cea profesională şi să nu îţi faci prieteni intimi la locul de muncă, cel puţin pentru moment. Orice mică dezvăluire va fi folosită împotriva ta cândva şi asta îţi poate pune în pericol cariera şi bugetul.

Fii prudentă în această săptămână, pentru că eşti predispusă accidentărilor. Fie că eşti pieton sau şofer, trebuie să ai mare grijă, iar prevenţia să fie prima ta preocupare. Şi fii atentă la persoanele răcite din jurul tău, evită-le pe cât posibil.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă eşti singură, în această săptămână trebuie să fii mult mai pretenţioasă decât de obicei. Unele persoane pot părea altfel decât sunt în realitate, iar când îţi vei da seama va fi deja mult prea târziu. Gândeşte-te la tine în primul rând!

În această săptămână e posibil să apară o nouă ofertă de muncă, de aceea trebuie să cântăreşti foarte bine situaţia. Dacă eşti mulţumită de situaţia ta curentă, rămâi aşa chiar dacă eşti tentată de noile beneficii. Dacă simţi că nu eşti apreciată aşa cum meriţi, atunci pleacă fără să stai pe gânduri.

Te simţi bine, iar sănătatea nu îţi creează neplăceri, şi chiar dacă s-ar întâmpla nu ai timp să te ocupi de asta. Cu o astfel de atitudine nu faci decât să înrăutăţeşti situaţia, de aceea chiar şi atunci când nu ai probleme trebuie să fii grijulie cu tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti destul de irascibilă şi îţi verşi nervii pe iubitul tău, ceea ce nu este deloc o idee bună. Dacă eşti obosită, înfometată sau grăbită, nu trebuie să găseşti un vinovat neapărat, cu atât mai mult unul la care ţii şi care nu are nicio treabă cu ceea ce ţi se întâmplă. Schimbă-ţi comportamentul până nu e prea târziu.

Nu încerca să faci pe liderul fără să îţi fi dat cineva acest rol, altfel vei pica doar în penibil. Colegii tăi îţi sunt egali, aşa că ar trebui să te porţi normal în raport cu ei. Poţi obţine mult mai uşor o funcţie mai bună dacă eşti umană şi nu calci pe nimeni în picioare.

Nu se va întâmpla nimic ieşit din comun în această săptămân cu privire la situaţia ta medicală. Dacă ai unele probleme de sănătatea, acestea vor rămâne la fel, însă vei zări în depărtate primii paşi spre vindecare. Fii optimistă, şi asta te va ajuta!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să restabileşti unele legături sau dă-i o nouă şansă vreunui fost iubit, astrele sunt de partea ta în această săptămână. Cu toţii greşim, însă trebuie să învăţăm să şi iertăm, iar acum este momentul perfect!

Dacă ai un ţel, săptămâna aceasta este perfectă pentru a lupta pentru el. Fă tot ce ţine de tine pentru a câştiga mai mulţi bani, ambiţia ta va fi răsplătită pe măsură şi îţi va da un plus de încredere în tine. Spune da oricărei oferte tentante!

Nu vei întâmpina probleme majore în această săptămână, însă trebuie să lucrezi mai bine la partea psihică. E posibil să îţi dea târcoale o mică depresie dacă te afunzi în nemulţumiri şi amintiri urâte. Lasă grijile deoparte măcar câteva zile pe lună.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să nu o duci prea bine pe plan sentimental, ba chiar se anunţă o despărţire. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, există riscul să se producă acea ruptură pe care o considerai inevitabilă deja de ceva vreme. Nu este o tragedie însă, ci tot răul spre bine!

Nu stai prea bine la capitolul bani în această săptămână, de aceea ar fi indicat să nu faci niciun fel de investiţii. Încearcă să îţi respecţi angajamentele financiare, cu riscul de a rămâne fără bani de cheltuială, te vei descurca!

Problemele pe care le întâmpini în această săptămână te vor slăbi atât fizic, cât şi psihic. Trebuie să te îmbărbătezi singură, doar tu poţi face ca această perioadă să fie mai uşoară. Acţionează cu calm şi încearcă să nu mai pui chiar totul la suflet.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti plină de speranţe în această săptămână, iar astrele sunt de partea ta. Fie că eşti singură sau nu, se va produce o schimbare destul de importantă în viaţa ta, schimbare care îţi aduce mai multă fericire. Ai toate şansele să te cuplezi sau să afli că eşti însărcinată.

De tine depinde evoluţia ta, aşa că cu cât vei fi mai perseverentă, cu atât eşti mai aproape de succes. Încearcă să îţi foloseşti resursele într-un mod corect şi să te ocupi de sarcinile urgente şi promiţătoare.

E posibil să te trezeşti ca unele probleme mai vechi să reapară, şi chiar dacă nu sunt grave, te vei supăra destul de mult. Încearcă să ajungi la medic cât mai repede, chiar dacă simptomele ar fi ale unei banale răceli sau idigestii!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Adori în această perioadă să îţi petreci timpul alături de cei dragi, ba chiar renunţi la alte lucruri în acest scop. Încearcă totuşi să nu exagerezi şi să găseşti un echilibru între toate sectoarele vieţii tale. Fă-ţi un program de la care să nu te abaţi!

Pe plan profesional nu există o constanţă, când îţi merge bine, când nu. Şi în cazul banilor se întâmplă asta uneori. Atunci când câştigi o sumă de bani importantă, nu o cheltui pe toată, şi atunci când te înţelegi bine cu şefii, nu forţa lucrurile!

Încearcă să te gândeşti mai mult la tine în această săptămână şi să te ocupi de bunăstarea ta. Mergi la saloane de înfrumuseţare, la masaj, fă-ţi abonament la o sală de sport şi încearcă să adopţi un regim alimentar cât mai sănătos. Continuând ca şi până acum, te vei alege cu celulită şi multe kilograme în plus.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Trebuie să iei măsuri cu privire la viaţa ta sentimentală din această perioadă, altfel te vei îndrepta cu paşi repezi spre eşec. Ori lupţi pentru relaţia ta, ori decizi să pui aici punct, căci nimic nu se anunţă optimist dacă continui ca şi până acum.

Nu arunca cu banii pe ce îţi trece prin cap şi pe ceea ce eşti îndemnată să cumperi. Este foarte important să îţi păstrezi mereu o rezervă pentru situaţiile de urgenţă. Te poţi simţi bine şi cu bani mai puţini, trebuie doar să vrei.

Sănătatea ta este de fier şi nimic nu pare să te doboare. Chiar dacă ai acest sentiment acum, nu trebuie să nu te gândeşti şi la viitor. Când vei îmbătrâni, imunitatea va scăde, iar bolile de abia aşteaptă să se instaleze. Ai grijă de tine acum pentru a fi bine şi mai târziu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să vezi numai partea bună a lucrurilor în această săptămână, şi să extragi doar ce este frumos. Chiar dacă te enervează la culme iubitul, ia-i calităţile la puricat şi pune-i-le în valoare. Vei vedea cum liniştea se va intala în viaţa ta sentimentală şi va începe să îţi placă.

Este o săptămână perfectă pentru investiţii, aşa că spune da oricărei propuneri de afaceri pe care o primeşti. Astrele sunt de parte ta şi te vor ajuta să câştigi tot mai mulţi bani. Trebuie să ai grijă însă să ştii unde să te opreşti.

Unele dezamăgiri te vor face să fii destul de deprimată în această săptămână, iar vremea nu ţine deloc cu tine. Încearcă să îţi găseşti activităţi care să te facă să uiţi tot ce a fost rău şi care te va umple de optimism.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încearcă să fii mai apropiată de persoanele pe care le iubeşti în această săptămână, e posibil ca ele să se simtă tottal neimportante pentru tine. Treci peste orgolii, peste duşmănii ori alte treburi externe, şi petrece cât mai mult timp alături de ei. Regula principală este: fără ceartă!

Dacă faci o promisiune săptămâna aceasta, nu risca să nu te ţii de cuvânt. E posibil să plăeşti scump pentru un astfel de gest, fie prin pierderea unei sume importante de bani, fie prin ruperea unei relaţii cu o persoană influentă.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă tot trebuie să ai grijă cu igiena sau cu alimentaţia pe care o consumi. Chiar dacă eşti pe fugă, ai grijă să alegi cele mai sănătoase variante.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod