7 motive ca să faci sex mai des. Beneficiile pe care ţi le oferă

Nu numai că îţi oferă orgasme minunate, dar partidele dese de amor îţi pot face viaţa mai frumoasă. Cum? Sporesc dragostea pe care ţi-o poartă partenerul şi te ajută să arăţi mai tânără. Iar beneficiile nu se opresc aici. O viaţă sexuală activă poate ajuta organismul în multe feluri, specialiştii recomandându-l nu doar pentru plăcere, ci din motive medicale. Iata 7 pretexte pentru care ar trebui să faci dragoste în această seară.

Te ajută să te simţi mai bine în pielea ta
Să petreci nopţile în braţele iubitului şi învăluită în pasiune te vor ajuta să arăţi şi să te simţi mai sexy. Dacă nu eşti mulţumită de formele trupului tău, cea mai bună metodă să scapi de complexe este să te laşi iubită cu pasine. Încrederea în tine va creşte semnificativ.

Relaxează
Ai avut o zi grea la muncă? Atunci, uită de canapea şi televizor, şi întâmpină-ţi iubitul în lenjerie sexy şi cu vorbe dulci. O viaţă sexuală activă reduce tensiunea arterială şi stresul la care este supus organismul. Şi nu o spunem noi, ci specialiştii.

Te scapă de riduri
Şi este gratis. Dacă te-ai săturat să arunci banii pe creme scumpe, cercetătorii îţi recomandă să încerci următorul regim: să faci sex de cel puţin 3 ori pe săptămână. Un studiu condus de cercetătorii din Scoţia, de la Royal Edinburgh Hospital, a descoperit că oamenii care fac sex frecvent au un aspect mult mai întinerit faţă de ceilalţi.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod