Horoscopul săptămânii 17-23 februarie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă simți nevoia să petreci mai mult timp de una singură sau alături de prietenii tăi, este foarte important să nu îți neglijezi nici partenerul, copiii sau rudele apropiate. Încearcă să le acorzi timp în egală măsură și să găsești un echilibru între viața ta socială și cea de familie.  

Faptul că ești obosită fizic și mental te determină să lași viața profesională la coada listei, chiar dacă apar oportunități grozave de evoluție în calea ta. Muncești cu seriozitate, însă te ocupi doar de strictul necesar, urmând să iei această pauză și în viitorul apropiat. Drept urmare, situația ta financiară va rămâne neschimbată.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru tine în ceea ce privește dragostea, însă doar dacă ești singură și disponibilă. Ai șansa de a cunoaște oameni interesanți, iar cu unul dintre ei chiar poți începe o idilă romantică. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, astrele te sfătuiesc să renunți la ideea de egalitate absurdă, ci să dai dovadă de înțelegere. Răzbunarea nu aduce nimic bun!

Săptămâna aceasta este favorizată munca de una singură, pentru că orice altă contribuție nu ar face nimic altceva decât să te deraieze de la drumul pe care l-ai ales. Încearcă să rămâi concentrată pe ceea ce faci, dar nu te izola cu totul de echipă! Situația ta financiară actuală te determină să tragi tare pentru a finaliza un proiect important.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de confruntări cu partenerul de viață pe diverse teme. Micile nemulțumiri se pot transforma cu ușurință în adevărate conflicte, în care amândoi vă veți reproșa lucruri acumulate de-a lungul timpului. Încearcă să nu dezgropi morții, altfel tot tu vei avea de suferit!

Dacă motivul certurilor dintre tine și partener sunt banii, poate că cea mai bună soluție este să vă separați financiar o perioadă. Astfel, acesta va realiza că ai dreptate și că ideile tale ar trebui puse în aplicare cât mai repede posibil. Dacă nu acționați ca o echipă, pierderile vor fi majore!

Citește și: Cum să-l faci să te dorească, în funcţie de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar dacă Ziua Îndrăgostiților a trecut, încearcă să păstrezi atmosfera romantică de atunci. Mai mult decât atât, comunicarea cu partenerul de viață ar trebui să se desfășoare cu ușurință, pentru că doar așa veți reuși să găsiți soluții la problemele de cuplu pe care le întâmpinați.

Săptămâna aceasta sunt favorizate călătoriile în interes de serviciu sau afacerile de orice fel. Stai bine la capitolul intuiție, așa că bazează-te pe primul gând atunci când trebuie să iei o decizie cu privire la bani sau investiții. Încearcă pe cât posibil să fii deschisă către tot ce este nou!

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă vei petrece mai mult timp alături de partenerul tău în această săptămână, asta nu înseamnă că problemele dintre voi dispar. Fără sinceritate și o comunicare deschisă, neînțelegerile mai vechi vor reveni de fiecare dată când contextul o cere. Dacă ești singură, astrele te sfătuiesc să nu te arunci în brațele primului venit doar de dragul de a avea pe cineva lângă tine!

Situația ta financiară este destul de incertă, așadar se recomandă mai multe economii acum și în perioada imediat următoare. Astrele te sfătuiesc să nu faci schimbări profesionale în aceste zile, pentru că te-ar putea pune într-o poziție destul de riscantă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămână va fi una reușită din punct de vedere sentimental, pentru că împreună cu partenerul de viață vei putea să îți îndeplinești un vis. Fie că este vorba despre căsătorie sau conceperea unui copil, cu siguranță ești pregătită pentru schimbare. Dacă ești singură, astrele te sfătuiesc să eviți pe cât posibil persoanele care încearcă să se bage pe sub pielea ta cu orice preț!

Situația ta financiară rămâne aceeași și în această săptămână, însă se anunță schimbări pozitive în viitorul apropiat. Apar oportunități profesionale pe care nu poți și nici nu trebuie să le refuzi, dat fiind faptul că ți se oferă mult mai mult decât câștigi acum. Deși vei avea mai multe responsabilități, va merita din plin!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Relația în care ești implicată îți aduce mari satisfacții, iar în aceste zile îi vei arăta mai multă apreciere partenerului de viață. Faptul că ești recunoascătoare pentru ceea ce ai și ce trăiești te împiedică să te abați de la calea cea bună. În cazul în care ești singură, trebuie să conștientizezi faptul că popularitatea ta nu îți aduce beneficii în ceea ce privește dragostea, cel puțin nu acum.

Nu o duci rău cu banii, dar nici foarte bine. Dacă îți activezi ambiția, cu siguranță vei reuși să obții mai mult. Tot ce trebuie să faci este să ieși din zona de confort și să alegi schimbarea, indiferent cât de greu ți-ar părea la început. Ca să poți lua o decizie pe care să nu o regreți, cere sfatul cuiva în care ai mare încredere. 

Citește și: Ce te întristează, în funcţie de zodia ta

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Iubirea dintre tine și partener va triumfa în această săptămână. Atât voi doi, cât și cei din jurul vostru veți remarca o apropiere neașteptată, după ce o lungă perioadă de timp nu v-ați vorbit sau ați stat separat. Împăcarea este întotdeauna dulce, însă ai grijă ca problemele care v-au despărțit să nu mai reapară!

Pe fondul problemelor personale, nu ai reușit în ultima perioadă să te concentrezi pe cariera ta. Din această cauză, multe oportunități financiare au trecut pe lângă tine fără măcar să le observi. Vestea bună este că ai toate șansele ca ele să reapară zilele acestea, însă trebuie să fii numai ochi și urechi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Începând din această săptămână, vor avea loc schimbări în viața ta sentimentală. Dar, din păcate, s-ar putea să nu fie dintre cele mai bune. E posibil să te confrunți cu gelozia partenerului, cu dispute pe tema banilor la comun sau contraziceri în ceea ce privește educația copiilor. Astrele te sfătuiesc să nu deschizi nicio discuție atunci când ești nervoasă!

Ești tot mai decisă să faci pași pentru a evolua profesional și financiar. Din păcate, o persoană apropiată se opune dorințelor tale și îți pune tot felul de piedici neașteptate. Încearcă să te faci cât mai înțeleasă și respectată, iar dacă acest lucru nu este posibil, se poate ajunge și la eliminarea celor care îți stau în cale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important să îți exprimi sentimentele și să îi spui partenerului de viață de fiecare dată când te nemulțumește ceva. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu discuți doar despre lucruri negative, ci să scoți în față și bucuriile pe care acesta ți le oferă. În cazul în care cele din urmă sunt prea puține comparativ cu problemele, trebuie să iei o decizie!

Ai mare grijă la temperament în aceste zile, în special în cadrul profesional. Nu oricine îți poate suporta toanele, iar consecințele pot fi grave și îți pot afecta situația financiară, mai ales dacă este vorba despre un șef sau un partener de afaceri pe care îl calci pe coadă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

A sosit momentul să te preocupe mai mult propria persoană, în special dacă vrei să îți găsești rapid pe cineva cu care să îți petreci tot restul vieții. Astrele te sfătuiesc să îndrăznești la o schimbare de look, care te va ajuta să capeți mai multă încredere în tine. Ai nevoie să renunți la vechiul TU!

Banii vin și pleacă în aceste zile, însă tu trebuie să îți gestionezi foarte atent bugetul. Dacă ai în plan o investiție mai mare, încearcă să acoperi doar strictul necesar. Cel mai important lucru este să te abții de la tentații și să nu te lași manipulată de cei care obișnuiesc să cheltuie fără măsură.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Această săptămână va fi una bună pentru tine în ceea ce privește dragostea. Se pare că ești într-o dispoziție de zile mari, iar veselia și umorul sunt calități extrem de atractive în ochii bărbaților. Mergi cu încredere spre orice persoană pe care o placi, pentru că succesul e garantat!

Nu apar modificări ale veniturilor individuale sau la comun. Visezi să câștigi mai mulți bani, însă nu faci nimic în acest sens. E posibil ca cei din jurul tău să te critice pentru atitudinea ta pasivă cu privire la carieră, dar mai ales pentru faptul că îți plângi de milă fără să miști un deget!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod