3 zodii de bărbați alături de care poți fi fericită, în funcție de zodia ta

Deși nu vom ști niciodată ce ne pregătește viața, astrologia ne poate dezvălui care sunt zodiile cele mai compatibile cu semnul în care ne-am născut!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei fi fericită alături de un Leu, Săgetător sau Gemeni.

Tu ești plină de energie și pasiune, așa că ai nevoie de cineva care să poată ține pasul cu tine. Ai tendința de a-i intimida pe cei din jurul tău cu personalitatea ta intensă, iar aceste zodii de bărbați sunt suficient de puternice pentru a-ți face față.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei fi fericită alături de un nativ din Capricorn, Fecioară sau Pești.

Cu încăpățânarea și temperamentul tău vulcanic, îți plac lucrurile așa cum sunt și urăști surprizele. Preferi ca partenerul tău să aibă un comportament constant, astfel încât să fii sigură ce urmează să facă. Deținerea controlului a ceea ce se întâmplă în jurul tău este esențială pentru a fi fericită.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei fi fericită alături de un nativ din Balanță, Vărsător sau Berbec.

Ești atât de energică, încât există momente în care alții cred că tu nu obosești niciodată. Din această cauză, nu te poți concentra niciodată pe un lucru prea mult timp. Dacă partenerul tău nu dispune de aceeași energie, relația voastră nu va dura. El trebuie să fie la fel de plin de pasiune și curios ca tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei fi fericită alături de un nativ din Capricorn, Fecioară sau Taur.

Sensibilitatea și blândețea ta te determină să fii foarte grijulie față de cei din jurul tău. Bunătatea și căldura te învăluie ca o aură care îi atrage pe toți. Dar, în tot acest proces în care tu ai grijă de alții, ai tendința de a uita de tine. În concluzie, ai nevoie de cineva căruia îi pasă suficient de mult de tine încât să facă asta pentru tine și să îți preia din când în când din sarcini.
 

Citește și: Cum să-i ajungi la inimă, în funcție de zodia lui

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei fi fericită alături de un nativ din Balanță, Pești sau Berbec.

Cunoscută pentru puterea și dorința de a domina, tu nu eziți să le spui oamenilor ce simți sau gândești, chiar și cu riscul de a-i face să sufere. Partenerul tău trebuie să fie cineva dispus să îți facă loc să te desfășori, dar în același timp, să fie suficient de puternic pentru a te confrunta atunci când exagerezi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei fi fericită alături de un nativ din Taur, Capricorn sau Rac.

Uneori, sensibilitatea ta este destul de crescută, astfel că ai nevoie de cineva care să te poată susține și să îți înțeleagă necesitățile. Pe lângă asta, partenerul tău trebuie să fie întotdeauna alături de tine, pentru că tu vei face același lucru.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei fi fericită alături de un nativ din Vărsător, Gemeni sau Leu.

Ai tendința de a fi cea mai populară persoană oriunde te duci. Te înconjori de oameni frumoși și carismatici, iar aceste trei zodii se încadrează perfect aici. Dacă bărbaților pe care îi întâlnești le lipsesc aceste calități, îi vei considera plictisitori și nu îți vei pierde timpul cu ei.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi fericită alături de un nativ din Scorpion, Rac sau Pești.

Ești într-o continuă căutare de aventură, așadar trebuie să fii distrată tot timpul pentru a nu ajunge să te plictisești. Îți e frică de moarte să nu cazi în monotonie și rutină, așa că ai nevoie de un partener care să îți facă viața interesantă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi fericită alături de un nativ din Gemeni, Berbec sau Săgetător.

Adori să călătorești și să explorezi lumea, așa că nimeni nu te poate ține într-un singur loc pentru prea mult timp. Cea mai mare dorință a ta este să fii liberă să descoperi tot ce are viața de oferit. Acest lucru nu poate fi posibil decât alături de o persoană cu același entuziasm pentru aventură ca și tine.
 

Citește și: Relație serioasă sau aventură: Ce își doresc mai mult zodiile

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei fi fericită alături de un nativ din Taur, Fecioară sau Rac.

Deși stai excelent la capitolul organizare, asta nu înseamnă că nu duci o viață aglomerată. Cu toate visurile tale mărețe, sfârșești adesea să îți asumi mai mult decât poți duce. Ai nevoie de un partener care să fie acolo pentru a împiedica să te prăbușești și care să te ajute cu tot ce e posibil.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei fi fericită alături de un nativ din Gemeni, Berbec sau Balanță.

Cunoscută pentru inteligența ta, ești o persoană care își găsește cu greu parteneri de discuție interesanți. Ai nevoie de cineva care să îți capteze atenția, în caz contrar îl vei părăsi imediat.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vei fi fericită alături de un nativ din Fecioară, Rac sau Scorpion.

Îți dorești pe cineva care să îți înțeleagă sensibilitatea și care este dispus să aibă grijă de tine. Pentru că nu ești atât de puternică mental, ai nevoie de cineva care să te ajute cu slăbiciunile tale și să te ghideze spre calea bună.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Camelia pe 13 Feb 2020, 10:06
    Compatibilitate doar din partea zodiei rac cu zodiactaur?

    Zodia rac compatibila cu zodia taur, dar taurul nu-i compatibil cu racul!!!! Totusi am fost cu cineva 9 ani , eram fericiti.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod