Horoscopul săptămânii 10-16 iulie. Capricornul ar trebui să-i dea o șansă persoanei care îi dă târcoale

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

În această săptămână va avea loc o curățenie generală în ceea ce privește viața ta sentimentală.

Vei da uitării acea persoană care nu te sună sau nu îți scrie, chiar dacă ai iubit-o cândva. O vei uita pentru totdeauna, fără să suferi de pe urma despărțirii.

Oameni noi vor apărea în viața ta și vor începe să se dezvolte intrigi uluitoare. Deci nu va mai fi timp pentru regrete legate de relațiile din trecut.

Bani

Săptămâna aceasta vei dori să te relaxezi, fără să te mai gândești la bani sau la muncă.

Te vei distra în diverse activități înainte de a te îndrepta în cele din urmă spre plajă. Cu economiile făcute până acum, îți vei putea permite o vacanță pe placul tău.

Micile victorii neașteptate de la serviciu din ultima perioadă ar trebui să fie suficiente pentru a câștiga un bonus financiar semnificativ.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Adâncurile conștiinței se pot deschide pentru tine în această săptămână. Îți vei da seama că motivele fricilor tale din dragoste trebuie căutate acolo unde nu ești obișnuit/ă să cauți.

Cel mai probabil, unele amintiri din copilărie te vor face să cauți un punct din care ceva a mers prost, să te întorci în timp și să-ți corectezi destinul.

Poate că situațiile care te-au speriat întotdeauna atunci când ai avut de-a face cu un/o partener/ă, se vor dovedi a fi complet inofensive.

Vei fi surprins/ă că ai fost ținut/ă captiv/ă de iluzii atât de mult timp.

Bani

Săptămâna aceasta vei avea șansa de a-ți schimba viața în bine. Vei înțelege ceva foarte important despre tine.

Poate că vei ajunge la concluzia că refuzi subconștient să observi lucrui evidente din cauza reticenței tale de a te implica într-o competiție sau chiar poți realiza că ai ales profesia greșită.

Dacă simți că ceea ce faci nu te satisface nici material, nici sufletesc, cel mai bine ar fi să începi să aplici pentru un alt job.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Persoana iubită va încerca să îți deschidă ochii în această săptămână. Aceasta îți va explica sincer că este îngrijorată de stilul tău de viață și de faptul că muncești prea mult în detrimentrul propriei sănătăți.

Încearcă să ai mai multă încredere în oameni, în special în cei care sunt în permanență în preajma ta (iubit/iubită).

Dacă ești singur/ă, vei dori să cureți gunoiul de pe drum, astfel încât de acum încolo să poți merge liniștit/ă, fiindu-ți mai ușor să găsești pe cineva care să se potrivească cu tine și cu personalitatea ta.

Bani

Săptămâna aceasta vei fi într-o stare destul de agitată și, astfel, poți începe să faci greșeli la locul de muncă.

Nu ar fi de mirare ca șefii tăi să îți taxeze financiar unele dintre aceste erori pe care le faci din neatenție.

Încearcă să iei o pauză, deoarece randamentul tău este major afectat. Dacă îți strici imaginea pe care ți-ai creat-o cu atât efort, iar superiorii tăi își pierd încrederea în tine, nu vei mai putea să recuperezi nimic din toate astea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

În dragoste, astrele te sfătuiesc să rămâi calm/ă și încrezător/oare în această săptămână.

Nu este nevoie de grabă sau de confruntare pentru a ajunge la un numitor comun cu persoana iubită, ci doar de prietenie și cooperare.

Tot ceea ce se întâmplă în această săptămână va funcționa în beneficiul tău, nu te îndoi de asta!

Bani

Dacă plănuiești să pleci în concediu în această săptămână, trebuie să te pregătești pentru ceea ce vei găsi când te vei reîntoarce la serviciu.

Multe persoane vor începe o luptă intensă pentru a-ți lua locul. Din fericire, nu poți fi înlocuit/ă, iar venitul tău lunar nu este în pericol.

Nu te certa cu cei care vor să preia puterea, lasă-i să continue și să muncească din greu pentru asta. Tot ce trebuie să faci este să le montorizezi cu atenție acțiunile și să nu permiți să te saboteze.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Problema săptămânii poate fi o lipsă de înțelegere cu o persoană al cărui rol este crucial în plan personal.

Anumite dificultăți de comunicare vor fi cauza acestui lucru. Cu alte cuvinte, nu îi vei putea explica clar ce vrei, iar partenerul/a nu va înțelege și nu va fi dispus/ă să mai întrebe.

Pentru a elimina problema, va trebui să fii foarte atent/ă la modul în care îți exprimi gândurile.

Uneori, fericirea unei vieți întregi depinde de o frază corect construită. Ar trebui să ții cont de acest lucru.

Bani

În această săptămână poți pierde toate oportunitățile de a face un salt profesional sau financiar. Acest lucru s-ar putea întâmpla din cauza faptului că te uiți prea mult în jur și nu reușești să te concentrezi pe ceea ce ai tu de făcut.

De asemenea, ești mult prea pretețios/oasă cu privire la ofertele care ți se fac sau cu proiectele care ți se propun.

Nu se va întâmpla nimic groaznic în aceste zile, dar nici nu se va întâmpla ceva deosebit de remarcabil. Te satisface această monotonie și constanță?

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta, se poate dovedi că persoana de care ești îndrăgostit/ă în secret de mult timp, dar pe care nu ai îndrăznit să o abordezi, visează de mult să se apropie de tine.

După ce vei primi un semnal, poți face pasul decisiv către ea. Vei fi primit/ă favorabil.

Mai mult, persoana respectivă se va dovedi a fi chiar mai bună decât ți-ai imaginat vreodată.

Bani

Săptămâna aceasta vei experimenta o invazie de necazuri enervante. Nu vor avea un impact major asupra vieții tale profesionale ori financiare, însă o vor otrăvi cu lucruri mărunte.

Este necesară vigilența pentru a evita chiar și aceste pierderi mici.

Dacă stabilitatea locul actual de muncă te îngrijorează, încearcă să joci pe mai multe piste și să ai întotdeauna ceva de rezervă pus deoparte pentru zile negre.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vor apărea oameni în viața ta care vor deveni extrem de iritanți.

Din fericire, astrele te vor ajuta să acționezi cu înțelepciune și să eviți confruntarea.

Cel mai probabil, interesele tale și ale persoanei respective vor fi atât de diferite, încât nu se vor intersecta niciodată.

Ia-o ca pe o regulă: Tratează-i pe ceilalți așa cum te tratează ei!

Bani

În general, în această săptămână te vei distra. Va fie fie o sărbătoare sau sărbători continue, fie repetate peridic, poate și săptămână următoare și tot așa.

Poate că zilele de naștere, nunțile și botezurile se vor contopi într-un flux continuu, sau poate că se va întâmpla ceva plăcut chiar în viața ta personală, demn de sărbătorit cu o mică petrecere în familie.

Asta înseamnă bani de cheltuit, dar și distracție la schimb. Merită, așa că nu trebuie să ai regrete. Îți vei reveni financiar în câteva luni.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Ar trebui să ai în vedere că în această săptămână, cineva va încerca să-ți pună obstacole în cale.

Nedoritul va acționa pe ascuns, prin figuri false, iar intrigile lor vor avea multiple fețe.

Din fericire, vei putea să identifici aceste persoane instantaneu și nu vei pica în plasa vorbelor lor pline de venin cu privire la persoana pe care o iubești sau o placi.

Bani


Săptămâna aceasta vei dori să rezolvi unele probleme financiare dintr-un foc, cu un singur efort puternic. Cu toate acestea, nu vei reuși să îți duci planul la îndeplinire.

Dacă persiști, vei ajunge să îți atingi țelul, însă trebuie să realizezi că este mult mai eficient să te îndrepți spre obiectiv treptat, pas cu pas.

Acest lucru va fi mai sigur și mai productiv, deoarece în fiecare etapă vei primi cel puțin un bonus mic, sub formă de recompense materiale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Astrele te sfătuiesc să fii îngăduitor/oare cu persoana care îți este alături și care este oarecum dependentă de tine.

Astfel de oameni merită șansa de a fi iubiți și de a fi salvați dacă depui puțin efort.

Este important să fii stăpânul vieții tale, dar oamenii care vin în viața ta și rămân acolo o bună perioadă de timp poate că și-au câștigat dreptul de a te schimba puțin. Nu e nimic greșit să te mulezi din când în când după alții.

Bani

Dacă cineva te ajută, ar trebui să-i întorci favoarea, mai ales dacă este vorba de bani. Despre asta este vorba în această săptămână.

De asemenea, trebuie să înțelegi de unde îți vin oportunitățile și cui trebuie să fii recunoscător.

Dacă o duci destul de prost cu banii, nu trebuie să riști niciun leuț, ci să strângi cureaua cât de mult poți.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Astrele te sfătuiesc să fii mai activ pe plan social în această săptămână. Ar trebui să îți faci relații noi, mai ales dacă cineva încearcă din greu să se apropie de tine.

O relație profesională se poate transforma într-una de iubire, dacă permiți acest lucru.

Dacă ai deja pe cineva, o persoană din exterior îți va aminti de un mic incident din trecut în care protagonist/ă a fost partenerul/a tău/ta actual/ă. Va fi o ofensă la adresa acestuia/acesteia și o vei taxa ca atare.

Bani

În ceea ce privește cariera și banii, trebuie avut în vedere că orice repetare, orice situație similară în această săptămână ar trebui să fie percepută ca un avertisment de la soartă.

Odată ce derapajele au început, e necesară o atenție mare și precauție, mai ales când vine vorba de cumpărături și investiții.

Nu sări din greșeală în greșeală, mai ales că ai fost avertizat/ă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

În această săptămână, vei reuși să schimbi atmosfera din cuplu, scăpând cumva de seriozitatea cu care îți tratezi partenerul/a de viață.

Dacă ai ocazia că pleci împreună cu persoana iubită undeva departe în vacanță, nu ar trebui să stai pe gânduri, indiferent de costuri.

O călătorie în doi te va ajuta să te apropii mai mult de iubit/ă sau soț/soție și îți va aduce bucurii mărunte, dar extrem de importante.

Bani

Săptămâna aceasta te poți împiedica de propria ta determinare.

Poți pune ochii pe un anumit obiect și te încăpățânezi să economisești bani fără să-ți dai seama că cineva are în plan să ți-l ofere cadou. Fii atent/ă la indicii, altfel vei irosi banii munciți din greu.

De asemenea, te străduiești prea mult să fii perfect/ă la locul de muncă și ratezi bucuriile mărunte din jurul tău. Las-o mai moale!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei fi capabil/ă să aduci noutate în viața ta sentimentală.

Dacă ești singur/ă, propriul tău farmec va fi de mare ajutor atunci când vine vorba de a cuceri pe cineva.

Ai toate șansele să găsești pe cineva care se va dovedi că a fost și este un admirator secret de-al tău. De asemenea, se va dovedi că acest om devotat ție îți poate face viața complet fericită.

Bani

În această săptămână vei putea, în sfârșit, să nu-ți mai faci griji cu privire la bani și carieră.

Situația ta financiară începe să se dezvolte frumos și nu îți vei mai pune problema să nu îți permiți anumite lucruri sau să-ți satisfaci unele dorințe.

Secretul este să nu fii leneș. Să nu te oprești de cum vezi că lucrurile încep să se miște în favoarea ta. E nevoie de perseverență. 


Foto: depositphotos

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod