Horoscopul banilor pentru săptămâna 10-16 iulie. Distracția costă bani pentru Balanțe

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei dori să te relaxezi, fără să te mai gândești la bani sau la muncă.

Te vei distra în diverse activități înainte de a te îndrepta în cele din urmă spre plajă. Cu economiile făcute până acum, îți vei putea permite o vacanță pe placul tău.

Micile victorii neașteptate de la serviciu din ultima perioadă ar trebui să fie suficiente pentru a câștiga un bonus financiar semnificativ.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei avea șansa de a-ți schimba viața în bine. Vei înțelege ceva foarte important despre tine.

Poate că vei ajunge la concluzia că refuzi subconștient să observi lucrui evidente din cauza reticenței tale de a te implica într-o competiție sau chiar poți realiza că ai ales profesia greșită.

Dacă simți că ceea ce faci nu te satisface nici material, nici sufletesc, cel mai bine ar fi să începi să aplici pentru un alt job.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei fi într-o stare destul de agitată și, astfel, poți începe să faci greșeli la locul de muncă.

Nu ar fi de mirare ca șefii tăi să îți taxeze financiar unele dintre aceste erori pe care le faci din neatenție.

Încearcă să iei o pauză, deoarece randamentul tău este major afectat. Dacă îți strici imaginea pe care ți-ai creat-o cu atât efort, iar superiorii tăi își pierd încrederea în tine, nu vei mai putea să recuperezi nimic din toate astea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă plănuiești să pleci în concediu în această săptămână, trebuie să te pregătești pentru ceea ce vei găsi când te vei reîntoarce la serviciu.

Multe persoane vor începe o luptă intensă pentru a-ți lua locul. Din fericire, nu poți fi înlocuit/ă, iar venitul tău lunar nu este în pericol.

Nu te certa cu cei care vor să preia puterea, lasă-i să continue și să muncească din greu pentru asta. Tot ce trebuie să faci este să le montorizezi cu atenție acțiunile și să nu permiți să te saboteze.

Leu(22 iulie - 22 august)

În această săptămână poți pierde toate oportunitățile de a face un salt profesional sau financiar. Acest lucru s-ar putea întâmpla din cauza faptului că te uiți prea mult în jur și nu reușești să te concentrezi pe ceea ce ai tu de făcut.

De asemenea, ești mult prea pretețios/oasă cu privire la ofertele care ți se fac sau cu proiectele care ți se propun.

Nu se va întâmpla nimic groaznic în aceste zile, dar nici nu se va întâmpla ceva deosebit de remarcabil. Te satisface această monotonie și constanță?

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei experimenta o invazie de necazuri enervante. Nu vor avea un impact major asupra vieții tale profesionale ori financiare, însă o vor otrăvi cu lucruri mărunte.

Este necesară vigilența pentru a evita chiar și aceste pierderi mici.

Dacă stabilitatea locul actual de muncă te îngrijorează, încearcă să joci pe mai multe piste și să ai întotdeauna ceva de rezervă pus deoparte pentru zile negre.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În general, în această săptămână te vei distra. Va fie fie o sărbătoare sau sărbători continue, fie repetate peridic, poate și săptămână următoare și tot așa.

Poate că zilele de naștere, nunțile și botezurile se vor contopi într-un flux continuu, sau poate că se va întâmpla ceva plăcut chiar în viața ta personală, demn de sărbătorit cu o mică petrecere în familie.

Asta înseamnă bani de cheltuit, dar și distracție la schimb. Merită, așa că nu trebuie să ai regrete. Îți vei reveni financiar în câteva luni.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei dori să rezolvi unele probleme financiare dintr-un foc, cu un singur efort puternic. Cu toate acestea, nu vei reuși să îți duci planul la îndeplinire.

Dacă persiști, vei ajunge să îți atingi țelul, însă trebuie să realizezi că este mult mai eficient să te îndrepți spre obiectiv treptat, pas cu pas.

Acest lucru va fi mai sigur și mai productiv, deoarece în fiecare etapă vei primi cel puțin un bonus mic, sub formă de recompense materiale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă cineva te ajută, ar trebui să-i întorci favoarea, mai ales dacă este vorba de bani. Despre asta este vorba în această săptămână.

De asemenea, trebuie să înțelegi de unde îți vin oportunitățile și cui trebuie să fii recunoscător.

Dacă o duci destul de prost cu banii, nu trebuie să riști niciun leuț, ci să strângi cureaua cât de mult poți.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În ceea ce privește cariera și banii, trebuie avut în vedere că orice repetare, orice situație similară în această săptămână ar trebui să fie percepută ca un avertisment de la soartă.

Odată ce derapajele au început, e necesară o atenție mare și precauție, mai ales când vine vorba de cumpărături și investiții.

Nu sări din greșeală în greșeală, mai ales că ai fost avertizat/ă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta te poți împiedica de propria ta determinare.

Poți pune ochii pe un anumit obiect și te încăpățânezi să economisești bani fără să-ți dai seama că cineva are în plan să ți-l ofere cadou. Fii atent/ă la indicii, altfel vei irosi banii munciți din greu.

De asemenea, te străduiești prea mult să fii perfect/ă la locul de muncă și ratezi bucuriile mărunte din jurul tău. Las-o mai moale!

Pești(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână vei putea, în sfârșit, să nu-ți mai faci griji cu privire la bani și carieră.

Situația ta financiară începe să se dezvolte frumos și nu îți vei mai pune problema să nu îți permiți anumite lucruri sau să-ți satisfaci unele dorințe.

Secretul este să nu fii leneș. Să nu te oprești de cum vezi că lucrurile încep să se miște în favoarea ta. E nevoie de perseverență. 


Foto: depositphotos

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod