Horoscopul dragostei pentru săptămâna 17-23 august. Peștii trebuie să facă compromisuri!

Nativii din Pești trebuie să facă mici compromisuri pentru ca lucrurile să revină la normal în viața lor de cuplu!

 

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Intuiția îți spune să te deschizi mai mult în ceea ce privește sentimentele tale.

Săptămâna aceasta ai o dispoziție bună, te simți bine cu tine și cu cei din jurul tău. Oportunitățile de a întâlni pe cineva apar de miercuri încolo, relațiile se înmulțesc, tentațiile sunt numeroase și, cu siguranță, vei ceda farmecului cuiva. Este o săptămână a plăcerilor în care trebuie să te lași dus/ă de val!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Astrele îți recomandă să ai răbdare în ceea ce privește dragostea, în special dacă ai trecut recent printr-o decepție amoroasă.

Dacă nu e un moment favorabil pentru întâlniri, nu forța lucrurile! Această săptămână este una liniștită, profită de ocazie pentru a te odihni. A te proteja de tensiune este un lucru foarte bun.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această săptămână ai toate șansele ca viața ta sentimentală să înflorească.

Nu te priva de plăcere și fericire, deoarece cei din jurul tău îți pot oferi asta. Mintea ta analitică te ajută să fii foarte atent/ă și să te distrezi fără să faci greșeli pe care le-ai putea regreta ulterior. Aceste zile sunt captivante și pline de întorsături de situație.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu putem spune că ești într-o formă excelentă, ești ușor nostalgic/ă.

O frumoasă armonie domneșete în ceea ce privește prieteniile, însă când vine vorba de iubire, ai parte de mici pierderi. Lasă-i pe cei din jurul tău să te animeze. Începutul weekendului promite câteva schimbări pozitive de situație în viața sentimentală.
 

Citește și: 5 zodii de bărbați care iau dragostea foarte în serios. Sunt parteneri de cursă lungă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Indiferent dacă ești singur/ă sau implicat/ă într-o relație, vei fi foarte fericit/ă în această săptămână.

Îți exprimi cu ușurință sentimentele și seduci cu aceeași lejeritate pe oricine îți pui în minte. Toți caută prezența ta, se gândesc la tine și te doresc. Meriți din plin toate aceste lucruri frumoase care ți se întâmplă zi de zi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești îndrăgostit/ă, ai capul în nori și îți este frică să nu iei decizii greșite sau să grăbești lucrurile.

Situația este un pic înfricoșătoare, dar nu poți face nimic în acest sens. La mijlocul săptămânii vei înțelege că trebuie să lași lucrurile să se miște în ritmul lor, graba nu este niciodată soluția potrivită. Nu forța soarta și totul va fi bine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână în ceea ce privește dragostea.

Dacă ești singur/ă, interesul tău pentru tot ceea ce se întâmplă în jurul tău crește. Nu trebuie să te temi de singurătate, aceasta îți aduce multe beneficii la care ai tânji în alte condiții. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, legătura dintre tine și persoana de lângă tine se consolidează.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Persoana de lângă tine este mai ocupată decât de obicei sau ți se pare mai puțin receptivă.

Este necesar să faci un pas înapoi pentru a nu reacționa prea implusiv, astfel vei evita conflictele inutile și exagerate. Comunicarea și dialogul pacifist cu aceasta ar putea aduce pace și clarificarea situației.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Din moment ce ai înțeles că o relație sănătoasă se bazează pe o bună comunicare, totul va fi bine pentru tine pe plan sentimental.

Potențialul tău amoros s-a dublat, iar săptămâna aceasta va crește și mai mult. Te simți în largul tău, iar cu ajutorul umorului poți cuceri pe oricine. În jurul tău atmosfera este afectuoasă și armonioasă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ai fost în conflict sau relația cu partenerul s-a răcit, săptămâna aceasta lucrurile s-ar putea remedia.

Impulsurile inimii te împing să-l seduci din nou, chiar dacă obiectivul tău nu este unul clar. Abordezi viața sentimentală într-un spirit de transformare, pentru că știi că de asta are nevoie cel mai mult.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta amoroasă strălucește și nu îți poți ascunde zâmbetul de pe față.

Optimismul tău nu aduce beneficii numai celui/celei de lângă tine, ci și vieții tale profesionale ori sociale. Ai o mulțime de energie cu ajutorul căreia poți muta munții din loc, așadar orice îți propui poate deveni realizabil!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Caută să înțelegi nemulțumirile celui/celei de lângă tine, să găsiți o soluție împreună și liniștea de care aveți nevoie.

Probabil ți se pare o sarcină un pic grea. Din fericire, astrele sunt de partea ta și te determină să fii mai deschis/ă, mai flexibil/ă și mai dispus/ă să negociezi. Trebuie să faci mici compromisuri pentru ca lucrurile să revină la normal în viața ta de cuplu!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionut pe 19 Aug 2020, 16:38

    La varsator " Viața ta amoroasă strălucește și nu îți poți ascunde zâmbetul de pe față." Numai zambet sunt cand sotia vrea sa divorteze

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod