5 zodii de bărbați sinceri și direcți. Nu se vor juca niciodată cu mintea ta!

Acești bărbați aleg întotdeauna să fie sinceri și direcți, fără să apeleze la trucuri și jocuri ale minții pentru a te cuceri sau pentru a obține ceva de la tine!
Să te joci cu mintea cuiva nu e o tehnică cinstită și, cel mai probabil, relația respectivă nu va dura foarte mult în aceste condiții.

Există mulți oameni cărora le place să se joace cu mintea celorlalți și la fel de mulți care urăsc acest lucru.

Aceste zodii de bărbați aleg întotdeauna să fie sinceri, direcți și corecți, iar rezultatele obținute sunt mult mai bune decât în cazul manipulării de orice fel.

  • Zodii de bărbați sinceri și direcți:

 

Taur


Taurul este loial și mereu cu picioarele pe pământ. Poate fi extrem de răbdător, dar nu atunci când vine vorba de jocuri ale minții. Cine are energie pentru asta? El, cu siguranță, nu! Taurului îi plac oamenii direcți, responsabili și sinceri.

Nu are aprecieri la adresa cuiva care se joacă intenționat cu sentimentele altcuiva. El știe că dacă cineva se joacă cu mintea lui va sfârși plin de resentimente și gelozie, de aceea nu vrea să pună pe nimeni în această poziție.

Citește și: 5 zodii de bărbați care iau dragostea foarte în serios. Sunt parteneri de cursă lungă!

Rac


Ce știm despre bărbații născuți în zodia Rac? Știm că sunt emotivi, iubitori și protectivi. Deci, desigur, urăsc jocurile minții! Încearcarea de a deranja pe cineva sau de a manipula nu e ceva ce îi reprezintă. Dacă cineva se joacă cu mintea unui Rac, atunci acesta devine suspicios și nu este deloc o modalitate bună de a începe o relație.

Așadar, nu o va face nici el cu altcineva. Racul reacționează bine la empatie, grijă și compasiune, iar toate acestea nu fac parte din niciun fel de joc.

 

Pești


Bărbatul din Pești este foarte sensibil, plin de compasiune și amabil. Să se joace cu mintea cuiva nu numai că poate avea ca rezultat rănirea persoanei respective, ci și a propriei persoane. Dacă cineva se joacă cu mintea lui, aceasta se va simți copleșit și va dori să se retragă din peisaj. Concluzia este că ceea ce lui nu-i place, altuia nu-i face!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    


Leu


Dacă Leul ar vrea să se joace cu mintea cuiva, i-ar ieși de minune pentru că e extrem de bun în a-i face pe alții să acționeze într-un anumit fel.

Acest lucru se datorează faptului că Leul este un lider înnăscut și oamenii uită de jos la el. Cu toate acestea, el alege să fie foarte direct, amabil, săritor, loial și încearcă să fie cât mai sincer posibil. Jocurile sunt doar o pierdere de timp pentru el și îl face să fie confuz.

Balanță


Bărbatul din Balanță urăște să se joace cu mintea cuiva, i se pare ceva atât de inutil! Acest lucru nu îl face să se simtă mai puternic sau mai deștept decât altcineva, ci doar îl face să simtă că manipulează. Acest nativ flirtează mult, dar aici se oprește jocul lui. El alege întotdeauna corectitudinea și nu este nimic corect în încercarea de a controla acțiunile și sentimentele altcuiva.

Nu este doar necinstit, este total inutil și greșit din multe puncte de vedere. Să te joci cu mintea cuiva necesită prea multă energie și resurse consumate pentru un câștig foarte mic, aceasta este părerea lui.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod