Horoscopul banilor pentru săptămâna 17-23 august. Balanța trebuie să țină cont de un singur sfat!

Balanță, nu ezita să refuzi o propunere, chiar dacă ți se pare atractivă. Contrar aparențelor, te-ar putea pune într-o situație stânjenitoare!

 

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Putem spune că situația ta financiară este una bună și ești destul de liniștit/ă în această privință.

Într-adevăr, un flux de numerar bun îți va permite să ai perspective noi. Banii curg, investițiile sunt promițătoare și obții stabilitate. Dacă intenționezi să faci o achiziție majoră săptămâna aceasta, este momentul să acționezi cu încredere!
 

Citește și: 5 zodii de bărbați care iau dragostea foarte în serios. Sunt parteneri de cursă lungă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești blocat/ă în tipare de viață care te obligă să trăiești împotriva a ceea ce îți dorești.

De ce să refuzi să primești ajutor? Nu mai crede că trebuie să porți totul pe umeri și nu îți mai analiza viața și situația financiară în amănunt, e timpul să te relaxezi! Cere ajutor celor din jur dacă ai probleme cu banii!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

O îmbunătățire financiară este așteptată pe parcursul acestei săptămâni.

Profită de ocazie pentru a te gândi la o investiție avantajoasă pe termen lung, de preferat. Datorită seriozității și eficienței tale, ți se va acorda o promovare frumoasă. Duci o viață bună, fără griji din punct de vedere economic. Problemele din trecut dispar.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Super săptămână! Totul zâmbește pentru tine, mai ales când vine vorba de portofel.

Ai ocazia să-ți realizezi multe dorințe neîmplinite. Ești bun/ă la afaceri, iar tranzacțiile inspirate pe care le-ai făcut și norocul care te urmărește îți aduc stabilitate. Astrele te sfătuiesc să-ți cheltuiești banii cu cap!

Leu(22 iulie - 22 august)

Cele mai îndrăznețe dorințe ale tale se pot împlini în această săptămână.

Ai suficienți bani în buzunar pentru asta. Resursele tale sunt bogate, viața îți zâmbește! Astrele îți susțin inițiativele în afaceri sau profesionale și poți face acum alegeri de durată datorită bazei tale financiare confortabile. Veștile bune abia acum încep, urmează marile surprize legate de bani!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Abilitățile tale interpersonale, cunoștințele și controlul pe care îl deții te vor ajuta în această săptămână să transformi în aur tot ce atingi.

Ai un simț dezvoltat în afaceri, banii îți intră în conturi și este o perioadă excelentă pentru ca aceștia să se înmulțească. Ești pe drumul cel bun și foarte aproape de stabilitatea financiară dorită.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Muncești din greu pentru a-ți îmbunătăți situația financiară, iar rezultatele încep să se vadă.

Din păcate, o situație neplăcută îți poate pune în pericol banii, provocând o cheltuielă neprevăzută. Rămâi discret/ă cu privire la situația ta, care este încă precară. De asemenea, nu ezita să refuzi o propunere, chiar dacă ți se pare atractivă. Contrar aparențelor, te-ar putea pune într-o situație stânjenitoare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Evoluția situației tale financiare se manifestă lent? Păcat, va trebui să-ți accepți soarta și să ai răbdare.

La urma urmei, sunt oameni mult mai nefericiți decât tine pe acest Pământ. Oameni care nu au un acoperiș deasupra capului și stau cu grija zilei de mâine în permanență. În ceea ce te privește, frigiderul tău este plin și reușești să îți îndeplinești toate obligațiile, de ce să nu fii mulțumit/ă?

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cine a spus că banii nu pot cumpăra fericirea? Poate cei care nu îi au și se consolează crezând asta.

În orice caz, când norocul este prezent, așa cum se întâmplă în cazul tău, tot ceea ce trebuie să faci este să-l apreciezi. Situația ta materială va stârni extrem de multă invidie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Simți că te-ai săturat de această rutină care îți oferă un venit modest, dar măcar este constant și îți oferă o oarecare stabilitate.

Săptămâna aceasta, nevoia ta de schimbare joacă un rol foarte important. Înainte de a rupe un contract în impulsul momentului, ia-ți timp de gândire! De asemenea, nu crede în promisiunile care ți se fac, fii pragmatic/ă și lucid/ă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este săptămâna ta de glorie. Orice ai face în aceste zile, norocul este de partea ta.

Și da, este foarte plăcut să vezi cum totul merge fără probleme. Investițiile tale dau roade, îți acoperi cheltuielile și ai capacitatea de a te proteja de orice pericol financiar. În plus de asta, știi să profiți de orice oportunitate la maximum pentru a-ți crește veniturile!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Potențialul tău financiar este în scădere, deoarece dispozițiile tale capricioase îți afectează contul bancar.

Ai dorința de a te mulțumi cu orice preț, iar acest lucru nu e benefic deloc! Drept urmare, astrele te sfătuiesc să fii mai cumpătat/ă, trebuie să încetezi să mai risipești banii ca și cum aceștia ar fi căzut din cer. Dacă ți-ai făcut unele datorii pentru a-ți suporta cheltuielile, acum este momentul să le plătești!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod