Horoscopul săptămânii 17-23 august. Racul se simte neîmplinit în dragoste, dar banii pot compensa situația

Racul traversează o perioadă nostalgică în ceea ce privește dragostea, însă reușitele sale financiare îl vor ajuta să treacă mai ușor peste.

 

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Intuiția îți spune să te deschizi mai mult în ceea ce privește sentimentele tale. Săptămâna aceasta ai o dispoziție bună, te simți bine cu tine și cu cei din jurul tău. Oportunitățile de a întâlni pe cineva apar de miercuri încolo, relațiile se înmulțesc, tentațiile sunt numeroase și, cu siguranță, vei ceda farmecului cuiva. Este o săptămână a plăcerilor în care trebuie să te lași dus/ă de val!

Putem spune că situația ta financiară este una bună și ești destul de liniștit/ă în această privință. Într-adevăr, un flux de numerar bun îți va permite să ai perspective noi. Banii curg, investițiile sunt promițătoare și obții stabilitate. Dacă intenționezi să faci o achiziție majoră săptămâna aceasta, este momentul să acționezi cu încredere!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Astrele îți recomandă să ai răbdare în ceea ce privește dragostea, în special dacă ai trecut recent printr-o decepție amoroasă. Dacă nu e un moment favorabil pentru întâlniri, nu forța lucrurile! Această săptămână este una liniștită, profită de ocazie pentru a te odihni. A te proteja de tensiune este un lucru foarte bun.

Ești blocat/ă în tipare de viață care te obligă să trăiești împotriva a ceea ce îți dorești. De ce să refuzi să primești ajutor? Nu mai crede că trebuie să porți totul pe umeri și nu îți mai analiza viața și situația financiară în amănunt, e timpul să te relaxezi! Cere ajutor celor din jur dacă ai probleme cu banii!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această săptămână ai toate șansele ca viața ta sentimentală să înflorească. Nu te priva de plăcere și fericire, deoarece cei din jurul tău îți pot oferi asta. Mintea ta analitică te ajută să fii foarte atent/ă și să te distrezi fără să faci greșeli pe care le-ai putea regreta ulterior. Aceste zile sunt captivante și pline de întorsături de situație.

O îmbunătățire financiară este așteptată pe parcursul acestei săptămâni. Profită de ocazie pentru a te gândi la o investiție avantajoasă pe termen lung, de preferat. Datorită seriozității și eficienței tale, ți se va acorda o promovare frumoasă. Duci o viață bună, fără griji din punct de vedere economic. Problemele din trecut dispar.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu putem spune că ești într-o formă excelentă, ești ușor nostalgic/ă. O frumoasă armonie domneșete în ceea ce privește prieteniile, însă când vine vorba de iubire, ai parte de mici pierderi. Lasă-i pe cei din jurul tău să te animeze. Începutul weekendului promite câteva schimbări pozitive de situație în viața sentimentală.

Super săptămână! Totul zâmbește pentru tine, mai ales când vine vorba de portofel. Ai ocazia să-ți realizezi multe dorințe neîmplinite. Ești bun/ă la afaceri, iar tranzacțiile inspirate pe care le-ai făcut și norocul care te urmărește îți aduc stabilitate. Astrele te sfătuiesc să-ți cheltuiești banii cu cap!

Leu(22 iulie - 22 august)

Indiferent dacă ești singur/ă sau implicat/ă într-o relație, vei fi foarte fericit/ă în această săptămână. Îți exprimi cu ușurință sentimentele și seduci cu aceeași lejeritate pe oricine îți pui în minte. Toți caută prezența ta, se gândesc la tine și te doresc. Meriți din plin toate aceste lucruri frumoase care ți se întâmplă zi de zi!

Cele mai îndrăznețe dorințe ale tale se pot împlini în această săptămână. Ai suficienți bani în buzunar pentru asta. Resursele tale sunt bogate, viața îți zâmbește! Astrele îți susțin inițiativele în afaceri sau profesionale și poți face acum alegeri de durată datorită bazei tale financiare confortabile. Veștile bune abia acum încep, urmează marile surprize legate de bani!

Citește și: 5 zodii de bărbați care iau dragostea foarte în serios. Sunt parteneri de cursă lungă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești îndrăgostit/ă, ai capul în nori și îți este frică să nu iei decizii greșite sau să grăbești lucrurile. Situația este un pic înfricoșătoare, dar nu poți face nimic în acest sens. La mijlocul săptămânii vei înțelege că trebuie să lași lucrurile să se miște în ritmul lor, graba nu este niciodată soluția potrivită. Nu forța soarta și totul va fi bine!

Abilitățile tale interpersonale, cunoștințele și controlul pe care îl deții te vor ajuta în această săptămână să transformi în aur tot ce atingi. Ai un simț dezvoltat în afaceri, banii îți intră în conturi și este o perioadă excelentă pentru ca aceștia să se înmulțească. Ești pe drumul cel bun și foarte aproape de stabilitatea financiară dorită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână în ceea ce privește dragostea. Dacă ești singur/ă, interesul tău pentru tot ceea ce se întâmplă în jurul tău crește. Nu trebuie să te temi de singurătate, aceasta îți aduce multe beneficii la care ai tânji în alte condiții. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, legătura dintre tine și persoana de lângă tine se consolidează.

Muncești din greu pentru a-ți îmbunătăți situația financiară, iar rezultatele încep să se vadă. Din păcate, o situație neplăcută îți poate pune în pericol banii, provocând o cheltuielă neprevăzută. Rămâi discret/ă cu privire la situația ta, care este încă precară. De asemenea, nu ezita să refuzi o propunere, chiar dacă ți se pare atractivă. Contrar aparențelor, te-ar putea pune într-o situație stânjenitoare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Persoana de lângă tine este mai ocupată decât de obicei sau ți se pare mai puțin receptivă. Este necesar să faci un pas înapoi pentru a nu reacționa prea implusiv, astfel vei evita conflictele inutile și exagerate. Comunicarea și dialogul pacifist cu aceasta ar putea aduce pace și clarificarea situației.

Evoluția situației tale financiare se manifestă lent? Păcat, va trebui să-ți accepți soarta și să ai răbdare. La urma urmei, sunt oameni mult mai nefericiți decât tine pe acest Pământ. Oameni care nu au un acoperiș deasupra capului și stau cu grija zilei de mâine în permanență. În ceea ce te privește, frigiderul tău este plin și reușești să îți îndeplinești toate obligațiile, de ce să nu fii mulțumit/ă?

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Din moment ce ai înțeles că o relație sănătoasă se bazează pe o bună comunicare, totul va fi bine pentru tine pe plan sentimental. Potențialul tău amoros s-a dublat, iar săptămâna aceasta va crește și mai mult. Te simți în largul tău, iar cu ajutorul umorului poți cuceri pe oricine. În jurul tău atmosfera este afectuoasă și armonioasă.

Cine a spus că banii nu pot cumpăra fericirea? Poate cei care nu îi au și se consolează crezând asta. În orice caz, când norocul este prezent, așa cum se întâmplă în cazul tău, tot ceea ce trebuie să faci este să-l apreciezi. Situația ta materială va stârni extrem de multă invidie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ai fost în conflict sau relația cu partenerul s-a răcit, săptămâna aceasta lucrurile s-ar putea remedia. Impulsurile inimii te împing să-l seduci din nou, chiar dacă obiectivul tău nu este unul clar. Abordezi viața sentimentală într-un spirit de transformare, pentru că știi că de asta are nevoie cel mai mult.

Simți că te-ai săturat de această rutină care îți oferă un venit modest, dar măcar este constant și îți oferă o oarecare stabilitate. Săptămâna aceasta, nevoia ta de schimbare joacă un rol foarte important. Înainte de a rupe un contract în impulsul momentului, ia-ți timp de gândire! De asemenea, nu crede în promisiunile care ți se fac, fii pragmatic/ă și lucid/ă!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta amoroasă strălucește și nu îți poți ascunde zâmbetul de pe față. Optimismul tău nu aduce beneficii numai celui/celei de lângă tine, ci și vieții tale profesionale ori sociale. Ai o mulțime de energie cu ajutorul căreia poți muta munții din loc, așadar orice îți propui poate deveni realizabil!

Este săptămâna ta de glorie. Orice ai face în aceste zile, norocul este de partea ta. Și da, este foarte plăcut să vezi cum totul merge fără probleme. Investițiile tale dau roade, îți acoperi cheltuielile și ai capacitatea de a te proteja de orice pericol financiar. În plus de asta, știi să profiți de orice oportunitate la maximum pentru a-ți crește veniturile!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Caută să înțelegi nemulțumirile celui/celei de lângă tine, să găsiți o soluție împreună și, totodată, liniștea de care aveți nevoie. Probabil ți se pare o sarcină un pic grea. Din fericire, astrele sunt de partea ta și te determină să fii mai deschis/ă, mai flexibil/ă și mai dispus/ă să negociezi. Trebuie să faci mici compromisuri pentru ca lucrurile să revină la normal în viața ta de cuplu!

Potențialul tău financiar este în scădere, deoarece dispozițiile tale capricioase îți afectează contul bancar. Ai dorința de a te mulțumi cu orice preț, iar acest lucru nu e benefic deloc! Drept urmare, astrele te sfătuiesc să fii mai cumpătat/ă, trebuie să încetezi să mai risipești banii ca și cum aceștia ar fi căzut din cer. Dacă ți-ai făcut unele datorii pentru a-ți suporta cheltuielile, acum este momentul să le plătești!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod