Horoscopul dragostei pentru săptămâna 12-18 octombrie. Balanța trebuie să lase trecutul în urmă

Balanță, a venit vremea să scapi de trecut și să îți deschizi porțile spre noi relații.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu va fi loc de plictiseală în această săptămână, începe petrecerea!

Întâlnirile romantice sunt favorizate și, cel mai probabil, nu vei încheia săptămâna singur/ă, ci mai degrabă într-o companie bună și interesantă. Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, profită de acest climat astral pentru a uita de grijile familiale și pentru a te bucura mai mult de relațiile cu cei dragi. Redescoperă-ți persoana iubită!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Astrele te înzestrează cu un farmec uimitor în această săptămână, lucru care te va ajuta să continui cuceririle pe care le-ai făcut recent.

Plin/ă de viață și sociabil/ă, îi seduci pe cei din jur, iar potențialii tăi admiratori sunt efectiv fascinați de tine. Prin urmare, traversezi o perioadă plină de oportunități romantice excelente.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viața ta sentimentală este plină de noi semne de întrebare.

Este posibil să capeți un sentiment de siguranță pe măsură ce te îndrepți spre noi dorințe și noi concepții despre dragoste. Ești pe punctul de a-ți schimba modul de gândire în ceea ce privește acest aspect al vieții tale. Dacă ești implicat/ă într-o relație și aceasta nu mai funcționează, renunță la ea și caută noi legături constructive.
 

Citește și: Superhoroscopul lunii octombrie. Taurul se confruntă cu probleme în dragoste

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu stai prea bine la capitolul iubire în această săptămână, deoarece comunicarea cu persoana iubită lasă de dorit.

Certurile și tonul ridicat predomină în aceste zile, iar sentimentele și gesturile frumoase par să fi rămas undeva blocate. Relaxează-te și nu lua lucrurile prea în serios, altfel vei suferi mult și, în cele din urmă, pentru nimic!

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o săptămână grozavă pentru tine în ceea ce privește dragostea.

Astrele favorizează toate iubirile și relațiile tale romantice. Totul pare să meargă în direcția corectă. Te gândești la viitor și pe termen lung, iar pasiunea din cuplu se reaprinde. Fii mai îndrăzneț/eață dacă îți dorești ceva din tot sufletul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea parte de un început de săptămână cu de toate.

Apoi, zi după zi, astrele par să îți lumineze tot mai mult viața sentimentală. Dacă pasiunea din cuplu a cam dispărut, este pentru că încetul cu încetul s-a transformat într-o relație senină, fără ca sentimentele să fie afectate. Dacă nu ți-ai întâlnit încă sufletul pereche, în curând te vei îndrăgosti de cineva.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

A venit vremea să scapi de trecut și să îți deschizi porțile spre noi relații.

Este foarte important să cunoști oameni noi în această perioadă, pentru că doar așa vei reuși să îți întâlnești marea iubire. Dacă ești implicat/ă într-o relație, apar oportunități inedite de petrecere a timpului liber împreună cu persoana iubită.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Armonia pare să fie cuvântul cheie al acestei săptămâni.

Faci tot ce ține de tine pentru a menține lucrurile frumoase. Trăiești clipa și îți sfătuiești și partenerul/a să facă același lucru. De asemenea, astrele te sfătuiesc să renunți la gelozie, cel puțin o perioadă, chiar dacă posesivitatea ta nu întrece limita. Fă-o preventiv!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Senzualitatea revine în viața ta de cuplu în această săptămână.

Astrele îți trezesc la viață sentimentele și îți stârnesc dorințele. Caută să ai parte de mai multă intimitate cu persoana iubită. Dacă ești singur/ă, farmecul tău crește și întâlnirile se înmulțesc.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îți ascunzi sentimentele impunându-ți anumite limite în acest început de săptămână.

Dragostea este în stand-by, dar este doar alegerea ta. Imediat după aceea, totul va fi diferit, ajungi să cunoști pe cineva și dintr-o dată felul tău de a privi lucrurile se schimbă. Va dura? Nu contează atât timp cât atmosfera este atât de pasională.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Stai mai mult în dormitor cu persoana iubită!

E un sfat pe care ar trebui să îl urmezi dacă vrei ca pasiunea dintre voi să nu dispară complet. Uită de grijile de la serviciu sau de plata facturilor, e momentul să te gândești doar la voi doi și la șansa de a fi împreună. Dacă ești singur/ă, norocul e de partea ta și îți poate scoate în cale o persoană interesantă. Trebuie doar să zâmbești mai mult!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ia inițiativa în căutarea iubirii.

Ai ajuns în punctul în care te cunoști destul de bine și știi care sunt așteptările tale privitor la persoana cu care vrei să-ți împarți viața. Ești pe drumul cel bun pentru că ești mai îndrăzneț/eață decât de obicei și ai idei orginale, dar în același timp constructive.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod