Cel mai bun compliment pentru fiecare zodie

Chiar dacă uneori ne fac să roșim, complimentele ne înseninează ziua! Indiferent dacă le oferim sau le primim, nu există niciodată un moment nepotrivit pentru cuvinte de laudă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecii sunt puternici, iar ambiția lor este de neegalat.

Le place să primească complimente cu privire la cât de mult muncesc și cum îi inspiră pe ceilalți să facă același lucru. Pasiunea lor îi face să se simtă bine cu ei înșiși, așa că vor fi bucuroși să afle că au un impact și asupra ta. A fi un model de urmat este foarte important pentru ei, așa că vor aprecia dacă așa îi consideri.
 

Citește și: Cum să-ți dai seama că te întâlnești cu un bărbat imatur, în funcție de zodia lui

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul oferă sfaturi grozave și este întotdeauna acolo pentru prietenii lui.

El se mândrește cu faptul că e stabil și sincer. Spune-i că apreciezi faptul că este de încredere. E foarte important pentru el să se simtă ascultat și îi va plăcea să audă că îi apreciezi sprijinul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt animatori înnăscuți și sunt mereu în căutarea distracției și a petrecerii.

Cel mai rău lucru pe care îl poți spune unui nativ din această zodie este că e plictisitor. Laudă-i entuziasmul și abilitatea lui de a distra oamenii oriunde ar merge.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este sensibil și emotiv, deci este important să audă complimente și să simtă profunzimea aprecierii tale.

Îi place să aibă grijă de ceilalți și să îi facă să se simtă în siguranță. Spune-i cât de bine te face să te simți. Să audă că te simți în siguranță în prezența lui îi va aduce o bucurie imensă.
 

Citește și: Bărbatul perfect pentru tine, în funcție de zodia ta

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă am avea cu toții încrederea și independența Leului, viața noastră ar fi mult mai ușoară.

E un lider înnăscut și acest lucru îi face pe oameni să graviteze în jurul lui. Spune-i că îi admiri încrederea de sine și capacitatea de a-i conduce pe ceilalți.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ai o Fecioară în viața ta, probabil că ai observat deja generozitatea ei și faptul că îi place să facă lucruri pentru tine fără să îi ceri acest lucru.

Chiar dacă o face necondiționat, asta nu înseamnă că nu îi place să fie lăudată. Arată-ți aprecierea mulțumindu-i pentru atenția pe care ți-o acordă și pentru faptul că știe exact de ce ai nevoie în orice moment.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța aduce echilibrul în toate relațiile ei.

E amabilă din naștere, făcându-i pe toți cei care o cunosc să o adore. Spune-i cât de mult îi admiri farmecul și seninătatea și se va bucura enorm.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt expresivi, dar misterioși și pasionali, ceea ce îi face destul de greu de citit.

Acest lucru îi face, de asemenea, irezistibili. Le place să atragă oamenii și se pricep de minune să o facă, așa că nu ar fi rău dacă le-ai face câteva complimente despre asta. Laudă-le energia și magnetismul!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este mereu în căutarea unei aventuri și va accepta pe oricine dorește să i se alăture.

Chiar și în cele mai grele vremuri ale vieții, nu numai că va găsi lumina de la capătul tunelului, ci va deveni acea lumină pentru alții. Asta nu înseamnă că uneori nu se simte căzut. Asigură-te că Săgetătorul din viața ta se simte iubit admirându-i vitejia și optimismul.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ai un Capricorn în viața ta, știi deja că ambiția lui este o forță de care trebuie să ții cont.

E foarte analitic și va realiza tot ceea ce își va propune. Cu toții am putea învăța ceva de la el. Complimentează-l pentru modul lui de lucru și spune-i cât de mult de inspiră pentru a-ți atinge visurile și obiectivele.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul gândește altfel, gândește neconvențional.

E un spirit liber și are un mod interesant de a privi lumea. Uneori se simte un pic singur sau neînțeles din această cauză, dar realitatea este că individualitatea lui este admirabilă. Spune-i cât de mult îi adori unicitatea.  

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii au o inimă de aur. Sunt sensibili și mereu atenți la ceea ce simt ceilalți.

Nu te vor lăsa niciodată să te simți ignorat sau jenat pentru că ai nevoie de sprijin. Sunt ascultători minunați și îți vor oferi sfaturi despre orice. Asigură-te că știu că bunătatea lor este apreciată și laudă-o pentru că știu întotdeauna exact ce să spună.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod