Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 4-10 iunie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Un incident minor ce va avea loc în această săptămână va scoate la iveală faptul că partenerul tău de viaţă nu e dispus să te apere.

Pe cât de urâtă a fost situaţia în sine, pe atât de groaznică ţi se va părea atitudinea lui faţă de tine. Vei începe să ai îndoială în suflet, iar asta nu va putea fi prea uşor înlăturată. Dacă eşti singură, te vei concentra mai mult pe carieră şi nu vei avea timp să duci lipsa unui iubit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cineva din familia ta este împotriva relaţiei în care eşti implicată, iar asta înseamnă că îţi poate crea greutăţi pe plan amoros.

Chiar dacă partenerul tău nu este pe placul acelei persoane, asta nu înseamnă că nu e bun pentru tine. În momentul de faţă, cel mai important lucru este ceea ce simţi tu, aşa că nu te lăsa influenţată de părerea nimănui. Mai mult decât atât, ai grijă ca pe viitor să nu mai permiţi nimănui să îşi bage coada în viaţa ta privată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pe cât de fericită ai fost zilele trecute, pe atât de nefericită te vei simţi în această săptămână.

Partenerul tău de viaţă te face să treci de la o stare de alta rapid, iar asta nu poate însemna decât că eşti prea credulă. Nu îţi face iluzii atunci când se poartă bine cu tine şi nu şterge cu buretele tot răul pe care ţi-l face doar pentru că îţi spune te iubesc apoi. E posibil ca acesta să te manipuleze mai mult decât ai crede!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viaţa ta sentimentală nu este una tocmai reuşită, cel puţin din punctul tău de vedere.

Dacă i-ai întreba pe cei din jur, aceştia cu siguranţă ţi-ar spune că te cred fericită şi că nu ai de ce să nu fii aşa. În această săptămână a sosit momentul în care ar trebui să te întrebi dacă nu cumva cei din jur chiar au dreptate şi că tu eşti vinovată pentru cum te simţi. E cazul să te mulţumeşti cu ceea ce ai, să apreciezi şi să te bucuri!

Leu(22 iulie - 22 august)

Partenerul tău de viaţă se va purta neaşteptat de bine cu tine în aceste zile.

Acest lucru ţi se va părea suspect, atât timp cât nu îi stă în caracter să exagereze cu drăgălăşeniile. Prea mult din ce e prea bun strică, iar asta ar trebui să ştie el. E posibil să îţi fi greşit cu ceva şi astfel doar să te conducă spre aflarea adevărului. Cu toate acestea, nu trebuie să fii prea dură cu pedeapsa!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nimic nu îţi convine la relaţia ta de cuplu şi pare că lucrurile ţi-au scăpat de sub control.

Dacă până acum aveai puterea de a-ţi convinge partenerul să facă ceea ce îţi doreşti sau să nu mai facă ceea ce te deranjează, de acum lucrurile o iau razna. Asta te înnebuneşte şi îţi distruge şi fărâma de încredeere pe care o mai ai în tine. Cu toate acestea, e un semnal de alarmă că eşti implicată într-o relaţie toxică de care ar trebui să scapi cât mai repede.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Reacţiile tale sunt uşor exagerate atunci când vine vorba de persoana iubită.

Lucrurile şi temperamentul îţi scapă de sub control, iar rezultatele nu au cum să fie bune. E posibil ca dacă nu gândeşti înainte de a vorbi sau acţiona, apoi o să regreţi înzecit. Mai mult decât atât, îţi poţi îndepărta partenerul încet, dar sigur.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viaţa ta amoroasă a devenit destul de monotonă în ultima perioadă, iar asta înseamnă că trebuie să iei măsuri în acest sens.

E adevărat, nu trebuie să depui doar tu eforturi, însă ai putea face tu primul pas. Dacă ştii că partenerul tău este prea mândru pentru a sparge gheaţa, atunci ia tu frâiele în mâini şi ghidează-l în direcţia dorită.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă eşti singură, săptămâna aceasta este numai bună pentru întâlniri romantice.

E nevoie de mai mult curaj pentru a spune da propunerilor care ţi se fac şi să accepţi invitaţiile pe care le primeşti chiar dacă vin de la persoane cărora iniţial nu le dai nicio şansă. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil te vei simţi neglijată de partenerul tău de viaţă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Începi această săptămână cu forţe proaspete şi încerci pe cât posibil să reaprinzi flacăra iubirii dintre tine şi partenerul tău.

Este foarte important să îţi dai seama dacă şi el îşi doreşte acelaşi lucru, pentru că o relaţie sănătoasă nu poate dura prea mult timp dacă trage doar unul pentru ea. Eşti plină de speranţe, însă ai grijă să nu fii dezamăgită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se recomandă multă prudenţă în aceste zile nativelor care au copii.

E posibil ca un incident minor să le ofere o sperietură groaznică. Cu toate acestea, e important ca ele să înveţe din greşeli şi să o considere o lecţie. Orice e mai uşor în doi, aşa că învaţă să comunici cu partenerul de viaţă mai ales atunci când e vorba de probleme comune.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă eşti singură, sfârşitul acestei săptămâni îţi poate scoate în cale bărbatul mult visat.

E necesar să deschizi bine ochii, pentru că e posibil să fie chiar cel la care nu te-ai uita în mod normal. Tot ce se întâmplă inedit în aceste zile ar trebui să îţi ridice semne de întrebare şi să te facă să îţi îndrepţi atenţia într-acolo. Nu ştii niciodată de unde sare iepurele!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod