Horoscopul banilor în săptămâna 4-10 iunie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Banii nu sunt o problemă pentru tine sau cel puţin asta vrei să laşi impresia.

Eşti prea plină de tine pentru a putea recunoaşte că ai nevoie de ajutor, aşa că stai şi te chinui singură. Cu toate că eşti o fire foarte ambiţioasă care răzbeşte într-un final dacă îşi propune ceva, uneori îţi poţi uşura singură viaţa dacă îţi arăţi şi vulnerabilităţile. Ai atâtea persoane care te iubesc în jurul tău, încât e şi păcat să nu vă sprijiniţi unii pe alţii la nevoie!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti o persoană foarte încăpăţânată şi asta va vedea oricine va intra în contact cu tine în această săptămână.

Cu toate că întâmini unele probleme cu banii, nu accepţi ajutorul nimănui, indiferent cât de apropiată ţi-ar fi acea persoană. Cu toate acestea, situaţia ta se va agrava atât de tare spre weekend, încât vei merge disperată după sprijin. Vei simţi şi mai tare umilinţa dacă laşi totul pe ultima sută de metri!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Această săptămână îţi poate aduce rezultatele mult dorite pe plan profesional atât timp cât nu dai înapoi de la nicio provocare.

Chiar dacă asta îţi consumă tot timpul, merită să depui eforturi pentru a avea succes. Familia şi cei dragi te vor susţine, cu toate că te îngrijorează ideea de a nu îi îndepărta de tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu stai rău cu banii în această perioadă, dar eşti conştientă de faptul că se poate şi mai bine.

Cu toate acestea, nu eşti dispusă să faci nimic în plus pentru a avansa din punct de vedere profesional sau financiar. Refuzi să ieşi din zona de confort, însă riscul este să te plafonezi. Analizează bine situaţia şi priveşte spre viitor.

Leu(22 iulie - 22 august)

În primele zile ale acestei săptămâni vei avea tendinţa de a cheltui mai mulţi bani decât în mod normal.

E posibil ca această activitate să funcţioneze ca un fel de terapie, însă fii conşientă că rezultatele sunt pe termen scurt. Indiferent de problemele pe care le întâmpini în viaţă, încearcă să le rezolvi, nu să fugi de ele!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ceea ce nu te omoară, te face mai puternică. După această zicală te vei ghida în această săptămână.

Chiar dacă nu traversezi o perioadă prea bună pe plan profesional şi financiar, e necesar să ai puterea de a o lua oricând de la capăt. Nu vine sfârşitul lumii dacă vei fi nevoită să îţi schimbi jobul sau dacă trebuie să te adaptezi unor noi reguli la locul de muncă actual. Totul ţine doar de tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te plângi din orice şi eşti nemulţumită de orice, ceea ce poate atrage ghinionul de partea ta.

Dacă nu te bucuri de ceea ce ai, e posibil ca atunci când vei vrea să o faci să nu se mai poată. O duci bine cu banii, iar jobul tău este unul mai mult decât stabil şi cu toate acestea eşti calică şi vrei să faci schimbări peste schimbări. Fuga de muncă nu e o soluţie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nimic nu te poate opri atunci când îţi propui ceva, iar şefii tăi vor vedea acest lucru mai mult decât oricând.

În această săptămână ai şansa să te remarci profitând de o situaţie care pică tocmai bine pentru tine. Abilitatea ta de adaptare şi de rezolvare a sarcinilor primite poate da pe spate pe oricine. Te vei suprinde chiat şi pe tine şi energia pe care o ai, aşa că nu e departe momentul în care vei fi avansată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână ai toate şansele să primeşti o moştenire sau un cadou substanţial.

Chiar dacă o veste bună vine aproape întotdeauna şi cu una rea, cert este că vei ştii să priveşti partea plină a paharului şi să nu laşi să îţi fie răpită fericirea. Este foarte important să fii pozitivă în viaţă, astfel vei atrage lucrurile bune de parte ta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Optimismul de care dai dovadă nu îţi poate îmbunătăţi situaţia financiară, dar măcar îţi va aduce beneficii în ceea ce priveşte starea ta de dispoziţie.

Chiar dacă nu primeşti suma de bani aşteptată sau pierzi una importantă, cert e că realizezi că nu vei face situaţia mai bună dacă stai şi suferi. Eşti ambiţioasă şi vei putea oricând să o iei de la zero.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Situaţia ta financiară nu e una foarte bună, aşa că în această săptămână vei fi nevoită să ceri bani cu împrumut.

Nu trebuie să îţi fie ruşine să apelezi la persoanele dragi, pentru că acestea sunt mereu acolo pentru tine când ai nevoie. Cu toate că nu te simţi bine în situaţia asta, e important să îţi vezi treburile rezolvate înainte de a da cu adevărat de necaz.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Firea ta visătoare îţi poate crea probleme în aceste zile în ceea ce priveşte banii.

Neatenţia te poate costa scump, de aceea e nevoie de mai multă atenţie cu tot ce se petrece în jurul tău. E posibil ca intenţiile unor persoane din jurul tău să nu fie deloc bune, aşa că deschide bine ochii atunci când cineva este exagerat de amabil cu tine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod