Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 4-10 februarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru Berbecii singuri.

În această săptămână vor avea ocazia să cunoască persoane noi alături de care pot începe o poveste de iubire. Cu toate acestea, astrele le recomandă să nu se grăbească şi să sară peste etapele normale ale unei relaţii sănătoase. Nativii căsătoriţi pot întâmpina dificultăţi de comunicare cu partenerul de viaţă sau cu copiii, dacă este cazul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să nu te contrazici din orice cu partenerul de viaţă în această săptămână.

Cel mai probabil, un schimb de replici banal se poate transforma într-o ceartă de zile mari. Fă tot posibil să aplanezi conflictul atunci când vezi că lucrurile degenerează. Dacă eşti singur, fii atent la cine îţi este prieten cu adevărat şi cine nu. E posibil ca unele persoane din anturajul tău să aibă un interes ascuns.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca în această săptămână să simţi că lucrurile nu se îndreptă spre direcţia bună în ceea ce priveşte relaţia ta amoroasă.

Dacă consideri că este ceva în neregulă în comportamentul partenerului de viaţă, comunică-ţi deschis nemulţumirile. Este total greşit să ai pretenţia ca acesta să îţi ghicească gândurile. Dacă eşti singur, o persoană apropiată îţi va face declaraţii neaşteptate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta te vei dezlănţui şi îţi vei scoate la iveală latura pasională.

Senzualitatea de care dai dovadă poate cuceri pe oricine, aşa că ai toate şansele să îţi găseşti un partener în cazul în care eşti singur. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, tu vrei mai multă acţiune şi distracţie, pe când partenerul tău îţi va dori linişte deplină. E posibil să apară tensiuni!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu aştepta nimic în schimb atunci când faci ceva pentru partenerul tău.

Pentru că eşti o persoană orgolioasă, această atitudine va aduce despărţirea într-un final. Dacă acţionezi cu un interes, înseamnă că deja nu mai este vorba despre iubire sau nu a fost niciodată. Dacă eşti singură, pretenţiile tale exagerate te vor îndepărta tot mai mult de posibilitatea de a-ţi găsi pe cineva alături de care să îţi petreci viaţa.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi plină de evenimente frumoase alături de partenerul de viaţă.

E posibil să vă atingeţi un ţel important şi, drept urmare, să daţi o petrecere de pomină. Lucrurile par să se îndrepte spre direcţia bună pentru voi, aşa că trăieşte clipa şi bucură-te de tot ce trăieşti. Dacă eşti singur, nu este exclus ca un fost iubit să reapară în viaţa ta implorându-ţi iertarea. Încearcă să nu iei decizii impulsive!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă.

Se anunţă evenimente care te vor apropia de partenerul de viaţă şi viceversa. Cel mai probabil este vorba despre apariţia unui copil sau achiziţionarea unui bun comun pe care vi-l doreaţi de foarte multă vreme. Dacă eşti singur, vei încerca pe cât posibil să îţi trăieşti viaţa la maximum şi să faci lucruri pe care nu ai putea să le faci dacă ai avea un partener.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta te vei axa pe familie mai mult decât pe oricare alt aspect al vieţii tale.

O problemă pe care o are o rudă apropiată de-a ta îţi captează toată atenţia şi te determină să îi aloci mare parte din timp. Chiar dacă ratezi alte lucruri, este foarte important să îi oferi suportul de care are nevoie, atunci când are nevoie. Partenerul de viaţă te va înţelege şi chiar ţi se va alătura.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Partenerul tău de viaţă te va surprinde extrem de plăcut în această săptămână.

Fie că este vorba de un cadou neaşteptat sau de o declaraţie de iubire, cert este că vei fi profund impresionat. Lucrurile dintre voie evoluează rapid, dar asta nu înseamnă că săriţi etape, aşa că nu e motiv de îngrijorare. Dacă eşti singur, un prieten pe care nu l-ai privit niciodată altfel poate deveni prioritatea ta în aceste zile. Nu e exclus să te îndrăgosteşti!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Între tine şi partenerul de viaţă nu va fi o atmosferă prea plăcută în aceste zile.

Încă de la începutul acestei săptămâni încep confruntările şi contrazicerile din toate nimicurile. Acordaţi amândoi o prea mare importanţă lucrurilor nesimnificative, fapt pentru care situaţia se tensionează şi degenerează. Nu sunt excluse jignirile şi răzbunările. Astrele îţi recomandă prudenţă în ceea ce priveşte activităţile tale extraconjugale!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta îţi vei da seama că te-ai transformat într-o persoană pe care nu o placi deloc.

Cel mai probabil îţi vei învinovăţi partenerul pentru tot ce se întâmplă, însă încearcă să fii raţional şi să realizezi că de tine depinde totul. Fericirea ţi-o dictezi doar tu, aşa că dacă consideri că cel de lângă tine nu e potrivită pentru tine, nu te opreşte nimeni să spui stop. Comunică deschis, fără să apelezi la acuzaţii!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă eşti o persoană care se lasă purtată de val şi de visare, în această săptămână vei da dovadă de responsabilitate în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Din fericire, vei reuşi să ieşi dintr-o situaţie care ţi-ar fi putut îngreuna mult viitorul. Faptul că nu crezi ce îţi spune o persoană care vrea cu orice preţ să te cucerească, te salvează, poate, chiar de la o tragedie. Mulţumeşte-le prietenilor pentru sfaturile acordate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod