Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 29 ianuarie-4 februarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele ţin cu tine în această săptămână şi îţi scot în cale bărbatul ideal.

Din fericire, el este cel care dă semnale că te place, deci nu trebuie să faci tu mare lucru. Cu toate că în tine e o pasiune greu de stins, arată-i acestuia că nu eşti uşor accesibilă şi lasă-l să lupte puţi. Nativele singure nu vor avea parte de schimbări notabile în aceste zile.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă până acum relaţia ta amoroasă nu a fost una prea frumoasă, încearcă de aici înainte să priveşti mai mult părţile bune din toată situaţia.

Cu siguranţă ai uitat să îi apreciezi pe cei pe care îi iubeşti, dar nu e timpul pierdut să îţi dai seama. Încă mai ai o şansă să recuperezi lucruri importante, dar fă primul pas şi lasă egoismul deoparte!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei dori să comunici mai mult cu partenerul de viaţă, iar asta nu poate aduce decât lucruri bune relaţiei.

De asemenea, veşti bune se anunţă şi pentru nativele singure care au chef de vorbăraie cu oricine le iese în cale. Atât timp cât păstrezi limita şi nu devii obositoare pentru cei din jurul tău, totul va ieşi aşa cum ţi-ai planificat!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Trebuie să realizezi în această săptămână că faci ceva greşit în raport cu relaţia ta de cuplu.

Acum e momentul să îţi dai seama că eşti mult prea sufocantă şi nu faci altceva decât să îţi îndepărtezi partenerul de lângă tine. Nu e încă prea târziu să iei măsuri, pentru că atât tu, cât şi el vă purtaţi sentimente sincere reciproc. Dragostea nu a dispărut, dar poţi avea de-a face şi cu obsesia!

Leu(22 iulie - 22 august)

Aceste zile pot fi cele mai fericite pentru tine pe plan sentimental.

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e posibil să primeşti o cerere în căsătorie sau să afli o veste bună despre un moştenitor mult aşteptat. Şi chiar dacă eşti singură, puterea ta de atracţie este mai mare decât oricând şi te poate ajuta să faci pe oricine să îţi cadă la picioare.  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru tine, zilele trec cam greu din cauza situaţiei tale amoroase.

Indiferent dacă eşti căsătorită sau nu, cert e că relaţia în care eşti implicată nu îţi oferă ceea ce ai nevoie. Din păcate, plânsetele, certurile, urletele de disperare sau indiferenţa nu sunt băgate în seamă de către partenerul tău de viaţă. E momentul să iei o decizie serioasă în ceea ce priveşte fericirea ta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Indiferenţa şi orgoliul de care dai dovadă ar putea să îţi creeze mari greutăţi pe plan personal în aceste zile.

O banală ceartă se poate sfârşi extrem de urât din cauza faptului că nu ştii unde să te opreşti şi nu ai nici cea mai vagă ideea despre cum trebuie să te porţi cu persoana iubită. Din păcate, când vei regreta va fi prea târziu!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În aceste zile vei considera mai importante alte aspecte ale vieţii tale decât cel sentimental.

E de prisos să îţi spună lumea că acţionezi greşit, pentru că eşti prea pornită să termini ce ai început. Cel mai probabil este vorba de o chestiune profesională, dar care îţi va crea multe probleme în viitor. Cu toate că îţi atingi ţelul, vei pierde încrederea persoanei iubite!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Zilele acestea sunt destul de instabile pentru tine pe plan amoros.

Atunci când crezi că totul e bine şi frumos între tine şi partener, apare ceva care întoarce totul pe dos. Nu îţi poţi explica această tensiune şi schimbare de dispoziţie a iubitului sau soţului tău, însă nu e cazul să întorci privirea asupra ta şi să te vezi pe tine vinovată. În niciun caz!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E momentul ca atât tu, cât şi partenerul tău de viaţă să faceţi ceva pentru ca viaţa voastră să devină mai interesantă.

Aveţi nevoie de mai multe activităţi noi împreună, pentru că monotonia a început să se instaleze în cuplul vostru. Asta nu vă pune relaţia în pericol, însă nu ar strica să vă animaţi puţin!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ascultă de sfaturile celor dragi în aceste zile în ceea ce priveşte o chestiune personală.

Atât timp cât li te-ai destăinuit, acum acceptă sfaturile lor care sunt oferite cu cele mai bune intenţii. E posibil să te fi îndrăgostit de o persoană nepotrivită pentru tine, iar faptul că cei din jur îţi argumentează de ce aceasta te poate trage în jos îţi poate deschide ochii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă în timpul săptămânii nu ai foarte mult timp liber pentru iubitul tău, atunci recuperează în weekend!

Lasă alte planuri pentru altădată şi acum axează-te pe relaţia voastră intimă. Nu aţi mai fost de multă vreme doar voi doi plecaţi undeva, aşa că puteţi alege o destinaţie care vă place amândurora şi să fugiţi în lume!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod