Zodiile care nu pot renunţa la trecut. Iată care sunt!

Zodia ta îţi dezvăluie dacă eşti ancorată în trecut sau dacă trăieşti în prezent şi te bucuri de fiecare clipă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viaţa e ca o competiţie pentru tine şi trăieşti pentru provocări.

Dacă nu e nimic de învins, care e scopul? Pentru tine, cu cât ai un trecut mai plin, cu atât e mai bine. Tu vrei cât mai multe obstacole, astfel încât să poţi învăţa lecţii şi să evoluezi cât mai mult posibil. Vezi viaţa ca pe un sport echitabil şi vrei să ieşi câştigătoare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu eşti cel mai încăpăţânat semn zodiacal.

Când vine vorba de trecut, totuşi, aceasta poate deveni o trăsătură utilă. Tu urăşti nesiguranţa şi asta te face să ai o voinţă de fier pentru a putea trece peste orice care ar putea să îţi destabilizeze viaţa. Transformi trecutul într-o lecţie şi devii mai încrezătoare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu vrei să uiţi trecutul şi să înveţi din greşelile făcute, dar asta nu se va întâmpla aşa uşor.

Eşti o persoană foarte schimbătoare şi îţi modifici rapid modul de gândire. Trebuie să laşi trecutul să îţi influenţeze în mod pozitiv viitorul, altfel vei rămâne înţepenită acolo. Tu iubeşti să înveţi şi să te adaptezi, ai nevoie doar de puţin timp pentru asta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este pur şi simplu ceva nativ pentru tine să te conectezi emoţional la tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta, indiferent cât de nesimnificative ar fi unele lucruri.

O perspectivă pesimistă nu te va lăsa să mergi mai departe, iar dacă tu nu poţi trece pestre trecutul tău, atunci ai impresia că nimeni nu poate.

Leu(22 iulie - 22 august)

Tu faci tot felul de lucruri ciudate pentru ca egoul să nu îţi fie afectat, iar asta facilitează uitarea trecutului.

Dacă te faci să crezi că nu a fost aşa de rău, cu siguranţă vei ajunge să crezi asta. Tu iubeşti viaţa şi vrei să o trăieşti la maximum, şi nu poţi face asta dacă accepţi doar urcuşurile, pentru că există şi coborâşuri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Atenţia ta la detalii este probabil un lucru bun în cele mai multe cazuri, dar nu şi în această situaţie.

Eşti cunoscută ca fiind extrem de analitică şi poţi exagera atunci când vine vorba de trecut. Ca Fecioară, eşti blocată în lucruri care s-au întâmplat deja, fie că a fost ieri sau acum cinci ani. Şi nu pare să te mişti mai departe. Repeţi scenarii mereu în cap şi obţii rezultate diferite de fiecare dată. Te întrebi oare ce s-ar fi putut întâmpla dacă acţionai altfel. Tu dai drumul trecutului cel mai greu din întreg zodiacul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă eşti o Balanţă, probabil nu îţi place să fii singură cu gândurile tale.

Poţi cădea uşor într-un izvor de auto-dramatism şi îşi vei plânge singură de milă atunci când începi să te gândeşti la trecut. Nu te ajută să ţii totul în tine, ci mai degrabă ar trebui să te confrunţi cu cei care ai o problemă. Tinzi să te concentrezi pe trecut, şi nu pe viitor, iar asta te împiedică să avansezi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii au probleme în a lăsa trecutul în urmă, mai ales dacă e vorba de ceva ce i-a rănit pe ei sau pe cei apropiaţi lor.

Vor păstra în suflet acel lucru până în ziua în care vor muri şi poate fi destul de greu să progresezi atunci când trăieşti cu atâta furie. Cu cât un Scorpion învaţă mai repede să ierte, cu atât va putea să aibă o viaţă mai bună.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai mare putere a ta este optimismul.

Tu refuzi să rămâi ancorată în trecut atât timp cât el te împiedică să evoluezi şi să priveşti cu optimism spre viitor. Sigur, viaţa e dură, dar tu vei găsi părţi bune în orice ţi se întâmplă. Nimic nu te va ţine în urmă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti capabilă să uiţi de trecut, pentru că pui mereu răul în faţă, iar trecutul tău e mai frumos decât ai prevăzut.

Atunci când te aştepţi la astfel de lucruri, aproape totul pare o surpriză plăcută. Eşti pregătită mental pentru orice, şi chiar şi o banală plimbare prin parc te poate ajuta să apreciezi mai mult lucrurile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Excelezi în gândirea profundă şi te gândeşti cu teamă la trecut.

Eşti foarte bun în rezolvarea problemelor, dar asta nu înseamnă că nu mai ai scăpări. Cel mai probabil petreci o bună perioadă din timpul tău liber reluând trecutul, dar vei veni cu o soluţie şi cu un plan pentru a profita la maximum de situaţie. Un Vărsător va fi prins în trecut, dar nu pentru mult timp, pentru că îşi va regăsi rapid calea cea dreaptă.  

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă nu îţi doreşti acest lucru, trecutul pare să te bântuie mereu.

Eşti prea dură cu tine. De multe ori te simţi ca o victimă a propriilor tale gânduri şi te opreşti din evoluţie. La fel ca şi Fecioara, tu răstorni totul. Lucrul acela jenant pe care l-ai făcut în liceu? Da, eviţi pe oricine de la şcoală din cauza lui. E greu să evoluezi şi să crezi dacă te cramponezi în astfel de lucruri!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod