Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 28 ianuarie-3 februarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă pe cât posibil să petreci cât mai mult timp alături de prieteni în această săptămână.

Dacă nu stai prea bine cu dragostea, fă tot posibilul să nu simţi lipsa ei. Dacă te înconjori de persoanele care te iubesc necondiţionat, cu siguranţă vei primi cu mai mult optimism spre viitor. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, fă primul pas spre căsătorie!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână vei avea parte atât de momente plăcute, cât şi neplăcute alături de partenerul de viaţă.

Cu toate acestea, eşti mulţumit de viaţa ta şi nu ai vrea să schimbi nimic. Dacă eşti singur, nu ar strica să fii mai curajos şi să faci tu primul pas spre întâlniri romantice sau declaraţii de iubire.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această săptămână vei avea parte de numeroase discuţii cu persoana iubită.

Cel mai probabil va fi vorba de gelozie, însă fără motive concrete. Dacă partenerul de viaţă te sufocă şi devine posesiv peste măsură, încearcă să-i explici şi să îi oferi lămuririle de care are nevoie. De cele mai multe ori, comunicarea este cheia rezolvării tuturor problemelor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragostea nu este un capitol la care să excelezi în această săptămână, însă nu te preocupă prea mult acest subiect.

Fie că eşti singur sau eşti implicat într-o relaţie serioasă, cert este că gândul îţi zboară în cu totul altă parte. Cel mai probabil este vorba de afaceri sau despre o tranzacţie financiară de mare anvergură.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă pe cât posibil să nu acţionezi impulsiv în această săptămână.

Dacă te nemulţumeşte ceva la persoana iubită, gândeşte de două ori înainte de a vorbi. E posibil ca pe fondul mai multor griji pe care le ai să reacţionezi exagerat şi să îţi creezi astfel mai multe neplăceri decât ai deja. Ascultă de sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă de viaţă decât tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de tot suportul necesar din partea persoanei iubite.

E posibil să ai emoţii din cauza unor evenimente pe care trebuie să le organizezi sau la care trebuie să participi şi, astfel, să ai nevoie de încurajări pentru a putea reuşi. Dacă vei vedea că cei din jurul tău au încredere în tine şi în forţele tale, te vei impulsiona şi mai mult să nu îi dezamăgeşti.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta nu îţi stă gândul la iubire, pentru că ai în cap numai bani, tranzacţii şi afaceri.

Nu este o situaţie care se întâmplă prea des, de aceea persoana iubită te înţelege şi chiar se oferă să te ajute. Cu toate acestea, indiferent de problemele pe care le întâmpini, nu îţi vărsa nervii pe cei care nu au nicio vină şi care sunt acolo pentru tine necondiţionat.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta ai putea fi atras mai mult de sfera profesională decât de atmosfera familială.

Din păcate, în cazul în care ai copii, aceştia vor simţi lipsa ta şi vor avea de suferit. Încearcă pe cât posibil să trăieşti în echilibru şi să îţi stabileşti priorităţile. Este corect ca cei din jurul tău să ştie la ce să se aştepte din partea ta, de aceea nu le da speranţe deşarte!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă să îţi dai seama ce fel de oameni ai lângă tine şi nu te încrede în prima persoană care are cuvintele la ea.

Dacă eşti singur şi eşti în căutarea unui partener, fă alegerea finală după fapte, nu după vorbe. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, e posibil ca partenerul de viaţă să îţi reproşeze faptul că petreci prea mult timp la locul de muncă. Nu ar fi exclus să te bănuiască de infidelitate!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încă din primele zile ale acestei săptămâni se vor cunoaşte îmbunătăţiri în relaţia ta de cuplu.

Comunicarea este mai eficientă, iar acest lucru duce la o apropiere între tine şi partenerul de viaţă. Dacă aveţi probleme la care nu v-aţi putut pune de acord în trecut, acum este momentul să le readuceţi în prim-plan. Dacă eşti singur, vei căuta să te distrezi şi să-ţi trăieşti viaţa aşa cum nu ai mai făcut-o niciodată.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Discuţiile aprinse dintre tine şi partener îi vor afecta pe cei dragi din jurul vostru, mai ales pe copii, dacă este cazul.

Atât tu, cât şi partenerul de viaţă ar trebui să vă ţineţi problemele private şi să nu vi le expuneţi în faţa celor care suferă din pricina asta. Dacă la mijloc este ceva grav, luaţi o decizie matură fără a implica pe nimeni. Chiar dacă este vorba de despărţire sau divorţ, scopul este să fie linişte pe viitor.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Pentru că eşti o fire foarte schimbătoare, în această săptămână îţi vei surprinde plăcut prietenii, dar neplăcut partenerul de viaţă.

Dacă în ultima perioadă te-ai comportat ireproşabil în ceea ce priveşte relaţia amoroasă, acum eşti de nerecunoscut. Când toate lucrurile păreau să fi intrat pe făgaşul normal, dispari din senin şi eşti mai mult preocupat de distracţie. E posibil să fii tentat să calci strâmb, iar dacă acest lucru se va întâmpla, vor exista repercusiuni grave.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod