Cum să te îmbraci în 2019, în funcţie de zodia ta

În acest an, micşorează-ţi garderoba pentru a o putea manevra mai uşor. Păstrează doar ceea ce ţi se potriveşte!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Femeia Berbec are un talent înnăscut de a arăta fabulos.

Optează pentru o vestimentaţie echilibrată. Pentru a profita la maximum de tendinţe, adaugă un blazer peste o rochie sau peste o ţinută de zi cu zi. Optează pentru alb la ţinutele sport şi nu uita să ai o pereche de adidaşi pentru timpul liber.  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Femeia din zodia Taur are gusturi deosebite.

Confortul şi stilul sunt foarte importante pentru ea. O rochie tip tricou şi articole vestimentare din ţesături fine, cum ar fi catifeaua sau caşmirul sunt esenţiale pentru tine. Accesoriile ar trebui să meargă pe linia clasică, cum ar fi o eşarfă luxoasă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativa din Gemeni ar trebui să poarte articole vestimentare croşetate sau rochii care îmbină mai multe culori.

Alege accesorii la fel de îndrăzneşe, fie că este vorba de ochelari de soare coloraţi sau tocuri inedite. În plus, eşti zodia care are curajul să încerce un machiaj la fel de inedit.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racului îi place să păstreze lucrurile consecvente.

Ţinutele confecţionate manual şi comode ar trebui să facă parte din garderoba ta anul acesta. Un look clasic cu modele florale şi cercuri s-ar potrivi perfect la rochii. Schimbă tocurile cu pantofi în diverse modele şi texturi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Femeia din zodia Leu vorbeşte prin stilul său.

Ce e la suprafaţă contează, iar texturile şi detaliile sunt esenţiale. O rochie cu bretele sau modelele cu cordon metalic te vor ajuta să arăţi fabulos anul acesta. Vei fi mereu în căutarea unor accesorii noi, începând de la genţi până la bijuterii de marcă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Femeia din această zodie trebuie să treacă la nivelul următor în ceea ce priveşte vestimentaţia.

Poţi adăuga ţinutelor clasice o broderie multi-colorată. Bijuteriile geometrice delicate vor adăuga un plus ţinutei tale. Când vine vorba de încălţăminte, alege tocurile practice. De asemenea, pentru a compensa detaliile feminine, alege ceasuri voluminoase.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Acest semn zodical se pricepe de minune la obţinerea unui echilibru perfect între elementele contrastante.

Ţinutele fosforescente cu detalii subtile sunt făcute pentru el. Şi accesoriile trebuie să aibă un echilibru, să fie atât stilate, cât şi practice. O linie metalică în jurul ochilor îi va lumina faţa.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Negrul nu se va demoda niciodată, iar Scorpionul ştie cel mai bine acest lucru.

Acest semn jonglează cu eleganţa şi practicitatea, iar rezultatul este incredibil. Optează pentru rochii inegale şi texturi de suprafaţă. Jacheta de motociclist cu ceva detalii te poate scoate din anonimat!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorului îi place moda.

Articolele şi detaliile metalice vor fi perfecte pentru tine în acest an. Nu uita nici de accesoriile cu ştrasuri şi franjuri. De asemenea, nimeni nu ar fi mai potrivit decât tine să poarte un ruj închis şi îndrăzneţ.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nimeni nu apreciază luxul mai mult decât femeia din Capricorn.

Ea este mereu în căutarea unor designuri funcţionale. Optează pentru haine delicate la locul de muncă, cum ar fi pantalonii largi. Alte tendinţe pe care le poţi încerca ar fi bulinele, dungile şi ţinutele monocromatice. Bijuteriile subţiri inspirate din arhitectură sunt perfecte şi, de asemenea, şi genţile supradimensionale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Sensibilitatea femeii din Vărsător este greu de înţeles, ceea ce o face extrem de interesantă.

Alege pentru acest an culorile vii şi modelele ciudate. Adaugă fildeş, sandale multicolore şi ojă în nuanţe strălucitoare, cum ar fi portocaliul.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Femeia din zodia Peşti are o înclinaţie pentru haine fluide, ţesături moi, motive delicate şi jachete lucioase.

Accesoriile trebuie să aibă aceleaşi calităţi aerisite, dar să fie şi puţin ciudate. Vestimentaţia ta din acest an trebuie să fie o combinaţie între practic şi îndrăzneţ.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod