Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti uşor irascibilă în această săptămână, lucru care îţi poate crea probleme pe plan sentimental.

Ce-i drept, poate ai motive să fii stresată, însă asta nu îţi dă dreptul de a te răzbuna pe cei dragi. Dacă partenerul tău îţi dă unele sfaturi, nu trebuie să i-o iei în nume de rău, ci să apreciezi ceea ce face pentru tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în această săptămână să apară unele discuţii în contradictoriu cu persoanele dragi. 

Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că între voi a lipsit cu desăvârşire comunicarea în ultimul timp. Dacă iubitul tău încearcă să îţi spună anumite lucruri, acordă timp pentru a-l asculta şi pentru a-l înţelege. În cazul în care ai copii, satisface-le acestora nevoile!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei da dovadă de multă energie în această săptămână mai ales pe plan sentimental.

Ai grijă totuşi să nu exagerezi şi să nu fii prea expansivă cu acţiunile tale! Dacă te dai prea mult în spectacol, partenerul tău de viaţă va fi deranjat. Spune ceea ce simţi şi exprimă-ţi sentimentele deschis, dar ai grijă să nu întreci limita! 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai planuri mari de viitor, şi deşi acestea nu te includ doar pe tine, refuzi să le comunici celor implicaţi. 

Cel mai probabil este vorba despre partenerul tău de viaţă alături de care te visezi. Cu siguranţă şi el îşi doreşte acelaşi lucru, adică o familie perfectă alături de tine. Dacă nu vă comunicaţi dorinţele, e posibil ca visurile voastre să nu devină realitate.

Leu(22 iulie - 22 august)

Partenerul tău de viaţă este cel care te inspiră şi te impulsionează în momentele cele mai importante.

În această săptămână vei avea nevoie de sprijinul lui mai mult decât oricând. Cu toate că nu e indicat ca aceste două planuri să fie amestecate, zilele acestea viaţa privată îşi va pune amprenta asupra celei profesionale într-un mod pozitiv. 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână, partenerul tău de viaţă te va surprinde plăcut cu acele cadouri pe care ţi le-ai dorit dintotdeauna.

Vei fi extrem de fericită şi îi vei arăta afecţiunea în fiecare zi a acestei săptămâni. Rar se întâmplă acest lucru aşa că iubitul sau soţul tău se va arăta extrem de surprins. Nimic nu poate sta în calea fericirii tale atât timp cât vă respectaţi. 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei avea mult de furcă cu jumătatea ta. 

Oricât de mult i-ai explicat, acesta se încăpăţânează să facă numai ca el şi să te aducă pe culmile disperării. Din fericire, poţi conta pe sprijinul rudelor ori al prietenilor tăi. Totuşi, chiar dacă ţi se va oferi ocazia de a te răzbuna pe acesta, e mai bine să nu o faci deoarece vei iniţia un război imposibil de câştigat.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viaţa ta sentimentală va cunoaşte o etapă înfloritoare în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă.

Se pune accentul pe viaţa ta sexuală şi pe competenţele tale în dormitor. Din fericire, vei da dovadă de mai mult curaj în ceea ce priveşte experimentarea lucrurilor noi. Nu se ştie de unde vine această energie însă este sigur că iubitul sau soţul tău va fi extrem de fericit. 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Între tine şi partenerul tău de viaţă vor apărea numeroase divergenţe în această săptămână.

E posibil ca acest conflict să fie aţâţat de problemele financiare cu care vă confruntaţi de o bună perioadă de timp. S-ar putea ajunge la reproşuri serioase şi la regrete inutile. Dacă aveţi posibilitatea, apelaţi la ajutorul rudelor sau prietenilor voştri!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta va fi plină de emoţii puternice.

Dacă nu eşti implicată sentimental, sunt şanse mari ca în cursul acestor zile să îţi cunoşti alesul inimii. Dă dovadă de înţelepciune şi nu te arunca în braţele primului venit! Dacă ai pe cineva alături, oferă-i toată afecţiunea de care are nevoie în aceste momente! 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În aceasă săptămână vei primi ajutor din partea celor dragi în vederea atingerii  obiectivelor tale personale.

Dacă îţi doreşti o familie şi copii,  acum este momentul să iei taurul de coarne. Comunică permanent cu alesul inimii tale şi împreună veţi găsi cea mai bună soluţie. Dacă eşti singură, ieşi mai mult în oraş, distrează-te şi nu lăsa disperarea să pună stăpânire pe viaţa ta!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Manipulează-ţi partenerul de viaţă astfel încât să poţi obţine tot ce îţi doreşti în decursul acestei săptămâni!

Cu toate că cei din jur ar putea să te judece pentru felul în care îl tratezi, lucrul acesta ar trebui să fie ultimul la care te gândeşti. Urmăreşte-ţi interesul, căci cu siguranţă dacă tu eşti fericită, şi partenerul tău va fi. Nu există riscul ca relaţia ta să se degradeze. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod