Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 26 iunie-2 iulie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu sunt excluse discuţiile în contradictoriu între tine şi partenerul tău de viaţă în această săptămână.

Cert e că totul porneşte de la nimicuri, aşa că încearcă să îţi gestionezi mai bine ieşirile şi reacţiile deplasate. E posibil să fie doar vina ta pentru tot ce se petrece, şi asta din cauza faptului că nu ştii când să te opreşti din cicăleală.

Leu(22 iulie - 22 august)

Evită în aceste zile să asculţi bârfele despre tine sau relaţia ta.

Şi chiar dacă le asculţi fără să vrei, e important să nu le pui la sufelt. Tu ştii cel mai bine ce te face fericită, aşa că nu ai nevoie de sfaturile gratuite ale nimănui. Dacă eşti singură, concentrează-te mai mult pe rude şi pe relaţiile cu aceştia care s-au cam răcit în ultima perioadă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală s-a mai liniştit, deşi tu eşti o fire agitată.

Cu toate că ai nevoie în permanenţă de ceva care să te scoată din rutină, fie ea şi o ceartă, acum pare că te-ai maturizat. Vestea bună este că dacă îţi doreşti linişte, totul depinde doar de tine ca să o obţii. Partenerul tău de viaţă încearcă să te mulţumească pe cât posibil, aşa că apreciază-l pentru asta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te răzgândeşti foarte uşor, iar această atitutdine a ta îţi poate zăpăci partenerul. Nu te juca cu focul pentru că răbdarea lui e la limită.

E foarte important să gândeşti şi să acţionezi matur, mai ales atunci când vine vorba de lucruri serioase. Dacă eşti singură, eşti pusă pe cucerit, însă ai tendinţa de a te da prea mult în spectacol. Nu risca să cazi în penibil!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, ele au şansa de a-şi anima puţin viaţa sentimentală.

O persoană apropiată ţie se poate transforma în mai mult decât un prieten bun, trebuie doar să deschizi ochii larg şi să vezi înăuntrul ei. Fecioarele implicate în relaţii serioase nu au parte de schimbări notabile pe acest plan.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai o relaţie la distanţă, acum este momentul să faci primul pas pentru apropierea de partenerul tău de viaţă.

Nu trebuie să fii orgolioasă, ci doar să urmezi ce îţi dictează inima. Acum e vorba de sentimente, aşa că dacă ai ocazia de a te muta unde iubitul tău locuieşte, nu mai sta pe gânduri. Cu siguranaţă nu vei regreta această decizie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important să ştii cum să gestionezi o situaţie tensionată în cuplu.

Zilele acestea pot fi dovada vie a iubirii pe care i-o porţi partenerului de viaţă, dar e valabil şi în cazul lui. Viaţa voastră ar putea avea de suferit din cauza unor vorbe sau reproşuri urâte pe care nu le puteţi ţine sub control. Dacă nu reuşiţi singuri, cereţi ajutorul unui psiholog!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă ai multe pe cap, nu îţi ignora viaţa personală în cursul acestei săptămâni.

Totul ţine doar de tine, de programul şi de energia ta. Dacă te organizezi mai bine, cu siguranţă vei avea timp să împaci pe toată lumea. Pentru nativele singure, viaţa e mult mai simplă, vei face numai ce vrei tu şi nu îţi va păsa de nimeni şi nimic. Profită cât poţi de această independenţă, nu va dura o veşnicie!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E momentul să reaprinzi flacăra iubirii dintre tine şi partenerul de viaţă.

În ultima perioadă nu v-aţi mai arătat deloc iubirea pe care v-o purtaţi şi aţi putea începe să credeţi că ea nu mai există. O vacanţă doar voi doi e tot ce vă trebuie, şi dacă nu aveţi copii, poate chiar concepeţi unul. Nativele singure sunt puse pe flirt şi distracţie.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă timpul tău e limitat, ar fi indicat să acorzi mai multă atenţie vieţii tale sentimentale.

Partenerul tău are nevoie de prezenţa ta, aşa că încearcă măcar în zilele libere să i te dedici exclusiv. Dacă eşti singură, nu ar fi rău să accepţi invitaţiile admiratorilor tăi. Cu cât socializezi mai mutl, cu atât ai şansa de a-ţi găsi alesul inimii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important să nu vii acasă cu energii negative, altfel viaţa ta sentimentală ar putea fi afectată.

Încearcă să laşi grijile deoparte în timpul tău liber şi să te ocupi de copii sau de partener, în funcţie de caz. În situaţia în care eşti singură şi ai mult timp liber, atunci te poţi axa mai mult pe serviciu pentru a ajunge unde ţi-ai propus într-un timp mai scurt.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu este exclus ca în aceste zile să ţi se reproşeze faptul că eşti indiferentă.

Partenerul tău de viaţă are toate motivele să o facă, mai ales dacă şi tu ai sesizat că în ultimul timp nu prea mai ai timp de el. Dacă eşti singură, dispoziţia ta nu e una prea bună şi te apropii cu paşi repezi spre depresie. Schimbă ceva în viaţa ta şi bucură-te mai mult de ceea ce ai!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod