Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 25 septembrie-1 octombrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână, mai ales dacă eşti implicată într-o relaţie de lungă durată.

Este foarte importantă comunicarea dintre tine şi partener în aceste zile, doar aşa veţi reuşi să sudaţi şi mai mult relaţie. În cazul în care eşti singură, cel mai probabil tot socializarea te poate scoate din depresie şi îţi poate aduce mai mulţi pretendenţi decât sperai. Cu toate acestea, nu oferi oricui şansa de a face parte din viaţa ta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Zilele acestea sunt numai bune pentru a încerca să repari ceva stricat în relaţia amoroasă.

Dacă tu şi iubitul tău sunteţi certaţi, e momentul să porneşti o discuţie onestă cu acesta. Dacă vă veţi spune tot ce aveţi pe suflet, aveţi toate şansele să puteţi rezolva problemele mici cu care vă confruntaţi. Dacă eşti o nativă singură, se anunţă un weekend agitat şi plin de evenimente tentante.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să petreci mai mult timp alături de iubitul sau de soţul tău în această săptămână.

E posibil ca persoana dragă să aibă nevoie de un sfat din partea ta sau pur şi simplu de afecţiune. Nu îi ignora necesităţile dacă nu vrei ca acesta să se îndepărteze de tine. Dacă eşti singură, un gest romantic din partea unui admirator mai vechi ar putea să te arunce în braţele lui pentru totdeauna. Cu toate acestea, analizează bine mişcările lui şi vezi dacă sunt sincere.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se anunţă evenimente notabile în viaţa ta sentimentală în această săptămână.

Cel mai probabil este vorba despre o nuntă sau un botez, sau pur şi simplu doar o cerere în căsătorie sau un test de sarcină pozitiv. Cert este că oricare dintre aceste lucruri îţi umplu inima de bucurie. Dacă eşti o nativă singură, e important să găseşti pe cineva cu care să formezi o echipă, nu o relaţie ca cele anterioare în care doar tu depuneai eforturi pentru ca lucrurile să funcţioneze.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cu siguranţă acum îţi trăieşti visul, pentru că lucrurile pe plan sentimental merg extrem de bine.

Dacă eşti pe punctul de a-ţi întemeia o familie, acum ai parte de momentele cele mai frumoase. Cu toate că eşti emoţionată, aceste emoţii sunt constructive şi extrem de plăcute. Dacă eşti o nativă singură, încearcă să te axezi mai mult pe prieteni şi familie, au mare nevoie de tine acum.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta amoroasă nu este nici pe aproape pe punctul de a se linişti, însă nu trebuie să îţi pierzi speranţa.

Chiar dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă de multă vreme, firea ta sceptică ar trebui să te ajute dacă dai piept cu situaţii stresante şi neplăcute. Dacă ai bănuieli că partenerul tău face ceva greşit, e important să nu acuzi înainte de a fi sigură că toate informaţiile pe care le deţii sunt adevărate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa ta amoroasă începe să se îmbunătăţească în această săptămână, contrar aparenţelor.

Cu toate că eşti o persoană foarte orgolioasă şi căpoasă, în aceste zile vei realiza că e important să laşi de la tine pentru ca tensiunile dintre tine şi partener să dispară. E momentul să îi faci mai mult pe plac, chiar dacă atât tu, cât şi el conştientizaţi că e vorba doar de mofturi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viaţa amoroasă nu e în centrul atenţiei tale, ba chiar se poate spune că o ignori complet.

Din fericire, aceasta nu necesită în acest moment prea multe intervenţii din partea ta, însă în alte condiţii ar trebui să fii prudentă. Pentru că te bucuri de atât de multă înţelegere din partea partenerului, ar trebui să profiţi pentru a te axa pe carieră sau pe unele rude care au nevoie de tine în aceste zile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână ţi-ar putea fi destul de greu să te împarţi echitabil între toate sectoarele vieţii tale.

Pentru a nu te extenua inutil, analizează care sunt cele mai urgente probleme şi ocupă-te de ele. Dacă partenerul tău îţi aduce reproşuri deşi tu gândeşti atât de responsabil, atunci ar trebui să ai o discuţie serioasă cu el. Nu permite nimănui să te judece sau să îţi creeze şi mai multe greutăţi decât ai!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu se anunţă evenimente pe plan sentimental în această săptămână pentru tine, cu toate că ţi-ai dori mai multă acţiune.

Chiar dacă simţi că te plictiseşti şi ai intrat într-o rutină pentru care nu găseşti soluţii, nu trebuie să te laşi păgubaşă. Dacă în cursul săptămânii eşti prea obosită de la serviciu, rezervă-ţi weekend-ul doar pentru partenerul tău. Câteva momente de intimitate, plus ceva romatism pot fi de mare ajutor pentru relaţia voastră.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În aceste zile ar trebui să renunţi la dependenţa de iubitul tău şi să încerci să ai şi tu o viaţă.

Nu e în regulă să fii atât de posesivă, nici pentru tine, dar nici pentru el. Din când în când ar trebui să îţi aloci timp doar pentru tine şi prietenii tăi, pentru răsfăţ personal şi activiţi în care să nu îţi incluzi partenerul. De asemenea, trebuie să realizezi că nevoile lui sunt aceleaşi, însă poate nu are curaj să ţi le spună!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să vorbeşti mai deschis cu partenerul tău în aceste zile, pentru că acesta trece printr-o oarecare nesiguranţă.

Dacă are nevoie de unele confirămări, e necesar să îl asculţi şi să îi spui adevărul, nu să îl repezi ca şi cum ar fi total neimportant pentru tine. Pentru a conştientiza mai bine ce simte, încearcă să intri în pielea lui şi atunci vei înţelege totul. Toată lumea merită să fie respectată!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod