Horoscopul banilor în săptămâna 25 septembrie-1 octombrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se prea poate ca în această săptămână să îţi iasă în cale oferte de nerefuzat.

Cu toate că nu ai face orice pentru bani, acum mai mult decât oricând eşti tentată să îţi asumi riscuri. Atât timp cât nu îţi superi şefii ingorându-le sarcinile urgente, îţi poţi vedea liniştită şi de alte treburi pe care le ai şi care ar putea să îţi aducă mai mulţi bani. Fii ambiţioasă şi nu te mulţumi cu puţin!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fă-te respectată la locul de muncă şi nu permite nimăui în această săptămână să profite de tine şi de timpul tău.

Chiar dacă eşti tentată să accepţi propunerile superiorilor tăi, e foarte important să nu renunţi la viaţa persoană pentru job. Banii care ţi se promit pot avea trai scurt, iar relaţia ta amoroasă sau viaţa de familie ar putea avea se suferit dacă alegi doar cariera!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu se anunţă schimbări pe plan financiar pentru tine, însă nu o duci atât de rău precum vrei să arăţi lumii.

Încearcă să nu te mai plângi fără motiv în faţa colegilor de muncă, altfel ar putea ca aceştia să nu te mai suporte şi să cedeze nervos. Atunci când te văd atât de nedreaptă şi nerecunoscătoare, vor lua decizia să se îndepărteze de tine. Fii mulţumită cu ceea ce ai şi nu mai cere atât de multă atenţie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai o viaţă profesională activă şi nu fugi deloc de muncă.

Îţi place să pui pasiune în tot ceea ce faci, iar atitudinea îţi poate aduce banii de care ai nevoie în aceste zile. Cu toate că nu va fi o aşa mare diferenţă, cert este că vei primi un bonus sau o sumă modică de bani care te va ajuta să îţi achiţi o cheltuială sau o datorie mai veche. Duci o viaţă modestă şi nu ai nimic de reproşat!

Leu(22 iulie - 22 august)

Orice se va întâmpla în această săptămână la locul de muncă, tu nu trebuie să cedezi.

Fie că este vorba de şeful tău sau de un coleg, dacă ştii că ai dreptate nu renunţa la ideile tale! Ambiţia ta ar putea fi apreciată în cele din urmă, chiar dacă la început e de speriat. Cel mai probabil vei scoate pe cineva dintr-o situaţie delicată şi vei fi premiată pentru asta, cu bani!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu ai parte de neplăceri pe plan financiar în aceste zile, însă în weekend s-ar putea să fii nevoită să cheltui mai mult decât ţi-ai dori.

Fie ai o obligaţie sau trebuie să participi la un eveniment, cert este că trebuie să investeşti în asta. Vestea bună e că te vei simţi minunat şi nu vei regreta nicio clipă că ai băgat adânc mâna în buzunar. Important este ca apoi să încerci să fii mai strângătoare!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Fie că este vorba de familie sau de carieră, cert este că eşti cu capul în nori în această săptămână.

În ultima perioadă nu prea ai mai fost atentă la bani, iar acum te poţi trezi cu buzunarele goale atunci când ai mai mare nevoie. Dacă ai dat bani cu împrumut cuiva în ultima perioadă, lasă ruşinea deoparte şi cere ce ţi se cuvine în cel mai scurt timp!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai toate şansele ca în această perioadă să recuperezi toţi banii pe care i-ai pierdut recent.

Îţi vei reveni spectaculos, lucru care va fi extrem de apreciat de şefi şi foarte invidiat de colegi. Important e ca tu să îţi vezi de treabă şi să îţi urmăreşti interesul cu ambiţie şi devotament.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Banii sunt cei mai importanţi pentru tine în această săptămână, însă haosul din jurul tău ar putea să te tragă puţin înapoi pe plan financiar.

Ai multe idei, însă nu vei putea să le pui pe toate în practică în aceste zile. Fii pregătită pentru orice, pentru că vei avea parte de pierderi care îţi vot aduce o mare dezamăgire în suflet.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Totul depinde doar de tine şi nimeni nu te poate opri dacă decizi că vrei să faci o schimbare pe plan profesional.

Dacă ţi-ai găsit ceva mai bun, nu ezita nicio clipă să accepţi oferta. Cu toate că situaţia ta financiară este una bună, această mutare te poate ajuta mult să evoluezi. Ascultă de sfaturile partenerului de viaţă sau ale unui prieten drag.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu stai prea bine cu banii în această săptămână, însă nu îţi place doar să tragi concluzii şi să te plângi.

Dacă ceri acum ajutorul unei persoane apropiate, e posibil să fie şansa ta de a te afirma. Ai nevoie doar de un mic suport şi de ambiţia ta activată la maximum. Nu ezita să munceşti suplimetar dacă ţi se cere acest lucru!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este o perioadă bună pentru afaceri şi negocieri, însă trebuie să găseşti acei parteneri în care chiar să ai încredere.

Fii foarte atentă, pentru că poate exista pe lângă tine o persoană mai şireată decât ţi-ai imaginat. Situaţia ta financiară este una foarte bună, de aceea mulţi au tendinţa de a se da pe lângă tine acum pentru a profita de tine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod