Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 25 februarie-3 martie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta nu ai de gând să uiţi de nicio persoană dragă ţie.

E posibil ca partenerul de viaţă să fie chiar gelos din cauza faptului că nu îi acorzi lui cea mai mare atenţie. Cu toate acestea, nu îi permite să îţi strice voia bună şi fii destul de tranşant cu privire la el. Ştii foarte bine că nu greşeşti cu nimic şi îl implici în toate activităţile tale, dar nu îţi poate cere să i te dedici numai lui.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru Taurii singuri, pentru că aceştia au toate şansele să cunoască persoane interesante.

Se vor simţi atraşi de cei cu care pot purta discuţii intelectuale şi cu care împărtăşesc aceleaşi pasiuni. Dacă eşti implicat deja într-o relaţie serioasă, nu ar strica ca de 1 martie să pregăteşti ceva deosebit în doi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca relaţia de cuplu să îţi acapareze viaţa socială cu care erai obişnuit până acum.

Dacă eşti la început de drum, cu siguranţă te vei concentra mai mult pe partenerul de viaţă şi vei uita de prieteni. Cu toate acestea, încearcă să îţi menţii toate relaţiile la fel de strânse, pentru că nu se ştie niciodată ce îţi rezervă viitorul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta ar trebui să fii mai bun şi mai înţelegător cu privire la ceea ce nu tolerezi la partenerul de viaţă.

Începe primăvara cu dreptul şi demonstrează-i că sentimentele tale sunt pure indiferent de reproşurile pe care i le mai aduci din când în când. Este momentul perfect pentru declaraţii de iubire, mărţişoare şi plimbări romantice!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu este o săptămână prea bună pentru tine pe plan sentimental.

Ai parte de o cumpănă, şi poate fi vorba chiar de o despărţire neaşteptată. Schimbările se anunţă a fi radicale, cu toate că ceea ce se întâmpla în relaţia ta nu prevestea acest lucru. Dacă eşti singur şi vrei să cunoşti pe cineva, nu acţiona cu naivitatea unui adolescent în faţa primei sale iubite.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi plină de realizări personale pentru tine.

Ai parte de multe reuşite, iar acest lucru te face să ai mai multă încredere în tine şi să acţionezi pe măsură pe plan sentimental. Relaţia cu partenerul de viaţă se îmbunătăţeşte şi vă implicaţi în tot mai multe proiecte de viitor comune.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi una bună pentru tine pe plan sentimental şi te vei convinge pentru a mia oară că ai întâlnit persoana perfectă.

Nu ar strica totuşi să fii mai atent la nevoiele partenerului de viaţă, pentru că e posibil ca el să nu fie genul care să îţi spună exact ce vrea de la tine. Ar vrea să îţi pui mai mult mintea la contribuţie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

1 martie va fi un moment bun de petrecere a timpului în doi.

Poţi organiza o cină romantică, puteţi face plimbări lungi prin parc şi puteţi să vă declaraţi iubirea mai mult decât o faceţi în mod normal. Dacă eşti singur, nu e cazul să intri în depresie din această cauză, pentru că toată lumea ştie că nu mişti niciun deget ca să schimbi situaţia.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca partenerul de viaţă să se revolte în primele zile ale acestei săptămâni şi să îţi reproşeze că eşti mult prea posesiv.

Chiar dacă ştia de la începutul relaţiei că ai probleme cu gelozia, acum i se pare că ai atins apogeul. Încearcă să nu îi răspunzi la fel de agresiv, pentru că altfel lucrurile ar putea degenera.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E posibil ca unele persoane din exterior să se implice în viaţa ta sentimentală, fie că eşti singur sau nu.

Dacă eşti singur, vor încerca să îţi bage pe gât potenţiali parteneri cu care nu ai nimic în comun şi cu care, cu siguranţă, ţi-ai pierde timpul. Dacă eşti implicat într-o relaţie, vei primi sfaturi cu privire la cum ar trebui să îţi ţii lângă tine partenerul de viaţă. Indiferent de caz, spune ca ei, dar fă ca tine!  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea parte şi de lucruri bune şi de lucruri rele în această săptămână.

Cu toate că în zilele de luni şi marţi vei simţi că cedezi nervos din cauza indiferenţei partenerului de viaţă, la finalul săptămânii acesta va avea grijă să îşi repare toate greşelile. Faptul că te ţine într-un joc continuu îţi menţione viu interesul pentru el şi nu te lasă să te plictiseşti.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei ceda prea uşor insistenţelor partenerului de viaţă şi nu pare că eşti dispus să faci compromisuri pentru acesta.

E posibil ca el să creadă că nu îl iubeşti suficient şi să înceapă să se îndepărteze de tine în viitorul apropiat. Dacă eşti singur, ai parte de mai mulţi admiratori decât ai fi sperat vreodată, însă nu eşti genul care să facă alegeri fără să fie nevoie să lupte pentru a câştiga pe cineva.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod