Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 23-29 octombrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Lucrurile încep să se îmbunătăţească pentru tine pe plan sentimental în aceste zile.

Vei fi suprinsă cât de bine îţi merge, mai ales că erai ferm convinsă că tu şi partenerul tău nu vă aflaţi pe drumul cel bun. Nu aştepta să se întâmple ceva grav pentru a-ţi da seama de sentimentele pe care i le porţi celui de lângă tine, altfel s-ar putea să regreţi mai târziu. Nativele singure se bucură din plin de libertate, şi nu este nimic greşit în asta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să acorzi o mai mare atenţie vieţii tale sentimentale în aceste zile, altfel ai putea avea parte de reproşuri din partea partenerului de viaţă.

Fie că eşti căsătorită sau ai un iubit, cert este că dovezile de iubire şi romantismul nu trebuie să lipsească. Dacă pui în aplicare toate aceste sfaturi, cu siguranţă relaţia ta va evolua în direcţia pe care ţi-o doreşti. Nativele singure comunică foarte uşor cu cei din jurul lor, iar faptul că încearcă să socializeze cât mai mult le poate arunca în braţele bărbatului perfect.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Profită de orice moment liber pentru a te relaxa şi distra alături de partenerul tău de viaţă.

Dacă eşti singură, dă dovadă de mai mult curaj şi fă tu primul pas în cucerirea bărbaţilor. E imposibil să nu fi pus ochii pe cineva, însă flirtează mai mult şi dă-i de înţeles ce intenţii ai. Şi chiar dacă nu va fi vorba de o relaţie serioasă, o aventură îţi va aduce distracţia pe care ţi-o doreşti.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Relaţia ta va trece la următorul nivel în această săptămână, fie că vrei, fie că nu.

E posibil ca unele decizii să fie luate fără acordul sau părerea ta, lucru care poate provoca iniţial conflicte între tine şi partener. Cu toate acestea, pe parcurs vei realiza că e un pas înainte, dar nu ezita să îi spui acestuia că te-a deranjat ce a făcut. Cu mai multă comunicare, veţi reuşi să vă bucuraţi şi mai tare de tot ceea ce trăiţi. Dacă eşti singură, ai toate şansele să cunoşti pe cineva care să te facă să te simţi mai apreciată ca oricând.  

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vor avea loc evenimente destul de neplăcute, dar acest lucru va suda şi mai tare legătura dintre tine şi partener.

Primeşti tot suportul şi încurajările de care ai nevoie din partea lui şi cu siguranţă poţi trece mult mai uşor peste tot ce ţi se întâmplă. Dacă eşti singură, situaţia va fi una puţin mai delicată pentru că eşti tentată să te izolezi, lucru care te poate face să devii depresivă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea multe motive de bucurie, iar unul dintre ele este că te înţelegi extrem de bine cu iubitul sau soţul tău.

Ce-i drept, asta nu va dura la nesfârşit, însă atât cât se întâmplă e suficient pentru a vă energiza relaţia pentru încă o bună perioadă de timp. Nativele singure au parte de invitaţii romantice pe care sunt tentate să le refuze iniţial, dar vor fi convinse într-un final că nu au nimic de pierdut.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativele din această zodie fac tot ce pot în această săptămână pentru a trăi momente unice alturi de partenerul lor de viaţă.

Contextul este favorabil, iar astrele le ţin partea. Nu este exclusă o călătorie romantică sau mai multe momente de intimitate în relaţia de cuplu. Pentru Balanţele singure se anunţă o perioadă în care nu se va schimba nimic pe plan sentimental, însă acest lucru se întâmplă pentru că ele nu fac nimic în acest sens.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este foarte important ca în această săptămână să îţi dai seama că dependenţa de iubitul tău îţi face rău.

O persoană cu mai multă experienţă de viaţă te va sfătui corect în ceea ce priveşte viaţa de cuplu, iar atunci ţi se vor deschide ochii. E momentul să ai viaţa ta, să ai prietenii tăi şi ieşirile necesare pentru a-ţi satisface pasiunile. Nimeni nu te va judeca pentru asta şi vei fi mult mai fericită dacă adopţi acest stil de viaţă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Indiferent de stresul prin care treci în această perioadă, este foarte important să nu te închizi în tine.

Încearcă să discuţi chiar şi micile griji cu partenerul tău de viaţă fără teama de a-ţi arăta vulnerabilităţile. Dacă nu te simţi confortabil să faci acest lucru, atunci cel mai probabil nu e el alesul. Dacă eşti singură, e un lucru bun să îţi canalizezi energia către carieră, mai ales dacă nu gândul de a te implica într-o relaţie.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o săptămână bună mai ales pentru nativele singure, pentru că acestea au şansa de a cunoaşte bărbaţi tot mai aproape de standardele lor.

Datorită firii lor sociabile, acestea s-ar putea bucura de conversaţii cu adevărat interesante. Mereu înveţi lucruri noi, însă trebuie să le laşi să vină la tine. Femeile Capricorn care sunt implicate într-o relaţie stabilă vor simţi nevoia să evadeze puţin din viaţa de cuplu.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Din fericire pentru tine, săptămâna aceasta te vei bucura de toată libertatea pe care ţi-o doreşti din partea partenerului de viaţă.

Această situaţie nu va dura prea mult, de aceea trebuie să profiţi la maximum de ea. Cu toate acestea, ai grijă, fiind neînvăţată să nu întreci măsura şi să calci strâmb. Nativele singure se concentrează mai mult pe distracţie, pe ieşirile cu prietenii şi pe viaţa rebelă de noapte.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu permite nimănui să se bage în viaţa ta personală, cu toate că este vorba de rude care cu siguranţă îţi vor binele.

Tu eşti singura care ştie ce e mai bine pentru ea, iar deciziile tale ar trebui să fie bazate doar pe convingerile tale. Dacă situaţia dintre tine şi partener nu e una deloc roz, discută cu acesta fără să dai sfoară în ţară şi cere-i şi lui acest lucru. Dacă vezi că nu mai poţi face nimic, atunci cere sfaturile celor în care ai încredere, dar nu le primi gratuit!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod