Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 20-26 martie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Faptul că vrei să îţi controlezi la orice pas partenerul îţi poate aduce multe neplăceri în această săptămână.

Cel mai probabil vor apărea discuţii aprinse între tine şi iubit care nu pot ajunge la niciun consens atât timp cât te laşi orbită de gelozie. Dacă nu ai nicio dovadă pentru acuzele pe care i le aduci, nu vei face altceva decât să îl determini să facă exact ceea ce ţi-e teamă că se întâmplă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta eşti mai hotărâtă ca oricând să îţi expui calităţile fizice şi să mergi să cucereşti bărbaţii din jurul tău.

Dacă eşti singură, cel mai probabil este cea mai bună soluţie de a-ţi găsi pe cineva rapid, însă dacă eşti pretenţioasă de fel, ar trebui să nu te arunci cu capul înainte. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, acum este momentul potrivit pentru a-ţi pune propriile dorinţe pe primul loc, în defavoarea partenerului de viaţă sau a familiei.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru nativii singuri, mai ales pentru aceia care s-au despărţit recent de partener.

Încrederea în oameni a cam dispărut în ultima perioadă, însă o situaţie de care vei avea parte în aceste zile te va readuce cu picioarele pe pământ şi vei fi cea de dinainte. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, existp riscul să aflii unele detalii neştiute despre cel drag, însă nu ar trebui să fie atât de deranjante pe cât laşi să pară.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cu cât eşti mai sociabilă în aceste zile, cu atât şansele de a întâlni pe cineva vor fi mai mari.

Chiar dacă uneori nu ai nicio dispoziţie pentru distracţie, ai face bine să te laşi convinsă pentru a ieşi la întâlniri. Nu ştii niciodată de unde sare iepurele, iar nivelul de atracţie pe care îl emani este destul de crescut în această săptămână. Nu e nevoie să spui prea multe ca să arăţi că eşti disponibilă şi încântată de o aventură amoroasă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E nevoie ca în această săptămână să te reţii de la remărcile răutăcioase pe care le ai în mod normal în faţa iubitului sau soţului tău.

Dispoziţia lui nu este una tocmai bună şi de aceea nu îţi va mai tolera toanele. Fie că glumeşti sau nu, irascibilitatea lui te va pune la colţ şi nu îţi va plăcea deloc! Încearcă să îi fii altături dacă traversează o perioadă mai grea, şi nicidecum să îl necăjeşti.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu te implica în acele discuţii al căror final ştii că nu va fi unul liniştit.

Dacă există diferenţe de mentalitate între tine şi o rudă apropiată, atunci evită pe cât posibil p dezbatere pe acest subiect. Chiar şi atunci când vine vorba de partenerul tău de viaţă trebuie să ai grijă cu ceea ce spui, toţi par a fi mai sensibili decât de obicei, iar responsabilitatea de a aplana lucrurile pică pe umerii tăi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situaţia ta sentimentală este uşor tensionată din cauza unor evenimente care urmează să se petreacă în viitorul apropiat.

Tensiunile sunt mari, însă atât tu, cât şi partenerul de viaţă trebuie să vă calmaţi şi să nu vă vărsaţi nervii unul pe celălalt. Chiar dacă nu tot ce se întâmplă în jurul tău nu îţi convine, fă-te că nu auzi şi nu vezi, important este să ajungi unde îţi doreşti!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai vrea ca totul să iasă numai ca tine, cine nu ar vrea?

Ştii că acest lucru nu e posibil şi de asemenea eşti conştientă că îţi faci rău singură. Dacă ai impresia că îţi poţi şantaja partenerul pentru a obţine ceea ce îţi doreşti, vei fi şocată să afli că mai mult o sp pierzi decât o să câştigi. Nu te-ai pus cu cine trebuie şi se pare că există cel puţin o persoană în încăpere cu tine care este mai puternică decât tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă nu ai prea mult timp pentru viaţa personală, măcar în weekend încearcă să pleci pe undeva alături de partenerul tău.

Aveţi nevoie amândoi de intimitate, mai ales dacă nu locuiţi încă singuri. Dacă eşti singură, gândeşte-te bine cum să te apropii de bărbatul pe care îl placi fără să fii agasantă. Chiar dacă petreci puţin timp alături de cei dragi, asigură-te că rămâneţi cu toţii cu amintiri plăcute.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă, eforturile tale de a-ţi îmbunătăţi relaţiile personale dau roade.

Fie că este vorba de partenerul tău de viaţă sau de cea mai bună prietenă, cert este că tensiunile dintre voi vor dispărea şi veţi ajunge la o înţelegere. Trebuie să porneşti de la ideea că doar cine merită rămâne în viaţa ta şi doar tu decizi acest lucru!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă în această săptămână să nu fii impulsivă, chiar dacă aşa îţi stă în fire.

E posibil să spui vorbe pe care ai putea să le regreţi mai târziu şi să fie nevoie să depui eforturi mari pentru a le câştiga celor răniţi încrederea din nou. Cu atât mai mult, gândeşte-te la acest sfat atunci când vine vorba de iubit, soţul sau copiii tăi, ele sunt persoanele cărora nu ai vrea să le faci rău niciodată, nu?

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te-ai ocupat destul de mult de tine în ultima perioadă şi toată lumea vede cât de atractivă ai devenit.

Indiferent care ar fi motivul, cert este că noua imagine îţi va aduce mulţi admiratori. Este cazul să ştii să discerni binele de rău şi să eviţi jocurile periculoase mai ales dacă eşti angajată într-o relaţie. Spune nu flirtului chiar dacă îţi place la nebunie să primeşti complimente şi să fii privită în acel mod.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod