Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 19-25 martie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă vrei să ai parte de linişte în această săptămână pe plan sentimental, atunci ţine-ţi în frâu reacţiile impulsive.

Partenerul tău nu va mai suporta mult timp cicălelile şi nemulţumirile tale despre orice, aşa că dă-ţi seama la timp de asta. E momentul să îi arăţi că îl şi apreciezi şi weekendul e perfect pentru a-i dovedi asta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Simţi o nevoie mai acută de afecţiune în această săptămână.

E posibil să nu fie vorba doar de a o primi, ci şi să o oferi. Dacă nu ai un iubit, e momentul să faci o selecţie în rândul admiratorilor, pentru că, din fericire, nu duci lipsă. Vei fi surprinsă să afli că te simţi cel mai atrasă de o persoană pe care nu te-ai gândit niciodată să o priveşti în acel mod. Poate fi vorba despre un coleg sau de un prieten bun.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E rost de linişte şi iubire în această săptămână pentru tine.

Cu toate că nu te aştepteai la asta, o schimbare bruscă de a atitudine a partenerului de viaţă îţi va da speranţa că lucrurile se vor îmbunătăţi şi mai tare pe viitor pentru voi. Nu că ar fi fost rău până acum, dar pare că ţi-ai găsit alesul inimii. Dacă eşti singură, e momentul să laşi trecutul în urmă şi să încerci să deschizi un nou capitol în viaţa ta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu lăsa niciun conflict nerezolvat în această săptămână, mai ales dacă este vorba de partenerul tău de viaţă.

Nu e de ajuns să ieşi din discuţie şi să fugi de responsabilităţi, e necesar să dezbateţi până găsiţi împreună o soluţie. Chiar dacă ţi se par lucruri minore, acestea se vor stânge, iar unul dintre voi va izbucni la un moment dat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încă de la începutul acestei săptămâni ai grijă ca partenerul tău să nu se simtă ignorat.

Nu e de ajuns să îi răspunzi la telefoane sau mesaje, e necesar să îţi arăţi şi tu interesul pentru el. În weekend, nativele singure vor avea o şansă extraordinară de a cunoaşte o persoană deosebită de care s-ar putea îndrăgositi la prima vedere.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te amăgeşti singură şi îi tot găseşti scuze partenerului de viaţă în ultima perioadă.

E posibil ca relaţia voastră să fi ajuns la final, iar tu să refuzi să accepţi acest lucru. Teama de schimbare nu te ajută să evoluezi, ea cu siguranţă te ţine în loc în situaţia actuală şi te face să pierzi lucruri extraordinare. Nu meriţi să te chinui singură, pentru că nu e deloc aşa tragic precum pare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti o persoană foarte vicleană, iar atitudinea ta va fi demascată de partenerul tău în aceste zile.

Nu va fi deloc plăcut pentru acesta să descopere că are lângă el o persoană care nu e drăguţă decât atunci când are un interes. O astfel de relaţie este toxică şi cea mai bună soluţie este despărţirea. Fie remediezi problema, fie eliberezi persoana de lângă tine pentru a putea fi fericită.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Familia va fi pe primul loc pentru tine în această săptămână şi nu e deloc o decizie greşită.

Cu toate că ai proiecte importante în derulare şi alte chestiuni urgente la locul de muncă, sănătatea şi fericirea celor dragi primează. Nu sunt frecvente situaţiile în care trebuie să iei decizii radicale, însă asta este una dintre ele.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, căci e rost de distracţie în fiecare zi.

Şansele de a cunoaşte oameni noi şi interesanţi cresc, aşa că nu ar fi exclus să începi o relaţie cu cineva. Cu toate că va fi o joacă la început, astrele îţi călăuzesc paşii şi te ajută să te îndrepţi pe direcţia bună.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu face greşeli în această săptămână, căci ele nu îţi vor fi iertate.

Dacă partenerul tău consideră că ai încălcat anumite reguli morale, atunci relaţia voastră va lua sfârşit. Nu trebuie să îţi fie teamă să te mai mişti, aici este vorba de lucruri serioase, cum ar fi infidelitatea sau minciuna. Nu se va întâmpla nimic grav atât timp cât ştii să te porţi şi îţi respecţi iubitul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Marele tău defect este că eşti impulsivă, cel puţin în ceea ce priveşte relaţiile tale amoroase.

Cu toate că nu e o caracteristică general valabilă, în această săptămână acţionezi fără să gândeşti, şi tot tu eşti cea care suferă la final. Încearcă să îţi ţii în frâu ieşirile şi să nu te mai enerveze orice la iubitul tău.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

O comunicare deschisă şi mai multă afecţiune sunt două lucruri care nu ar trebui să lipsească din relaţia ta în această săptămână.

Cu toate că eşti foarte ocupată şi nu ai timp nici să respiri, ai grijă de nevoile partenerului de viaţă. E posibil ca acesta să treacă printr-o suferinţă majoră pe care nu o poate depăşi decât dacă eşti alături de ei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod