Horoscopul banilor în săptămâna 19-25 martie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

O atmosferă plăcută la locul de muncă te poate ajuta să fii mai productivă în această săptămână.

Nimic nu se poate compara cu munca făcută cu pasiune şi drag, aşa că încearcă pe cât posibil să faci echipă bună cu cei din jurul tău. În cazul în care cineva vrea să îţi saboteze succesul, nu e necesar să faci prea mare vâlvă, e suficient să ignori şi să îţi vezi de treabă cu cine poţi. Ai toate şansele ca salariul să îţi crească în viitorul apropiat dacă continui tot aşa.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important să nu intri în panică atunci când ţi se va cere să faci lucruri noi la locul de muncă.

E necesar să te organizezi cum trebuie şi să te informezi asupra lucrurilor pe care nu le stăpâneşti prea bine. Nu e cazul să faci o dramă din asta, pentru că agitaţia te va împiedica să dai randament. Cu toate că miza nu sunt banii, trebuie să nu îţi strici imaginea!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei întâmpina probleme cu banii în această săptămână, cu toate că eşti puţin speriată de cheltuielile care se anunţă.

Situaţia ta financiară este una bună şi vei reuşi să te descurci de minunte dacă te organizezi eficient. La locul de muncă ai parte de linişte, iar lucrurile decurg conform planului.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Începând încă din prima zi a acestei săptămâni, vei simţi că trebuie să faci mai mult pentru a câştiga bani în plus.

Cu toate că munceşti din greu la momentul actual, eşti dispusă să renunţi la alte aspecte ale vieţii tale pentru a reuşi în carieră. Ştii că trebuie să prinzi acest tren şi nu te vei lăsa întoarsă din drum de nimeni.

Leu(22 iulie - 22 august)

Marţi va fi o zi excelentă pentru negocieri, mai ales dacă ai în plan achiziţionarea unor obiecte de valoare.

Banii de care dispui sunt în număr destul de mare, astfel încât vei avea o oarecare siguranţă şi încredere atunci când vorbeşti cu cei din jurul tău. În weekend vei primi primul răspuns satisfăcător la cererile tale.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te plângi în continuu de situaţia financiară pe care o ai, dar nu eşti dispusă să mişti niciun deget pentru a o îmbunătăţi.

Cu toate că urăşti să ieşi din zona de confort, acum este momentul să faci prima mutare în carieră. Fie ceri o mărire de salariu, fie cauţi un loc de muncă mai bine plătit, cert este că trebuie să faci ceva în acest sens!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te sperie cheltuielile care se anunţă în viitorul apropiat, pentru că eşti o fire strângătoare şi nu ai vrea să intri în economiile tale.

Cu toate aceste, e necesar să dai în stângă şi în dreapta, în mare parte fiind obligaţii morale mai mult. Imediat după ce vei trece de această etapă, vei avea ocazia să îţi revii într-un termen destul de scurt.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nimic nu te poate opri dacă ţi-ai pus ceva în cap.

Cam aşa stă treaba şi atunci când vine vorba de evoluţia ta profesională. Cursurile şi diplomele pe care le-ai obţinut recent, dar şi cele încă în derulare, îţi vor da mai multă încredere în tine şi vei cere mai mult de la angajatorii tăi. Pune-ţi în valoare abilităţile şi aptitudinile şi vei avea numai de câştigat!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu stai prea bine la capitolul bani în această săptămână, dar vei avea şansa unor mici câştiguri care te vor mai linişti puţin.

E necesar să fii la fel de muncitoare şi determinată ca şi până acum, însă cu menţiunea de a nu mai fi la fel de săritoare atunci când vine vorba de munca altora. Dacă ajuţi prea mult, rişti ca sarcinile tale să rămână pe ultimul loc.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Şefii tăi te vor remarca în aceste zile fără să faci ceva special.

Din fericire, astrele sunt de partea ta şi îţi călăuzesc paşii pentru a te afla la momentul şi locul potrivit exact atunci când trebuie. Vei reuşi să câştigi mai mulţi bani, atfel că vei fi capabilă să ajuţi o persoană care îţi este dragă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E cazul să începi să îţi rotunjeşti veniturile, chiar dacă acest lucru presupune mai multă muncă.

Dacă timpul îţi permite, încearcă să te implici în proiecte extrajob pentru a putea să devii persoana pe care mereu ţi-ai dorit să fii. Cu cât cunoşti mai multe lucruri din mai multe domenii, cu atât vei avea mai multe şanse de succes.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ocupă-te în această săptămână în special de relaţiile cu cei de la locul de muncă şi mai puţin de bani sau de faimă.

E necesar ca atmosfera din cadrul muncii să fie una caldă şi liniştită pentru a obţine cele mai bune rezultate profesionale. Ascultă de sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod