Horoscopul de weekend: Propuneri interesante pentru Rac. Certuri aprinse pentru Capricorni

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Weekendul acesta va fi unul reușit pentru tine și partenerul de viață. Dacă v-ați hotărât să vizitați un alt oraș ori chiar o țară vecină, veți avea parte de peisaje încântătoare pe care le veți ține minte toată viața! Datorită acestor două zile spendide, relația voastră de iubire va fi revitalizată!

Taur


Ai început de puțin timp un proiect ambițios dar foarte dificil. Pentru a avea câteva șanse de reușită, trebuie să-i dedici mai mult timp și implicit, să faci anumite compromisuri.
De exemplu, trebuie să rupi măcar 7-8 ore din acest weekend pentru a te apropia de rezultatul dorit!


Gemeni


Traversezi o perioadă foarte bună atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Cu toate acestea, eziți să îți asumi răspunderea în anumite chestiuni mai sensibile. Trebuie să fii mai asumat/ă pe viitor!

Rac


Un prieten din copilărie îți va face o propunere interesantă astăzi. Dacă nu ai răbdare să auzi toate detaliile, s-ar putea să acționezi greșit. Fii puțin mai calm/ă și răbdător/răbdătoare!

Leu


Nu crezi că ai acumulat suficientă experiență în domeniul în care activezi? De acum înainte, nu mai poți afla nimic nou și de aceea ar fi bine să faci o schimbare! Specializarea este utilă doar până la un anumit punct, apoi se va transforma în platitudine și rutină!

Fecioară


Ascultă-ți organismul și nu neglija semnalele pe care acesta ți le transmite! Chiar dacă nu ai fost în trecut bolnăvicios/bolnăvicioasă, nu înseamnă că așa vei fi tot timpul! Urmează sfaturile personalului medical! Citește mai departe...
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod