Horoscopul cumpenelor. Ce necazuri vei avea în luna iulie

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei avea parte de cumpene luna aceasta, însă micile neplăceri pe plan sentimental nu te vor ocoli.

Tensiuna va apărea doar în cazul nativelor implicate într-o relaţie, care îşi pot pune partenerul pe jar din cauza şarmului şi dorinţei lor de a flirta. Vestea proastă e că lucrurile se pot termina destul de urât dacă nu ştii când să te opreşti din a socializa cu alţi bărbaţi din jurul tău!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei întâmpina probleme majore luna aceasta, însă cu siguranţă ai nevoie de o pauză bine meritată.

Oboseala începe să îşi spună cuvântul şi sesisezi atât tu, cât şi cei din jurul tău că nu mai dai randament. O vacanţă e tot ce îţi trebuie în acest moment pentru a te relaxa şi pentru a-ţi reîncărca bateriile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă nu e o cumpănă în adevăratul sens al cuvântului, cu siguranţă tu aşa o consideri.

Pierzi o sumă foarte importantă de bani, lucru care te deprimă şi care te face să dai înapoi de la multe planuri pe care ţi le făcusei. Nu mai poţi schimba lucrurile, aşa că ia partea frumoasă a lucrurilor şi bucură-te de ceea ce câştigi de pe urma acestor cheltuieli nedorite.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna aceasta vei întâmpina probleme atât pe plan financiar, cât şi sentimental.

Nu sunt ele mari, îsnă suficient de intense cât să îţi strice aceste zile frumoase de vară. Dispoziţia ta stă în reuşitele tale, iar acum simţi că nu mai ai niciuna. Cert este că toată tensiunea care dăinuie în jurul tău e cauzată doar de tine, aşa că gândeşte-te de două ori înainte de a face şi spune ceva.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aceasta vei avea parte de o dezamăgire extrem de mare pe plan sentimental.

Detalii neştiute legate de partenerul tău apar pe nepusă masa şi îţi dau viaţa peste cap. Nu e ceva peste care nu poţi trece, însă vei fi şocată şi deziluzionată. Chiar dacă îţi pierzi încrederea în iubitul tău, dă-i şansa de a-şi repara greşelile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu o duci prea bine cu banii luna aceasta, nişte greşeli mai vechi ies acum la suprafaţă şi vei fi nevoită să suporţi consecinţele.

E drept că puteai să nu treci prin asta, însă se va întâmpla şi va trebuie să te aduni pentru a te putea redresa. E necesar să ai răbdare să o iei de la capăt şi să recuperezi tot ce ai pierdut!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, ba din contră se anunţă numai veşti bune pentru tine.

Pe plan sentimental lucrurile încep să se îmbunătăţească, relaţia ta de cuplu cunoscând o altă latură a poveştii de iubire dintre tine şi partener. Legat de bani şi de carieră trebuie să ştii că e foarte important să profiţi de oportunităţile care îţi apar în cale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei întâmpina cumpene luna aceasta, dar vei avea parte de dezamăgiri.

Totul se petrece în cadrul profesional, unde mai mulţi colegi îşi arată adevărata faţa abia acum şi îţi pun piedici în realizarea unui ţel măreţ. Acest lucru nu te trage înapoi, însă te lasă cu un gust amar. Nu te supăra că succesul întâzie, el va veni negreşit în viitorul apropiat.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă pe plan financiar şi profesional toate merg extrem de bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre dragoste.

O fericire aparentă începe să scârţâie în acest început de lună, însă de vină sunt doar deciziile tale proaste. Impusivitatea te-a aruncat în braţele unui bărbat interzis, de aceea acum vei trage ponoasele.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei întâmpina probleme grave luna aceasta, tot ce se va întâmpla va fi ceva cu care eşti deja obişnuită.

Relaţia în care eşti implicată îţi dă multă putere, aşa că poţi face faţă oricăror provocări ce pot apărea. Nu fi dezamăgită în cazul în care nu vei reuşi să îţi duci la bun sfârşit un plan legat de cariera ta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

O bătălie a orgoliilor îţi va crea mai multe probleme decât ai crede pe plan sentimental.

Relaţia ta ar putea trece printr-un moment de cumpănă dacă tu şi partenerul tău de viaţă nu încercaţi să comunicaţi eficient. Cel mai probabil, un ajutor din exterior va salva puţin situaţia pe ultima sută de metri, dar nu lăsaţi lucrurile nerezolvate!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai parte de multe împliniri luna aceasta, pe toate planurile vieţii tale.

În dragoste simţi că ai tot ce îşi doreşti, şi chiar dacă mai sunt şi momente neplăcute, ştii că fac parte din viaţă şi nu ceri mai mult de la tine sau de la partenerul tău. În carieră apar noi şanse de promovare sau câştigarea unei sume de bani neaşteptate dintr-o sursă externă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod