Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna iulie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti mai pasională ca oricând în această lună, poate căldura verii te determină să fii şi tu fierbinte.

E o perioadă bună pentru flirt, distracţie şi aventură. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci e posibil să ai probleme din cauza atitudinii tale, stârnind gelozia partenerului de viaţă. Încearcă să nu te implici în mai multe relaţii deodată, pentru că vei sfârşi suferind!

Leu(22 iulie - 22 august)

Romantismul pluteşte în aer în luna iulie şi se anunţă îmbunătăţiri pe plan sentimental pentru tine.

Astrele sunt de partea ta şi te ajută să te comporţi exact aşa cum trebuie pentru a reaprinde flacăra iubirii în relaţia în care eşti implicată. Din fericire, şi partenerul tău face acelaşi lucru, aşa că rezultatele se vor vedea destul de rapid!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna iulie vine cu multă distracţie pentru tine.

Şi deşi nu erai deloc încântată de o vacanţă pe care nu ai planificat-o tu, cu siguranţă te vei bucura din plin de ea. Momentele petrecute alături de partenerul tău de viaţă, dar şi de alte persoane dragi te vor face fericită mai mult decât ai fi crezut. Nu te mai gândi la bani şi bucură-te de ceea ce trăieşti!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te porţi nepotrivit şi nu îţi dai seama că îţi răneşti partenerul de viaţă.

Chiar dacă nu ai intenţii rele, indiferenţa şi atitudinea ta îi pune pe fugă pe cei dragi. Încearcă să îţi revii înainte de a strica un plan sau o călătorie care ar trebui să fie reuşită. Astrele te sfătuiesc să laşi orgoliul şi răceala deoparte şi să fii mai sufletistă, nu pierzi nimic!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan sentimental în luna iulie.

Cu toate acestea, vei găsi puterea de a trece peste orice apare. Cel mai probabil vei afla detalii neştiute despre partenerul de viaţă, lucruri care te vor dezamăgi, însă nici chiar atât de grave încât să spui stop. Adună-te şi sapă adânc, iar de acum fii mai prevăzătoare şi nu mai visa cu ochii deschişi tot ce ţi se prezintă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna iulie îţi aduce atât de multe veşti bune, încât nici nu îţi vine să crezi.

Un eveniment neaşteptat îţi va schimba viaţa atât ţie, cât şi partenerului tău de viaţă, însă în spre mai bine. Apariţia unui copil sau trecerea la un alt nivel în relaţie te va face să te simţi o femeie cu adevărat împlinită. Cu toate acestea, aşteaptă-te şi la lucruri mai puţin plăcute pe parcurs.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te axezi mult mai mult pe viaţa ta sentimentală în această lună, iar acest lucru se vede.

Toată energia şi timpul liber îl vei aloca relaţiei tale şi vei ajunge la rezultatele mult dorite. Cuplul din care faci parte are nevoie şi de momente ieşite din comun, momente care sparg puţin monotonia şi care sunt menite să vă unească mai tare. Ce trebuie să ştii e faptul că nu trebuie să fie vorba de nimic urât sau zgomotos!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti pusă pe fapte mari în luna iulie, iar şarmul tău te ajută să cucereşti pe oricine ţi-ai propune.

Secretul stă în mai multă comunicare, iar acest lucru e valabil şi pentru nativele care sunt implicate într-o relaţie. Se poate pune în discuţie căsătoria, dar şi planificarea unui copil. Analizează bine, află ce vrei cu adevărat şi abia apoi treci la acţiune, altfel nu vei face decât să le dai speranţe deşarte celor dragi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Va fi o lună agitată pentru tine pe plan sentimental, una şi cu bune, dar şi cu rele.

Eşti dornică de aventură şi e posibil ca provocările în care te implici să îţi creeze dificultăţi pe viitor. Nu te implica în relaţia nimănui, chiar dacă aceasta scârţâie şi chiar dacă ţi se promite luna de pe cer. Dacă eşti a treia roată la căruţa acum, la un moment dat vei ajunge în poziţia celei de-a doua femei din acest triunghi amoros.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe acest plan luna aceasta.

Şi din fericire, situaţia amoroasă îţi dă putere să faci faţă problemelor din celelalte sectoare ale vieţii tale. Au loc schimbări pozitive în relaţia de cuplu şi în dragoste în general, romantismul fiind mai prezent ca până acum. Lasă-ţi inima şi instinctul să te comande şi vei avea numai de câştigat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Apele nu sunt prea liniştite în această lună pentru tine pe plan sentimental.

E nevoie de multă muncă atât din partea ta, cât şi din partea partenerului tău de viaţă pentru a putea depăşi momentele de cumpănă ce tocmai s-au instalat în viaţa voastră. E o bătălie a orgoliilor care nu vă vor ajuta la nimic, trebuie doar să vă daţi seama de asta. Vorbele urâte pe care ai putea să le regreţi ulterior ar trebuie gândite înainte de a le spune!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai parte de multă fericire şi simţi că nu îţi mai trebuie nimic pe acest plan.

E foarte important să fii mulţumită cu ceea ce ai, însă să nu te laşi apoi purtată de val. Şi chiar dacă mai apar şi momente tensionate, cuplul din care faci parte devine mai puternic, şi nu invers! Emani senzualitate, iar pentru nativele singure poate fi un plus în cucerirea celui dorit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod