Horoscopul banilor pentru luna decembrie. Fecioară, cearta te poate costa scump!

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna decembrie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Capacitatea ta de a învăța constant lucruri noi te ajută să te perfecționezi pe zi ce trece. Drept urmare, meriți mai mult și e dreptul tău să ceri mai mult din punct de vedere financiar.

Luna aceasta este foarte important cum te vinzi.

Vor exista costuri suplimentare pentru studii și cursuri, însă efortul va merita din plin.

Încearcă să eviți să faci investiții mari, să cumperi cadouri scumpe sau să dai bani cu împrumut. Luna aceasta este mai bine să te gândești întâi la tine și abia apoi la ceilalți.

Dacă ești implicat/ă în afaceri, un beneficiu financiar brusc și neașteptat dintr-o investiție anterioară te va da pe spate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta va necesita o oarecare atenție la locul de muncă. Astrele te sfătuiesc să nu iei o decizie pripită și forțată, deoarece ai putea avea de suferit financiar.

Mijlocul lunii decembrie poate aduce cu sine unele cheltuieli pentru sănătatea ta, precum și discuții sau îngrijorări legate de un împrumut. Toate acestea te vor stresa.

Astrele te încurajează să gândești pozitiv, chiar dacă nu obții rezultatul dorit.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna decembrie vine cu o oarecare rezolvare pentru problemele tale financiare recente. Vei scăpa de unele datorii și, din fericire, nu vei face altele noi.

Vei ști să acționezi corect și să alegi ceea ce este mai bine pentru tine, cu riscul de a părea mai izolat/ă în perioada sărbătorilor.

Dacă ești implicat/ă în afaceri sau ai început noi proiecte, ambele au potențialul de a produce sarcini de lucru neașteptate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Previziunile profesionale pentru această lună nu sunt deosebit de favorabile.

Cu toate acestea, prietenii tăi vor fi salvarea ta și îți vor oferi sau împrumuta banii de care ai nevoie.

Astrele, cât și nevoile materiale, te vor inspira să te lansezi într-o afacere în decembrie. Trebuie doar să-ți găsești partenerii care sunt dispuși să-ți ofere această șansă. Poate nu ai startul financiar necesar, dar ai cunoștințele de care au mulți nevoie.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna aceasta, profesia ta îți va aduce recomense financiare bune. Decembrie poate veni cu bonusuri, prime sau cadouri.

De asemenea, vei învăța despre multe modalități de a câltiga bani și de a face investiții. Călătoriile în interes de serviciu pot fi de succes atât timp cât nu interferează cu viața personală/de familie.

Unora dintre voi vi se poate oferi o nouă oportunitate pentru o poziție mai bună în companie sau o propunere la o cu totul altă companie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În luna decembrie sunt posibile cheltuieli nedorite. Încearcă să îți organizezi foarte bine bugetul, mai ales în preajma sărbătorilor.

De asemenea, trebuie să închei orice înțelegere nefinalizată referitoare la bani.

Evită să te cerți cu partenerii de afaceri, deoarece acest lucru îți poate distruge relația și te poate costa bani. În general, evită să te cerți cu orice persoană cu care ai ceva de împărțit!

Lucrurile se vor îmbunătăți treptat, dar trebuie să le ajuți și tu!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Atât în ceea ce privește banii, cât și situația ta profesională, lucrurile vor merge grozav pentru tine în luna decembrie și nu numai.

Astrele oferă asigurări că acesta este doar începutul unei etape extrem de bune pentru tine.

Luna aceasta va fi o perioadă minunată pentru a-ți stabiliza situația financiară, pentru a obține mai mulți bani și pentru a face economii substanțiale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

La începutul lunii decembrie, te poți aștepta la câștiguri destul de mari de bani. Totuși, pe măsură ce luna trece, lucrurile se vor domoli.

Astrele te sfătuiesc să nu te lași luat/ă de val și să cheltuiești totul din prima.

Aceleași mișcări planetare îți aduc și câteva oportunități profesionale grozave, cu șanse de avansare. Până la finalul lunii vei fi deja într-o poziție mai bună și te vei bucura de respectul celor din jur.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este posibil ca la începutul lunii, situația ta financiară să fie cu adevărat mediocră.

Te vei chinui să te descurci dacă ai depășit recent bugetul. Din păcate, vei plăti pentru deciziile tale și vei rămâne fără bani exact atunci când vei cea mai mare nevoie de ei.

Cu toate acestea, astrele te vor ajuta să îți folosești abilitățile cu înțelepciune și să faci demersurile corecte pentru a te redresa. Până la final de decembrie, totul va fi în regulă sau, cel puțin, pe drumul cel bun.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta, astrele îți cer o disciplină fermă atunci când vine vorba de tranzacții financiare. În decembrie, trebuie să ai grijă pe ce cheltuiești și cât cheltuiești.

Este o perioadă agitată, de aceea trebuie atenție maximă. În caz contrar, bugetul tău va fi grav afectat.

De asemenea, astrele te sfătuiesc să nu faci afaceri grăbite.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei începe luna într-o notă pozitivă, însă nu la fel se va și termina.

Se pare că relația ta cu banii se va deteriora pe măsură ce sărbătorile se apropie și presiunea cadourilor pune stăpânire pe tine.

Astrele te sfătuiesc să nu acționezi impulsiv și să nu cazi în plasa ofertelor și reducerilor din magazine.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Decembrie vine cu câștiguri, dar și cu cheltuieli pe măsură.

Partea bună este că nu regreți niciun leuț destinat cadourilor pentru cei dragi. E o bucurie să oferi!

Situația ta financiară nu își va pierde stabilitatea, așa că vei fi cât se poate de relaxat/ă luna aceasta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod