Horoscopul banilor în săptămâna 5-11 noiembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important pentru relaţia ta ca situaţia banilor comuni să fie foarte clară.

Dacă partenerul tău începe să capete frustrări din cauza faptului că nu cheltui mai mult, cu siguranţă acest lucru se va răsfrânge asupra legăturii voastre. Încearcă pe cât posibil să fie echilibru pe acest plan şi poartă cu acesta discuţii care îl pot lămuri şi împăca.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important să te menţii pe poziţii la locul de muncă, astfel încât să nu îţi poată lua nimeni faţa.

Ce-i drept, nimic nu te poate opri din drum atunci când îţi propui ceva, însă colegii tăi sunt la fel de ambiţioşi ca şi tine, iar competiţia este acerbă. Situaţia financiară nu îţi creează probleme, dar, în acest moment, pentru tine este foarte important să nu cobori pe scara ierarhică.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să dai dovadă de mai mult curaj în această săptămână şi să încerci să schimbi ceva dacă locul de muncă actual nu te mai satisface.

Chiar dacă va fi greu să ieşi din zona ta de confort, caută să îţi fie mai bine şi să câştigi banii pe care îi meriţi. Cu toate că nu ai probleme pe plan financiar, simţi că munceşti mai mult decât eşti răsplătită. Nu ar strica să încerci ceca cu totul nou!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână vei da piept cu o schimbare de situaţie pe care nu o luasei în calcul.

Cel mai probabil este vorba de un împrumut care nu îţi va fi restituit şi pe care te bazai. Astfel, un plan se va duce pe apa sâmbetei. Cu toate acestea, vei învăţa din greşeli şi nu vei mai crede în promisiuni pe viitor. Indiferent despre cât de apropiată îţi este persoana căreia i-ai dat bani, cert este că rămâi dezamăgită.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă recent ai făcut o investiţie majoră, cu singuranţă în aceste zile vei începe să resimţi gaura din portofel.

Chiar şi aşa, vei reuşi să te descurci şi îţi pui ambiţia de a câştiga şi mai mulţi bani. Asta înseamnă evoluţie, cu toate compromisurile şi eforturile pe care le presupune. Te simţi împlinită şi nu ai schimba nimic în viaţa ta în acest moment. Nu e loc de regrete, iar ţie oricum nu îţi stă în caracter să o faci!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Din păcate, lipsa banilor te va împiedica să faci ceea ce îţi doreşti în această săptămână.

Cel mai probabil este vorba despre achiziţionarea unei noi garderobe care nu va ajunge să se întâmple. Partenerul tău de viaţă îţi oferă argumentele de care ai nevoie pentru a nu lua decizii pe care ai putea să le regreţi mai târziu. Deşi eşti o fire extrem de organizată, acum ai un moment de rătăcire.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu stai prea bine cu banii în această săptămână din cauza unor cheltuieli majore recente.

Cu toate acestea, reuşeşti să te organizezi foarte bine şi să te descurci până iei salariu. Nu ai nevoie să te împrumuţi la nimeni şi eşti destul de orgolios ca să o faci. Comportamentul tău este admirat de către cei din jurul tău care îşi doresc să fie exact ca tine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru tine în ceea ce priveşte banii, pentru că vei avea şansa de a face lucruri noi care îţi pot îmbunătăţi situaţia financiară.

Nu ar strica nici să faci unele investiţii, dacă primeşti sfaturi de la persoane cu experienţă şi dacă bugetul îţi permite acest lucru. E rost de mai mulţi bani, trebuie doar să acţionezi şi să vrei să evoluezi. Prinde orice oportunitate din zbor!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta va fi extrem de solicitată la locul de muncă şi te vei trezi de multe ori cu nemulţumiri.

Simţi că lucrezi prea mult şi că nu primeşti aprecierea pe care o meriţi. Un eveniment neplăcut te va determina să îţi dai demisia, cu toate că nu ai niciun job de rezervă. Cei drago te vor ajuta un timp cu banii, însă nu trebuie să stai prea mult fără să faci ceva!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar dacă nu dispui de banii necesari, vei face tot ce ţine de tine pentru a-ţi pune în aplicare un plan măreţ.

Cel mai probabil este vorba despre a pune bazele unei afaceri la care visezi de multă vreme. Dacă ai nevoie de un împrumut, sunt multe persoane care îţi vor da o mână de ajutor. Nu ar strica să faci un parteneriat alături de câteva persoane în care ai încredere deplină.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Munca şi eforturile pe care le depui la serviciu vor fi răsplătite pe măsură în această săptămână.

Lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru tine pe plan profesional, iar asta presupune şi câştiguri mai mari. Evoluezi într-un ritm rapid şi poţi stârni invidii în rândul colegilor. Cu toate că ochii sunt aţintiţi pe tine, reuşeşti să îţi îndeplineşti sarcinile cu brio şi să nu te laşi influenţată de răutăţile care îţi ajung la urechi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În aceste zile ţi se va oferi şansa de a-ţi schimba locul de muncă, însă nu eşti capabilă să iei o decizie forţată de termene limită.

Cu toate că aceasta pare grozavă, nu eşti dispusă să faci niciun pas înainte de a analiza foarte bine avantajele şi dezavantajele unui potenţial nou job. Nu o duci rău cu banii, dar ai nevoie de o schimbare pe care vrei să o faci după propriile reguli, atunci când doreşti şi cum doreşti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod