Horoscopul banilor în săptămâna 29 aprilie-5 mai

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Deşi pentru toată lumea este o perioadă cu cheltuieli mai mari, tu ai şansa de a-ţi amortiza bugetul.

Ai şansa de a câştiga bani în plus în urma unui bonus, măriri de salariu sau moştenire. Stai destul de bine la acest capitol, însă ai grijă că nu dai sfoară în ţară, pentru că unii oameni ar putea avea intenţia să profite de tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi îţi scot în cale oportunităţi financiare grozave.

Chiar dacă nu o duci rău cu banii nici acum, perioada imediat următoare va fi excelentă. Vei fi luat prin surprindere de veştile bune pe care le primeşti, iar grija ta este să profiţi de pe urma lor!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Lucrurile încep să se mişte pe plan profesional pentru tine, chiar dacă în această săptămână este doar la nivel verbal.

Astrele sunt de partea ta şi îţi pregătesc o perioadă următoare mult mai bună decât până acum în ceea ce priveşte cariera. Te concentrezi pe avansare, iar asta presupune şi mai mulţi bani în cont.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei stagna atât profesional, cât şi financiar.

Cu toate acestea, vestea bună este că nu vei avea cheltuieli mai mari decât în mod normal, deşi te-ai fi aşteptat la asta. Profită de atmosfera liniştită din aceste zile pentru a-ţi face planuri de viitor!

Leu(22 iulie - 22 august)

Când toată lumea este liberă şi se bucură de alte aspecte ale vieţii, tu te concentrezi pe carieră şi vrei să ieşi în evidenţă ca de fiecare dată.

Dacă eşti implicat în afaceri, şansele să ai parte de succes sunt destul de mari în primele zile ale acestei săptămâni. Ambiţia ta poate fi privită de ceilalţi drept aroganţă, însă acest lucru nu te afectează deloc.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În primele zile ale acestei săptămâni vei avea parte de un câştig financiar neaşteptat.

Nici nu se putea să apară într-un moment mai bun ca acesta, pentru că unele cumpărături recente ţi-au golit buzunarele. De acum înainte trebuie să fii strângător şi să te concentrezi mai mult pe economii!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te descurci la limită cu banii în această săptămână, însă reuşeşti să acoperi toate cheltuielile necesare.

Chiar dacă nu vei mai avea buget pentru distracţie sau plimbări, eşti liniştit pentru că nu eşti nevoit să te împrumuţi la nimeni. Încearcă pe viitor să eviţi să mai ajungi într-o astfel de situaţie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Situaţia ta financiară este una stabilă şi va rămâne aşa şi în viitorul apropiat.

Spre final de săptămână, e posibil ca cineva să îţi facă o ofertă tentată cu privire la un nou loc de muncă. Nu te grăbi să îi dai un răspuns înainte de a analiza cu atenţie minusurile şi plusurile pe care le-ai putea avea în urma acestei schimbări profesionale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viaţa ta este una liniştită şi confortabilă datorită situaţiei financiare de care te bucuri în acest moment.

Cu toate acestea, ia în considerare şi o eventuală micşorare a bugetului şi pune ceva bani deoparte pentru zile negre. Evită să dai bani cu împrumut persoanelor pe care le cunoşti de puţină vreme.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu îţi cheltui economiile iraţional în această săptămână.

Cu toate că eşti tentat să faci multe lucruri inedite, iar cei din jurul tău să aibă numai planuri costisitoare, astrele te sfătuiesc să reacţionezi cu reţinere. La final de săptămână s-ar putea să ai mare nevoie de aceşti bani, aşa că nu risca să nu îi ai!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta este despre schimbare.

Dacă eşti nemulţumit de locul actual de muncă sau eşti implicat într-o afacere, cel mai probabil o să decizi să pui punct. Nu mai vrei să pierzi timpul încercând lucruri imposibile, iar competenţele tale te recomandă pentru ceva mai bun. Viitorul are multe să îţi ofere!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să fii cât de cumpătat poţi în această săptămână şi să nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta.

Chiar dacă primeşti o mulţime de invitaţii din partea celor din jur, nu este obligatoriu să răspunzi afirmativ la toate. Selectează-le doar pe cele care îţi par cele mai tentante, altfel ai putea să îţi îngreunezi singur traiul până la salariul următor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod