Horoscopul săptămânii 29 aprilie-5 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână vei avea unele ieşiri cu privire la partenerul de viaţă. Gelozia pe care o simţi atinge cote maxime şi nu vei mai putea ţine nimic în tine. Cu toate că exagerezi şi reacţionezi neplăcut, cel de lângă tine dă dovadă de răbdare şi încearcă să te liniştească aşa cum ştie mai bine. Încearcă să acţionezi raţional, nu impulsiv!

Deşi pentru toată lumea este o perioadă cu cheltuieli mai mari, tu ai şansa de a-ţi amortiza bugetul. Ai şansa de a câştiga bani în plus în urma unui bonus, măriri de salariu sau moştenire. Stai destul de bine la acest capitol, însă ai grijă că nu dai sfoară în ţară, pentru că unii oameni ar putea avea intenţia să profite de tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în această săptămână să începi un nou capitol în viaţa ta privitor la dragoste. Fie că este vorba de împăcare, despărţire sau o nouă relaţie, cert este că schimbarea va fi spre bine. Cu toate că îţi va fi greu la început, viitorul sună bine pentru tine. Astrele favorizează nativii singuri.

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi îţi scot în cale oportunităţi financiare grozave. Chiar dacă nu o duci rău cu banii nici acum, perioada imediat următoare va fi excelentă. Vei fi luat prin surprindere de veştile bune pe care le primeşti, iar grija ta este să profiţi de pe urma lor!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu lăsa momentele neplăcute din trecut să îţi influenţeze prezentul şi viitorul în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Chiar dacă ai trecut printr-o suferinţă sau dezamăgire, ce s-a întâmplat trebuie uitat şi iertat. Trebuie să înveţi din orice experienţă şi să încerci să nu mai repeţi greşelile pe care le-ai făcut anterior!

Lucrurile încep să se mişte pe plan profesional pentru tine, chiar dacă în această săptămână este doar la nivel verbal. Astrele sunt de partea ta şi îţi pregătesc o perioadă următoare mult mai bună decât până acum în ceea ce priveşte cariera. Te concentrezi pe avansare, iar asta presupune şi mai mulţi bani în cont.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este foarte important ca în această săptămână să faci puţină ordine în cercul tău social. Fie că este vorba despre prieteni sau admiratori, cert este că nu trebuie să îţi iroseşti timpul cu cei care nu îl merită. Canalizează-ţi resursele către oamenii care au fost alături de tine necondiţionat în ultimul timp. Mergi pe principiul, puţini, dar buni!

Săptămâna aceasta vei stagna atât profesional, cât şi financiar. Cu toate acestea, vestea bună este că nu vei avea cheltuieli mai mari decât în mod normal, deşi te-ai fi aşteptat la asta. Profită de atmosfera liniştită din aceste zile pentru a-ţi face planuri de viitor!

Leu(22 iulie - 22 august)

Încrederea pe care o emani poate să îţi aducă la uşă mai mulţi admiratori decât sperai. Dacă eşti singur şi disponibil, nu ezita să le acorzi atenţie doar celor care se află cel puţin la acelaşi nivel profesional ca şi tine. Te poţi îndrăgosti pătimaş de oricine din orice categorie socială, însă diferenţele se vor vedea în timp şi vor deteriora relaţia. Nu îţi pierde timpul!

Când toată lumea este liberă şi se bucură de alte aspecte ale vieţii, tu te concentrezi pe carieră şi vrei să ieşi în evidenţă ca de fiecare dată. Dacă eşti implicat în afaceri, şansele să ai parte de succes sunt destul de mari în primele zile ale acestei săptămâni. Ambiţia ta poate fi privită de ceilalţi drept aroganţă, însă acest lucru nu te afectează deloc.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi una extrem de frumoasă şi liniştită pentru tine în ceea ce priveşte dragostea. Eşti implicat într-o relaţie care te satisface, cel puţin la momentul actual. Chiar dacă vor mai apărea şi mici neînţelegeri între tine şi partenerul de viaţă, acestea vor fi rezolvate cu calm şi cu eficienţă maximă.

În primele zile ale acestei săptămâni vei avea parte de un câştig financiar neaşteptat. Nici nu se putea să apară într-un moment mai bun ca acesta, pentru că unele cumpărături recente ţi-au golit buzunarele. De acum înainte trebuie să fii strângător şi să te concentrezi mai mult pe economii!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar dacă ştii că va urma o perioadă mai grea privitor la relaţia ta, în această săptămână te bucuri de linişte şi de armonie. Deşi îţi place echilibrul şi ai face orice pentru a avea parte de el, unele lucruri chiar nu depinde de tine. Încearcă pe cât posibil să te încarci cu energie pozitivă şi să profiţi de afecţiunea partenerul din aceste zile, pentru că nu va dura o veşnicie!

Te descurci la limită cu banii în această săptămână, însă reuşeşti să acoperi toate cheltuielile necesare. Chiar dacă nu vei mai avea buget pentru distracţie sau plimbări, eşti liniştit pentru că nu eşti nevoit să te împrumuţi la nimeni. Încearcă pe viitor să eviţi să mai ajungi într-o astfel de situaţie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Comunicarea este cheia în această săptămână. Dacă eşti singur, ai şansa de a întâlni o persoană cu totul specială. Dacă eşti implicat într-o relaţie, aceasta poate trece la nivelul următor. Indiferent de situaţie, trebuie să fii sincer, îndrăzneţ şi să comunici ce îţi doreşti. Aşteptările pe care le ai de la persoana pe care o ai în faţă trebuie să fie făcute cunoscute dacă vrei ca ele să îţi fie îndeplinite.

Situaţia ta financiară este una stabilă şi va rămâne aşa şi în viitorul apropiat. Spre final de săptămână, e posibil ca cineva să îţi facă o ofertă tentată cu privire la un nou loc de muncă. Nu te grăbi să îi dai un răspuns înainte de a analiza cu atenţie minusurile şi plusurile pe care le-ai putea avea în urma acestei schimbări profesionale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Deşi săptămâna începe bine pentru tine şi partenerul de viaţă, lucrurile se vor tensiona puţin între voi de joi. Se simte presiunea începerii serviciului, de aceea este indicat să încerci să nu amesteci lucrurile personale cu cele profesionale. Ia-le pe rând şi bucură-te de prezent!

Viaţa ta este una liniştită şi confortabilă datorită situaţiei financiare de care te bucuri în acest moment. Cu toate acestea, ia în considerare şi o eventuală micşorare a bugetului şi pune ceva bani deoparte pentru zile negre. Evită să dai bani cu împrumut persoanelor pe care le cunoşti de puţină vreme.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Zilele libere de care se bucură toată lumea la începutul acestei săptămâni te aduc mai aproape de partenerul tău şi de familie, în general. Te dedici celor dragi şi compania lor te încarcă de energie pozitivă care îţi va fi foarte utilă în viitorul apropiat. Dacă eşti singur, e posibil să pleci într-o călătorie sau să faci o drumeţie cu prietenii tăi cei mai buni.

Nu îţi cheltui economiile iraţional în această săptămână. Cu toate că eşti tentat să faci multe lucruri inedite, iar cei din jurul tău să aibă numai planuri costisitoare, astrele te sfătuiesc să reacţionezi cu reţinere. La final de săptămână s-ar putea să ai mare nevoie de aceşti bani, aşa că nu risca să nu îi ai!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei dori să ai parte de mai multă libertate din partea partenerului de viaţă. Dacă simţi că ai nevoie de timp de unul singur, nu ezita să discuţi cu acesta şi să îi prezenţi situaţia exact cum este ea. Vei vedea că nu se va ajunge la ceartă dacă alegi să fii sincer. Dacă eşti singur, te vei înconjura de familie şi de prieteni şi vei avea parte de o atmosferă extrem de relaxantă.

Săptămâna aceasta este despre schimbare. Dacă eşti nemulţumit de locul actual de muncă sau eşti implicat într-o afacere, cel mai probabil o să decizi să pui punct. Nu mai vrei să pierzi timpul încercând lucruri imposibile, iar competenţele tale te recomandă pentru ceva mai bun. Viitorul are multe să îţi ofere!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta va trebui să renunţi la orgoliu dacă vrei să nu ai parte de o atmosferă tensionată pe plan amoros. Fă tu primul pas spre împăcare, lasă de la tine chiar şi atunci când ai dreptate şi nu ezita să-i faci declaraţii de dragoste spontane partenerului de viaţă. Afecţiunea este foarte improtantă în acest momentu, pentru că cel de lângă tine are nevoie de o reasigurare a iubirii tale.

Încearcă să fii cât de cumpătat poţi în această săptămână şi să nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta. Chiar dacă primeşti o mulţime de invitaţii din partea celor din jur, nu este obligatoriu să răspunzi afirmativ la toate. Selectează-le doar pe cele care îţi par cele mai tentante, altfel ai putea să îţi îngreunezi singur traiul până la salariul următor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod