Horoscopul banilor în săptămâna 27 mai-2 iunie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să te concentrezi mai mult pe sarcinile profesionale, decât pe viaţa privată a colegilor tăi.

Dacă coalizezi cu anumite persoane şi le bârfeşti pe altele, nu vei face altceva decât să îţi faci un renume prost. Şefii şi majoritatea oamenilor din jurul tău nu digeră prea bine un astfel de comportament.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru a reuşi să îţi îmbunătăţeşti simţitor situaţia financiară, e necesar ca în această săptămână să ceri un împrumut destinat unei investiţii majore.

Chiar dacă ţi se pare puţin riscant şi ai nevoie de mult curaj pentru a putea trece la acţiune, astrele sunt de partea ta şi te ajută să ai succes pe acest plan în perioada imediat următoare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cu cât de înconjori mai mult de oameni orientaţi spre carieră, cu atât viaţa ta profesională şi financiară se va îmbunătăţi simţitor.

Schimbul de experienţe, cât şi informaţiile pe care le prinzi din zbor îţi vor fi extrem de utile pentru cariera ta. Nu întâmpini probleme cu banii, dar eşti suficient de ambiţios încât să nu te mulţumeşti doar cu ceea ce ţi se dă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar dacă vei fi pus în faţa unor situaţii imprevizibile la locul de muncă, încearcă pe cât posibilul să nu îţi pierzi calmul.

Dacă eşti agitat, productivitatea va scădea simţitor. Nu întâmpini probleme cu banii, însă trăieşti în permanenţă cu teama că vei putea pierde tot ce ai în prezent. Încearcă să gândeşti mai optimist!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ambiţia şi încrederea de care dai dovadă îţi vor pune la colţ adversarii în aceste zile.

Dacă vei participa la o competiţie sau la un concurs care dictează traseul tău profesional viitor, ai toate şansele să ieşi câştigător. Cu toate acestea, încearcă să fii pregătit şi pentru un eşec, pentru că astfel eviţi o eventuală dezamăgire care te poate da jos de pe piedestal!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situaţia ta financiară nu este una tocmai roz, pentru că atunci când crezi că ţi-ai revenit cât de cât cu banii, apar situaţii imprevizibile care te întorc de unde ai plecat.

Încearcă să nu îţi pierzi optimismul şi să fii pregătit pentru orice eventuală răsturnare de planuri. Nu uita că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Optimismul tău fals te face să crezi în lucruri care nu au nicio şansă, mai ales în ceea ce priveşte banii.

Faptul că refuzi să vezi realitatea, sau cel puţin să nu o recunoşti în faţa altora, atrage după sine consecinţe greu de digerat. Încearcă pe cât posibil să fii cu picioarele pe pământ şi să nu trăieşti în iluzii, o să ajungi să le crezi, iar acel moment va fi penibil!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Oricât ţi-ai dori să avansezi în carieră şi să obţii o mărire de salariu, acest lucru nu va fi posibil nici acum, nici în viitorul apropiat.

Astrele te sfătuiesc să nu joci riscant şi să nu testezi limitele superiorilor şi colegilor tăi. Chiar dacă numeroase tale cheltuieli te copleşesc, nu acţiona disperat!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Munca în echipă îţi va aduce tensiuni în această săptămână.

Cu toate acestea, trebuie să realizezi faptul că atunci când există mai multe voci, e imposibil ca totul să iasă cum vrei tu sau perfect. Nu întâmpini probleme majore cu banii, însă unele cheltuieli suplimentare noi te vor debusola puţin.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei întâmpina unele probleme la locul de muncă în această săptămână şi şefii ar putea avea falsa impresie că eşti nepregătit.

Cu toate acestea, ţi se oferă credit şi şansa de a repara greşelile. Nimeni nu s-a născut învăţat, dar tu ai ghinionul să ai în jur oameni care nu sunt dispuşi să îţi împărtăşească din experienţa lor profesională.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă pe cât posibil să fii chibzuit în această săptămână, altfel situaţia ta financiară ar putea începe să scârţâie.

Nu te juca cu banii, în special dacă nu ai decât pentru a-ţi acoperi strictul necesar. O persoană care ţine la tine va fi destul de directă cu privire la acest aspect al vieţii tale. De tine depinde dacă ştii ce să iei din ce auzi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână propice pentru afaceri, pentru că vei reuşi să convingi pe aproape oricine să facă ce îţi doreşti.

Nu stai rău cu banii, însă poţi obţine cu uşurinţă şi mai mulţi dacă profiţi de oportunităţile care îţi ies în cale. De asemenea, dacă ai ceva economii puse deoparte, nu ar strica să faci unele investiţii imobiliare!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod