Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 27 mai-2 iunie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână bună pentru nativii singuri, în special pentru aceia care caută să se implice într-o relaţie serioasă.

Luni sau marţi ai toate şansele să întâlneşti persoane care se află pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, caută să acorzi mai multă atenţie persoanei iubite!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă o schimbare în bine pentru tine în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.

Spre sfârşitul acestei săptămâni vei primi o veşte neaşteptată, însă de care te vei bucura enorm. Dacă eşti singură, şansele să îţi găseşti un partener aşa cum ţi-ai dori sunt din ce în ce mai mici. Responsabile pentru această situaţie sunt doar pretenţiile tale exagerate!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important ca în această săptămână să nu faci lucruri care ştii că ar putea să agite spiritele pe plan sentimental.

Relaţia în care eşti implicat este destul de fragilă la momentul actual, fapt pentru care trebuie să fii prudent în ceea ce priveşte vorbele, dar mai ales faptele tale. Dacă eşti singur, te vei concentra pe sănătate şi pe condiţia ta fizică.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viaţa ta sentimentală va fi într-un con de umbră în această săptămână, însă nici nu are nevoie de atenţia ta.

Traversezi o perioadă liniştită în care te poţi ocupa şi de alte lucruri importante pentru tine. Dacă eşti singur, se anunţă distracţie la cote maxime şi nicio urmă de regret în ceea ce priveşte statutul tău emoţional.

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca în această săptămână să fii copleşit de multitudinea lucrurilor de care trebuie să te ocupi.

Cu toate că ai cele mai bune intenţii, nu vei putea să îi împaci pe toţi. Partenerul de viaţă s-ar putea simţi neimportant şi nu e exclus ca acesta să îţi reproşeze timpul petrecut cu el. Dacă eşti singur, grijile privitoare la carieră îţi consumă mare parte din energie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de liniştite în ceea ce priveşte relaţia ta amoroasă.

Dacă până acum găseai tot felul de motive pentru a tensiona atmosfera din sânul familiei, acum dai dovadă de maturitate şi începi să vezi altfel lucrurile. Dacă eşti singur, vei constata că ai o mulţime de admiratori fără să faci nimic în acest sens, iar asta te umple de încredere.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa ta amoroasă a intrat într-un con de umbră şi, se pare, că nu te mai preocupă atât de mult nevoile partenerului de viaţă.

E necesar să reaprinzi scânteia iubirii dacă nu vrei ca cel de lângă tine să se îndepărteze încet, dar sigur. Dacă acest lucru se va întâmpla, cu siguranţă vei avea regrete. Dacă eşti singur, firea ta sociabilă te face foarte popular în orice grup nou în care intri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Atitudinea sufocantă pe care o ai cu privire la partenerul tău de viaţă va atinge cote maxime în această săptămână.

Cu toate că nu ai motive, gelozia ta ajunge să îi irite chiar şi pe cei din jurul vostru. Încercaţi să nu vă spălaţi rufele în public dacă nu vreţi să rămâneţi singuri ca şi cuplu! Dacă eşti singur, e posibil să recurgi la tertipuri neloiale pentru a obţine atenţia cuiva pe care ai pus ochii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil să îţi pierzi răbdarea în ceea ce priveşte comportamentul partenerului de viaţă din această săptămână.

Cu toate că ai toate motivele să te superi, încearcă pe cât posibil să nu spui lucruri urâte la nervi. Dacă faci asta, totul va fi folosit împotriva ta la un moment dat. Dacă eşti singur, nu ar trebui să te suprindă atenţia pe care ţi-o acordă un coleg sau o colegă de birou, pentru că transmiţi semnale că te atrage.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Fie că eşti singur sau nu, admiratorii din această săptămână te vor copleşi.

Faptul că primeşti atâta atenţie te poate face să îţi pierzi din modestia caracteristică, lucru care ar putea deveni deranjant pentru toţi cei din jurul tău. Încearcă pe cât posibil ca această explozie a stimei de sine să nu îţi afecteze relaţiile pe care le ai.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei reuşi să îţi împarţi timpul echitabil faţă de toţi cei dragi ţie.

Cât de mult ai încerca, eforturile pe care le depui te vor obosi la un moment dat atât de mult încât vei avea tendinţa de a renunţa la cineva. Dacă e vorba de partenerul tău de viaţă, cel mai probabil te vei simţi vinovat la început, însă pe parcurs te vei felicita pentru că ai ales să te pui pe primul loc. Faptul că te gândeşti la tine nu este un act de egoism!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă nu ai prea mult timp pentru dragoste în acest început de săptămână, vei avea grijă ca pe weekend să recuperezi tot ce ai pierdut.

Relaţia ta amoroasă traversează o perioadă frumoasă, aşadar nu ai motive de îngrijorare. Dacă eşti singur, neplăcerile pe care ţi le creează o persoană obsedată de tine te îndepărtează tot mai mult de ideea de avea o relaţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod