Horoscopul banilor în săptămâna 2-8 iulie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Va fi o săptămână grea pentru tine la locul de muncă, iar rezultatele nu sunt cele la care sperai.

Faptul că îţi doreai să câştigi bani cu grămada şi ai fost uşor nerealistă te va lăsa cu dezamăgire în suflet. Nu e ca şi cum o duci rău cu banii, însă setea pentru avere a devenit din ce în ce mai acută în ultima perioadă pentru tine. Îţi faci treaba cât poţi tu de bine şi eşti apreciată, însă încă nu s-au aliniat planetele!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu îţi vei organiza prea bine banii în această săptămână, de aceea ai putea suferi pierderi substanţiale.

Chiar dacă nu vei simţi la buzunar din prima, dacă continui tot aşa vei da de necaz. Pe cât eşti de bine situată acum, pe atât de jos vei ajunge. Încearcă să nu te laşi manipulată de cei din juru, aceştia ar putea să nu aibă cele mai bune intenţii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vor avea loc schimbări pe plan financiar pentru tine în aceste zile, dar nici nu ţi-ai dori.

Traversezi o perioadă bună pe acest plan, însă trebuie să te zbaţi pentru a rămâne în acest echilibru. Dacă încă nu ai un loc de muncă, săptămâna aceasta este numai bună pentru căutat şi găsit. Cu o bună planificare şi ţeluri clare, nimic nu este de neatins pentru tine!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar în această săptămână.

Fie că primeşti o moştenire, o mărire de salariu sau un cadou substanţial, cert este că buzunarele devin neîncăpătoare. Este foarte important să gestionezi bine banii, în condiţiile în care acum se produce o schimbare de proporţii mari pentru tine. Ai grijă să nu îi tratezi de sus pe cei din jur şi să nu le vorbeşti cu superioritate!

Leu(22 iulie - 22 august)

Finalul acestei săptămâni poate fi benefic pentru tine în ceea ce priveşte banii.

Fie se pun bazele unei afaceri promiţătoare, fie culegi deja roadele de pe urma uneia deja existente, certe este că vei avea parte numai de veşti bune. Cu toate acestea, nu arunca cu banii în stânga şi în dreapta pe lucruri inutile, îţi vei umple casa cu prostii şi vei regreta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci rău cu banii, dar nici bine. Situaţia ta este una modestă şi nu ai de gând să schimbi ceva, cu toate că ţi-ai dori mai mult.

Îţi place rutina şi nu ai curajul de a ieşi din zona de confort pentru a risca. Stabilitatea e ceea ce te caracterizează, însă aceasta ar putea deveni şi un defect atunci când ajungi să te plafonezi din cauza ei. Poate ai nevoie ca alţii să decidă pentru tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti mulţumită de cum îţi organizezi banii şi de investiţiile pe care le-ai făcut recent.

Cu toate că ai intrat în economiile tale, nu regreţi deloc şi eşti mândră de deciziile tale. Nu uita că nu ai făcut totul doar tu, aşa că mulţumeşte-le celor de lângă tine pentru tot suportul şi sfaturile lor. Dacă o ţii tot aşa, vei trece cât de curând la un alt nivel cu un nou stil de viaţă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu o duci prea bine cu banii, iar situaţia în care te afli te deprimă total.

Din fericire, spre finalul acestei săptămâni ţi se va da o urmă de speranţă. O persoană care ţine la tine te poate ajuta cu bani, însă trebuie să ai mare grijă cum îi gestionezi. Nu cheltui pe nimic din ce nu îţi trebuie şi achită-ţi toate datoriile existente.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Faptul că te descurci atât de bine la muncă şi ai devenit atât de populară în ultimul timp în mediul profesional îţi aduce numai beneficii.

Ai şansa să avansezi în carieră şi să câştigi brusc mult mai mulţi bani. Traversezi o perioadă excelentă din acest punct de vedere, însă este doar meritul tău şi trebuie să conştientizezi acest lucru cât mai mult posibil!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vor exista schimbări pe plan financiar pentru tine în această săptămână, însă liniştea de la locul de muncă te sperie.

E posibil să fi devenit prea relaxată în ultima perioadă şi ţi-e teamă să nu laşi o impresie proastă şefilor. Nu îţi face griji din această cauză şi scapă de mustrările de conştiinţă pentru că uneori e bine să profiţi de anumite conjuncturi pentru a-ţi reîncărca bateriile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în această săptămână să simţi că munceşti mai mult decât câştigi, iar asta să te frustreze.

Nu îţi irosi energia inutil pentru a demonstra celor din jur cât de competentă eşti, pentru că nimeni nu o să sesizeze. Eforturile tale sunt inutile, dar vei fi împăcată că tu ai făcut tot ce ţine de tine. Încearcă o reorientare profesională sau schimbă-ţi jobul dacă cel actual nu te satisface!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ai multe griji pe cap din cauza serviciului, însă trebuie să încerci să te relaxezi mai mult în această săptămână.

Nu porni cu nimeni o ceartă de la bani, altfel îţi vei strica relaţiile pe care te-ai chinuit cu greu să le legi. Fără colegii, partenerii şi şefii tăi nu ai putea să o duci atât de bine pe plan profesional sau financiar, aşa că nu încerca să întinzi coarda!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod