Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 2-8 iulie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă schimbări bune pentru relaţia ta în această săptămână.

Activităţile împreună cu partenerul sunt mai dese şi mai interesante, iar asta vă va ajuta să reaprindeţi flacăra iubirii. Nativele singure traversează şi ele o perioadă bună, în speciale acelea care vor să se implice într-o relaţie serioasă şi să îşi întemeieze o familie. În weekend au toate şansele să întâlnească o persoană specială, asta dacă dau curs invitaţiilor pe care le primesc.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E necesar să depui eforturi atât tu, cât şi partenerul de viaţă dacă vreţi ca relaţia voastră să nu o ia pe calea greşită.

În ultima perioadă v-aţi distanţat, de aceea aveţi nevoie de mai multe momente intime doar voi doi. Nu ar strica să plecaţi într-o vacanţă undeva departe şi să uitaţi de toate grijile de zi cu zi. Sacrificiile sunt normale în orice cuplu, atât timp cât nu sunt exagerate. Nativele singure nu vor avea parte de schimbări în această săptămână.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, pentru că acestea dau dovadă de popularitate datorită aptitudinilor lor de comunicare.

Pentru acelea care îşi doresc un iubit, va fi foarte uşor să obţină asta. E nevoie doar de mai multă îndrăzneală şi mai multă disponibilitate în ceea ce priveşte ieşirile. Nativele cuplate vor avea parte atât de bucurie, cât şi de tristeţe, însă nimic ieşit din comun.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

O persoană din exterior se va băga în viaţa ta sentimentală în aceste zile.

Fie că este vorba de o rudă sau de cineva mai îndepărtat, cert este că nu trebuie să îi permiţi să îşi dea cu părerea despre nimic legat de tine şi partenerul tău. Chiar dacă ai unele probleme cu partenerul, iar asta a devenit vizibil şi pentru cei din jur în ultima perioadă, voi doi sunteţi singurii în măsură să rezolvaţi această situaţie.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti plin de energie în această săptămână, însă asta nu mai suprinde pe nimeni deja.

Stai bine la capitolul şarm, ai curaj şi îndrăzneală, de aceea poţi obţine tot ce vrei tu chiar şi pe plan amoros. Nu întrece totuşi limita atunci când vine vorba de bărbaţi interzişi şi păstrează-ţi moralitatea. Dacă eşti deja implicată într-o relaţie sau ai copii, te vei concentra pe asta mai mult decât oricând, făcându-ţi o deosebită plăcere.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nimic nu te poate opri din a obţine ceea ce îţi doreşti, însă trebuie să ai curajul de a face primul pas.

Nu aştepta să fii împinsă de la spate şi nici nu amâna momentul unei întâlniri romantice. Dacă îţi place de cineva, dă curs invitaţiilor, pentru că şarmul tău îşi va face singur treaba ulterior. Dacă eşti implicată într-o relaţie, e posibil să crezi că îţi manipulezi partenerul, însă, de fapt, să fie exact pe dos.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În ultima perioadă ai început să ascunzi lucruri mici de partener pentru a-l proteja sau pentru a evita unele discuţii în contradictoriu.

Cum toată lumea ştie că fugi de confruntări, conştientizează că şi iubitul tău cunoaşte acest aspect al personalităţii tale. Să nu crezi că nu bănuieşte ce faci tu pe ascuns, însă ai grijă să nu întreci limita pentru că nu vei primi o a doua şansă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viaţa sentimentală se amestecă cu cea profesională în această săptămână şi nu va ieşi deloc ceva bun din asta.

Este foarte important să laşi grijile de la serviciu atunci când intri în casă, la fel cum trebuie să uiţi şi de problemele personale atunci când munceşti. Dacă nu reuşeşti să delimitezi aceste două planuri ale tale, cu siguranţă ambele vor avea de suferit. Dacă eşti singură, ai mai mult timp pentru tine şi pentru planurile tale carieristice.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să găseşti activităţi noi pentru tine şi partenerul de viaţă.

Aţi ajuns să fiţi un cuplu monoton, iar asta simţiţi şi voi, dar şi cei din jurul vostru. Indiferent dacă sunteţi tineri sau nu, mai aveţi o mulţime de lucruri de descoperit şi experimentat. Dacă eşti singură, nu ezita să ieşi mai des şi să dai curs flirtului.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să nu iei decizii importante în această săptămână, mai ales în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală şi relaţia în care eşti implicată.

Cu toate că nemulţumirile sunt din ce în ce mai mari, nu face lucruri pe care le poţi regreta mai târziu. Pentru a evita să greşeşti, gândeşte-te la ce nu ai vrea să ţi se întâmple ţie şi nu face acele lucruri dacă asta ar provoca suferinţă celui de lângă tine. Dacă nu mai există iubire, trebuie să existe respect!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fie că eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie, cert este că această săptămâna va fi una bună pentru tine.

Dacă eşti în căutare de aventură, flirt şi distracţie, vei putea avea parte de toate acestea fără să depui niciun efort. Ai o mulţime de admiratori care stau la pândă, aşa că încearcă să nu fi reticentă, dar nici să pari foarte accesibilă. Dacă ai deja un iubit, soţ sau copii, viaţa laolaltă cu ei îţi aduce cele mai mari satisfacţii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să separi viaţa profesională de cea amoroasă, altfel ai putea avea parte de mici neplăceri care pot fi foarte uşor de evitat.

Pe cât de fericită te vei simţi la mijlocul acestei săptămâni, pe atât de dezamăgită te vei regăsi în weekend. Cauza este că nu te poţi relaxa din cauza volumului mare de muncă, iar partenerul tău îţi va ţine morală. Nu o lua ca pe o lipsă de sprijin, ci din contră, ascultă-i sfaturile!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod